Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 ‼️atenție programările neconfirmate cu 30 de minunate înainte duc la anularea programării ‼️ după ora 22:00 serviciile mele sunt taxate +50🤗🥰😘💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 ‼️Bună dimineața dragilor, ultima zi în orașul vostru,vă aștept🥰‼️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 Acum 7 minute, biaandree a spus: 💋mai am locuri disponibile ‼️🌹
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 Acum 37 minute, Armagedon a spus: :)) ?
Armagedon Reputație: 6 Postat Februarie 10 Oras:Iași Oras:Iași Postat Februarie 10 Mă amuzam cu faza asta că mai am locuri libere din oră în oră:) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 2 minutes ago, Armagedon said: Mă amuzam cu faza asta că mai am locuri libere din oră în oră:) De ce jignesti fata? Treaba ei daca are sau nu. Pe topicul ei pentru care plateste poate sa scrie orice.
Armagedon Reputație: 6 Postat Februarie 10 Oras:Iași Oras:Iași Postat Februarie 10 Acum 4 minute, lucianpbt a spus: De ce jignesti fata? Treaba ei daca are sau nu. Pe topicul ei pentru care plateste poate sa scrie orice. Nu o jignesc Lucian doar mă amuzam. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 ‼️Azi este ultima zi în orașul vostru‼️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 ‼️Mulțumesc dragilor de primire ne vedem data viitoare mulți pupici 💋💋💋😘😘😘🥰🥰🥰‼️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5 Postat Martie 5 💋Bună dragilor m-am hotărât să mă reîntorc pentru ca m-am simțit bine la voi în oraș voi fi disponibilă pentru câteva zile 💋 ❗️Astăzi voi fi disponibilă de la 12:00-22:00❗️
Proffmod Reputație: 273 Postat Martie 5 Postat Martie 5 Acum 5 ore, biaandree a spus: 💋 mă puteți găsi la Unirea Towers😘🥰 Este interzis postarea de numere de telefon ale clientilor pe topicul cu recenzii. Daca ai avut un anume incident mai putin placut cu un client, si doresti ca sa il expui celorlalte colege si sa descrii intamplarea completa, te rugam sa o faci la aceasta rubrica speciala (si doar aici): https://nimfomane.com/forum/forum/45-lista-cu-clienti-tepari-si-hoti/ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5 Postat Martie 5 Acum 23 minute, Proffmod a spus: Este interzis postarea de numere de telefon ale clientilor pe topicul cu recenzii. Daca ai avut un anume incident mai putin placut cu un client, si doresti ca sa il expui celorlalte colege si sa descrii intamplarea completa, te rugam sa o faci la aceasta rubrica speciala (si doar aici): https://nimfomane.com/forum/forum/45-lista-cu-clienti-tepari-si-hoti/ Mulțumesc de ajutor
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7 Postat Martie 7 💕Bună dimineața dragilor,disponibilă pentru programări!🥰💕
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum