paolo40 Reputație: 26 Postat Februarie 25 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Februarie 25 Buna tuturor, Are cineva cunostinta de o tipa disponibila in Botosani de etnie roma ? Multumesc !!!
HellYeahGirl Reputație: 25 Postat Februarie 25 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Februarie 25 Acum 59 minute, paolo40 a spus: Buna tuturor, Are cineva cunostinta de o tipa disponibila in Botosani de etnie roma ? Multumesc !!! +40 721 907 070 +40 742 429 696 Nu mai am anunțurile, aveam numerele salvate și probabil sunt de etnie după poza de profil pe wapp
paolo40 Reputație: 26 Postat Februarie 25 Oras:Botosani Oras:Botosani Autor Postat Februarie 25 1 oră în urmă, HellYeahGirl a spus: +40 721 907 070 +40 742 429 696 Nu mai am anunțurile, aveam numerele salvate și probabil sunt de etnie după poza de profil pe wapp Arata bine tipele in poze. Cea cu 696 la urma a zis ca e numar de aiurea. Nu a vrut sa dialogheze iar cea cu 070 nu raspunde . Le ai vizitat ? Sunt din Bt?
Armagedon Reputație: 14 Postat Februarie 26 Oras:Iași Oras:Iași Postat Februarie 26 Acum 18 ore, paolo40 a spus: Arata bine tipele in poze. Cea cu 696 la urma a zis ca e numar de aiurea. Nu a vrut sa dialogheze iar cea cu 070 nu raspunde . Le ai vizitat ? Sunt din Bt? Cauți ceva mai fierbinte colegu este?:)
paolo40 Reputație: 26 Postat Februarie 26 Oras:Botosani Oras:Botosani Autor Postat Februarie 26 Acum 2 ore, Armagedon a spus: Cauți ceva mai fierbinte colegu este?:) :))))) sincer sa fiu vreau sa ma conving daca e mai fierbinte la ele. Cu ceva ani in urma eram in trecere prin Hirlau si am luat la autostop o bunaciune gen aia din filmul Șatra. Din vorba in vorba am ajuns sa o intreb daca e adevarat ce se spune si anume ca ele sunt mai fierbinti in pestera decat roamancele. La care mi a raspuns ca daca nu ar fi fost virgina se jura ca m ar fi lasat sa ma conving , isi dorea sa inceapa viata sexuala cu un romanaș insa se temea de traditia lor in draci ca o omoara daca nu e la maritis virgina. Locuia in cartierul Caldarari. De atunci am ramas asa cu aceasta curiozitate E sau NU E ? :)))))
salvatoreriina Reputație: 2 Postat Februarie 26 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 26 Acum 2 ore, paolo40 a spus: :))))) sincer sa fiu vreau sa ma conving daca e mai fierbinte la ele. Cu ceva ani in urma eram in trecere prin Hirlau si am luat la autostop o bunaciune gen aia din filmul Șatra. Din vorba in vorba am ajuns sa o intreb daca e adevarat ce se spune si anume ca ele sunt mai fierbinti in pestera decat roamancele. La care mi a raspuns ca daca nu ar fi fost virgina se jura ca m ar fi lasat sa ma conving , isi dorea sa inceapa viata sexuala cu un romanaș insa se temea de traditia lor in draci ca o omoara daca nu e la maritis virgina. Locuia in cartierul Caldarari. De atunci am ramas asa cu aceasta curiozitate E sau NU E ? :))))) Si nu i-ai dat o muie macar?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum