Sari la conținut

0793390560

Postări Recomandate

Postat

Am fost și eu la fătuca asta. Este o fata tânără,  cică ar fi studenta, dar e cam ciudata povestea cu studenția. Mi-a zis ca este din Iași și e venita de 1 an și ceva în Constanța.

Am stat 1 finalizare 150 ron, arată cât de cat de un 8, are sânii un pic lăsați, naturali dar frumușei, medii.

Locația este pe Sucevei nr 5, bl b5, atata spun de locatie, mai mult va zice ea. Sta intr-o garsoniera foarte mica și cam mizerabila. Ea nu este cea din poze, este blonda.

Și acuma sa trecem la acțiunea pt care am fost. La telefon mi-a zis ca face FK , iar când am ajuns mi-a zis ca nu-i place și ca nu face, nici nu prea am vrut ca nu arata cine știe ce. Mi-a pus prezervativul și mi-a făcut un oral protejat, ca cica nu face fără.

Mi-a zis ca are și un copil de vreo 6 ani. 

A zis ca face și anal dar ca nu mai are lubrifiant și ca este cam iritata sa facă fără el.

Și după putin oral de înviorare a lui Gogu a trecut la oral, destul de scurt, spre foarte scurt. Și am pus-o pe spate, ca mi-a zis ca ea nu vine deasupra și ca dacă vreau doar capra și umeri craci face. Și am trecut la umeri craci și am pus-o cu craci cat mai sus și i-am dat de toți banii, apoi am pus-o capra și m-am.suut pe ea ca să merite banii. Și mi-a zis sa dau mai încet ca are o durere la pizdulice și ca nu poate sa facă tare. Și am pus-o din nou umeri craci și iam dat cred ca vreo 8 min in total, deci mi-am meritat banii dați😆. Ca îmi și tremurau oicioqtele când am descalecat-o. Dacă tot am.dat un ban am.zis sa fut cum trebuie. Mi-a zis la final ca nu credea la inceput ca o sa o călăresc asa tare, credea ca nu ma tine gogu.

Deci în concluzie dacă vreți sa futeti ceva, doar ca o descărcare merge, sa futi în draci, ca să justifici banii.

A, stați sa va mai zic ceva, când o fugareqm în umeri craci, ea stătea și butona telefonul și de-al dracu și eu dadeam cat puteam în ea, dacă îmi tremurau picioarele la cat am dat.

De revenit nu este, doar sa mergi o data și sa fuți bine.

A, este strâmtă, ca a întrat cam greuț.

Ieri și Alina mi-a zis ca sunt cam pervers, azi fatuca asta credea ca nu ma tine jucăria. 

PS. eu zic ca ea a fost, ca i-am si șters numărul din telefon dupa ce am iesit de la ea, și acuma am cautat-o dupa anunt.

• Like 1
  • Haha 2
  • Confuz 1
  • Inimioara 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, scarlxxrd a spus:

Are 5 anunturi cu poze diferite ba blonda ba bruneta

Și tu acum...își schimbă culoarea parului după anotimp...ba rece ba cald ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.