Sari la conținut

❤️Jasmin❤️ New 0762443135

Postări Recomandate

Reputație: 100
  • Telefon: 0762443135
  • Disponibila
  • Telefon: 0762443135
  • Disponibila
Postat

Hei, in această seară prelungesc programul 😘

Locuri disponibile 💥
Te invit să petrecem împreună momente speciale, într-un cadru relaxat, rafinat și discret.👄

Preturi : 
150 lei -30min
300 lei -60min
Si serviciile mele sunt : sex oral/normal protejat 
FK (în functie de igiena si chimie)
69
cunni, anni ( pasiv)  
Kob , Gfe
Mici fantezii ( in limita bunului simt ) 

Masaj erotic
Jocuri de rol
Jocuri cu vibratorul 
Masaj de relaxare ( doar la o ora ) 
Dominare soft ( activa) 
Dominare hard (activa) 100 lei extra 
Pentru programari va astept pe whatsapp 
❤️❤️🤗

20250819_154928.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 1114
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie intarziata:

O vazusem pe forum de cand lucra cu Delia, ea mi-a spus ce colega de ap avea, voiam sa ajung la ea, dar ba nu mi raspundea, ba n am gasit loc, finalul ne sincronizam si programez, ma duc spre ea, urc, stam putin de vorba, ea foarte de gasca si zambitoare, ma duc la dush si incepem

LOCATIE - 8, prosop curat, multe geluri la baie.

OP - 7, ajutat de mana, il ridica, se uita uneori n ochii tai, cauciucat s a simtit bine, fara artificii.

NP - 7, incepem in doggy, o pompez si o trag adanc, sta intr o pozitie in care sa nu intre tot, schimbam pe lateral, nu pt mult timp si incercam misionar, aici din fata, nu stiu cum sa zic, dar nu m a prins deloc, nu exista chimie, o cer la oral si finalizez.

Halat: 15 ron (1fin)

De revenit? Nu.

PS: fata este de gasca si s a purtat frumos, problema a fost la mine, nu am putut sa ma impac cum arata din fata, probabil a avut mai multe kg in plus si s a lasat toata pielea, plus tatsele, ti ar prinde bine niste silicoane, te pup si multumesc!

• Like 2

Postat

Stiu ca nu mai e in Bucuresti, dar poate revine.
Am vizitat-o pe Jasmin acum vreo 6 saptamani. Nu sunt eu fan OP, dar era singura care mi-a raspuns in ziua respectiva, asa ca am incercat o finalizare.

1.Locatia - Strada George Enescu, pe langa calea Victoriei. Locatia e OK, suficient de curat, singura in locatie.
2.Modalitatea de contact - WhatsApp, a raspuns repede, totul OK
3.Detalii despre intalnirea efectiva - mi-a deschis usa o tipa cu aspect relativ placut. Am schimbat 2-3 vorbe, are o voce placuta. Dupa ce-am facut dus si am vazut-o dezbracata, aspectul nu mai era la fel de placut: sanii foarte lasati si abdomenul arata ca la cateva zile dupa o nastere... Arata bine doar imbracata si in spate.
A inceput cu ceva pupici/mangaieri pe corp, a montat prezervativul si a inceput un oral decent. Fara deep, foarte basic dar totusi bunicel. Cand m-am incins si eram gata de treaba, ridica ochii si-mi spune ca nu poate decat oral, ca-s prea mare pentru normal. Stiu ca nu sunt mic, dar nici n-am 3 picioare. Am mai patit sa-mi spuna fetele sa incep mai bland ca-s mai grosut, dar e prima oara cand o fata imi spune direct pas. Mai rau e ca nici nu scrie nici in anunt nici pe WhatsApp ca nu accepta marimi mari!
Am lasat-o sa continue si s-a chinuit un pic, se suparase si "ala micu" ca ne-am amagit degeaba. Dupa vreo 10 minute am reusit sa termin in balon, m-am sters, m-am imbracat si-am plecat. Dusul de dupa l-am facut acasa...
4.Programul de lucru - variabil, posteaza ea disponibilitatea
5.Note acordate pentru servicii - OP 6/10
6.Tarifare - 150 pentru un OP destul de banal, 20 minute dtd, banii ceruti inainte sa intru la dus.

Nu recomand.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...