Sari la conținut

Salut baietii ❤️ Sunt Anna 0765794198

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna ! Sunt Anna , acum ceva timp veneam pe la voi prin oras ! M am gandit sa va fac o vizita , ce ziceti ? Ma primiti la voi sa ne ciocanim ? ❤️🤪 Va las aici lista de servicii si cateva poze cu mine ! Va pup ! Daca sunt doritorii ce vor sa ma cunoasca va rog sa mi scrie ti pe wapp , asa in cat sa stiu sa ma prezint la datorie ❤️❤️😂 Sa specificati va rog in msj ca sunteti din oradea !Multumes !!IMG_6249.jpeg.f49f852a1387848c71e0378a4c427057.jpegIMG_6037.png.d8ae7c91116145b652f8a06397211d79.png

IMG_7824.jpeg

IMG_7525.png

IMG_6371.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 13 minute, Anna0103 a spus:

Buna ! Sunt Anna , acum ceva timp veneam pe la voi prin oras ! M am gandit sa va fac o vizita , ce ziceti ? Ma primiti la voi sa ne ciocanim ? ❤️🤪 Va las aici lista de servicii si cateva poze cu mine ! Va pup ! Daca sunt doritorii ce vor sa ma cunoasca va rog sa mi scrie ti pe wapp , asa in cat sa stiu sa ma prezint la datorie ❤️❤️😂 Sa specificati va rog in msj ca sunteti din oradea !Multumes !!IMG_6249.jpeg.f49f852a1387848c71e0378a4c427057.jpegIMG_6037.png.d8ae7c91116145b652f8a06397211d79.png

IMG_7824.jpeg

IMG_7525.png

IMG_6371.jpeg

Esti binevenita la noi,asteptam sa te cunoastem!😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 22 minute, sosoboso a spus:

Esti binevenita la noi,asteptam sa te cunoastem!😘

Multumesc mult ❤️ 

• Inimioara 1
Postat

Hei !! Este ok pentru toata lumea Zona Luceafarul ? Am gasit 2 apartamente super frumoase ! ❤️

Postat
Acum 2 minute, Anna0103 a spus:

Hei !! Este ok pentru toata lumea Zona Luceafarul ? Am gasit 2 apartamente super frumoase ! ❤️

E ok!

• Inimioara 1
Postat
Acum 27 minute, alexandru972 a spus:

Cu siguranță așteaptă să te cunoaștem ☺️

Si eu ❤️

Postat

Hei ! Am rezolvat cu apartamentul , locatia va fi pe Str Episcop Doctor Vasile Coman in Zona Luceafarul ! Duminica sunt in Oradea ! Scriu maine ora de la care pot incepe sa primesc programari ! Abea astept sa ne vedem ❤️

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Anna0103 a spus:

Hei ! Am rezolvat cu apartamentul , locatia va fi pe Str Episcop Doctor Vasile Coman in Zona Luceafarul ! Duminica sunt in Oradea ! Scriu maine ora de la care pot incepe sa primesc programari ! Abea astept sa ne vedem ❤️

Ajung Duminica , la ora 15:10 in Oradea , deja un loc este ocupat de la 16:00 pentru 1h … va puteti face programari si de azi sau de pe o zi pe alta ❤️ va pupp🩷 App Happy V-day ❤️

Postat
Acum 49 minute, Anna0103 a spus:

Ajung Duminica , la ora 15:10 in Oradea , deja un loc este ocupat de la 16:00 pentru 1h … va puteti face programari si de azi sau de pe o zi pe alta ❤️ va pupp🩷 App Happy V-day ❤️

Bine ai revenit la noi hot Anna🥰yeah😁😅

Deci vezi,vezi....daca nu ajungi la 15:10 si intarzii 2 min😅te scot afara si te pleznesc peste bucile alea pe care le mai etalezi din cand in cand😉😋🤣

Te pwp💋💋

• Haha 5
Postat
Acum 19 ore, rechinii77 a spus:

Bine ai revenit la noi hot Anna🥰yeah😁😅

Deci vezi,vezi....daca nu ajungi la 15:10 si intarzii 2 min😅te scot afara si te pleznesc peste bucile alea pe care le mai etalezi din cand in cand😉😋🤣

Te pwp💋💋

Hahahah

• Haha 1
Postat
Acum 12 ore, magnolia a spus:

Buna frumoaso ! Prea stufos meniul si nu am inteles nimic

CIM faci ? Anal ?

Buna nu fac niciuna nici alta scz ❤️

Postat
Acum 14 minute, rechinii77 a spus:

Hohohoho Patricia123😉😅

Hohoho si tie 😂❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, Ninu1989 a spus:

Cine o venit în Oradea,gata cu Tm 😂

Ehhh incerc sa fac mai multi oameni fericiti 😂😂😂

Postat
Acum 18 ore, magnolia a spus:

Buna frumoaso ! Prea stufos meniul si nu am inteles nimic

CIM faci ? Anal ?

Asa ceva!!!!

Vrei sa iti traduc??? Frumoas-o!!!!

Postat

Buna seara, dupa cum stiti ,maine ajung in Oradea ! Voiam sa va anunt ca orele 16:00 ,17:00,18:00,19:00 ,20:00 inclusiv ora 21:00 sunt ocupate, a mai ramas ora 22:00 pentru cine este putin mai nocturn ! Se pot face programari de maine pentru Luni pentru cine nu apuca sa ma viziteze maine ! Va pup si abea astept sa ne vedem ❤️

Postat
Acum 17 minute, truerelevatr a spus:

Eu am citit recenziile si n-am inteles nimic... E tzeapa mare?

Buna ! Cum sa fiu teapa ??? Mai exact ce te a facut sa crezi asta ? Incearca sa imi vezi si recenziile de pe Tm si poate te vei lamurii ! Teapa nu sunt in nici un caz ! Pup❤️

Postat

Oi fi eu mai încet la minte și nu inteleg!!! ce recenzii ai citit pe Oradea când încă domnișoara nu a ajuns la noi?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...