Sultan456 Reputație: 101 Postat Noiembrie 3 Postat Noiembrie 3 Salutare ! A revenit Adela . Contactat pe wapp , raspuns foarte repede , programat si plecat la ea . Ajuns la locatie , aceeasi fata superba cu un vibe pozitiv , ma astepta goala cu un chef de sex nebun . Dupa putina socializare ne-am avantat amandoi in arta sexului si am dat frau liber imaginatiei , totul la superlativ , curata , manierata , bun simt . Dupa cateva reprize de sex intens a urmat un moment de respiro unde am mai socializat dar nu prea mult ca doream iar sex si am tinut-o asa timp de o ora . Totul a fost foarte ok . Note Locatie : 10 , apartament cochet Servicii OP : 9 , nu ma dau in vant dupa oral dar este foarte excitant cum il face NP : 10 + geme , se implica , e acolo cu tine , schimbat multe pozitii si finalizat pe sanii aia superbi De revenit : DA ! de fiecare data cand revine in oras . Mergeti cu incredere ! 1
Sultan456 Reputație: 101 Postat Noiembrie 5 Postat Noiembrie 5 Salutare ! Vizitat din nou pe Adela , tipa aceea fina , cu bun simt si buna de ciocan . Discutat pe wapp, programat si plecat spre dansa . Locatia pe veniamin costache , cocheta , zona linistita . Cand am ajuns , dupa usa ma astepta Adela cu un zambet larg pe fata si sanii atintiti spre mine , am vorbit putin , servit cu apa / suc , dupa care am trecut la actiune , actiune ce a avut loc in dormitor pe patul acela mare al ei . Un mic preludiu unde am explorat tot corpul ei urmat de un oral din partea ei si apoi sex normal unde am schimbat mai multe pozitii . Ce pot spune este ca nu inteleg de ce se da cu ura la adresa ei cand fata chiar este foarte ok si nu te da afara dupa 2 min . De aceea se pleaca din Ploiesti pentru ca aici se prefera fast fuck si toata tigancile ordinare . Note Locatia : 10 ,draguta , curata , cocheta Servicii Aspect : 9, subiectiv , genul meu de gagica , misto tipa OP : 9 , nu ma omor eu cu oralul dar e ok NP : 10 , te fute si o futi cum vrei , geme , e acolo cu tine , genul erotic mai mult . De revenit : DA ! tipa face ce trebuie, isi merita banii . PS : Nu face ea multe cum fac altele dar spre deosebire de alte fete , Adela chiar merita cei 200 lei pe finalizare pentru ca lucreaza corect si nu esti tratat cu obraznicie , respectul ii este atuu . Spor la ciocanit sa aveti ! 1
bebyfak01 Reputație: 5 Postat Noiembrie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 5 Salut,puneți și voi un link ceva...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum