Sari la conținut

Mihaela Matură 0737326813

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Pare ca nu functioneaza sau la cum se etaleaza doamna nu imi acepta upload 🤣

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este veche in bransa . Face mereu turnee în țară . Este de etnie 

Postat

Sigur are ea clientii ei, din moment ce are anunturi active. Eu am vazut pozele, dar apreciez ca le-ai mai pus o data și aici! Eu doar am vrut sa știu dacă pozele sunt recente și dacă a fost cineva de curând la ea, dacă mai are servicii ok! 

• Trist 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La cum arata si la fata si la corp si la culoare... nu stiu de ce te ar interesa ceva🤢

• Haha 1
Reputație: 4905
Postat
Acum 44 minute, enriqe68 a spus:

La cum arata si la fata si la corp si la culoare... nu stiu de ce te ar interesa ceva🤢

O singura poza am văzut și mi-am dat seama; tot așa arata acum câțiva ani și chiar avea solicitări…cel puțin pe topic.

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 39 minute, 7uuupp a spus:

O singura poza am văzut și mi-am dat seama; tot așa arata acum câțiva ani și chiar avea solicitări…cel puțin pe topic.

Mihaela activează de f mult timp în branșă. Are clienții ei fideli care o accepta asa cum este... 

• Like 1
Postat

Am fost la ea de câteva ori în 2018 și 2019, când arăta foarte bine, avea un corp foarte sexy, picioare superbe foarte lucrate, cur magnific (la față n-a fost niciodată frumoasă, se vede și în poze, asta e, fiecare poate decide dacă vrea să meargă sau nu, e de apreciat că are poze și cu fața și pune mereu poze recente cu corpul ca să putem decide în cunoștință de cauză), o pizdă mișto, cărnoasă. Și serviciile erau ok, făcea un oral foarte bun și îi plăcea să primească limbi, gemea natural (sau aparent natural). După aia n-am mai fost că am văzut în poze că nu mai arată așa de bine (vârsta...asta e...se apropie de 50 ani). Atitudinea ei era ok pe vremea aia (se vede și din recenzii), nu m-a grăbit niciodată, a fost receptivă la preferințele mele și amabilă. Așa stăteau lucrurile în 2019, nu știu cum mai e acum (că nu mai arată așa bine la corp se vede în poze, dar bănuiesc că serviciile și atitudinea au rămas bune în continuare, n-ar fi avut niciun interes să le schimbe). 

Postat
Acum 11 ore, andy231 a spus:

Am fost la ea de câteva ori în 2018 și 2019, când arăta foarte bine, avea un corp foarte sexy, picioare superbe foarte lucrate, cur magnific (la față n-a fost niciodată frumoasă, se vede și în poze, asta e, fiecare poate decide dacă vrea să meargă sau nu, e de apreciat că are poze și cu fața și pune mereu poze recente cu corpul ca să putem decide în cunoștință de cauză), o pizdă mișto, cărnoasă. Și serviciile erau ok, făcea un oral foarte bun și îi plăcea să primească limbi, gemea natural (sau aparent natural). După aia n-am mai fost că am văzut în poze că nu mai arată așa de bine (vârsta...asta e...se apropie de 50 ani). Atitudinea ei era ok pe vremea aia (se vede și din recenzii), nu m-a grăbit niciodată, a fost receptivă la preferințele mele și amabilă. Așa stăteau lucrurile în 2019, nu știu cum mai e acum (că nu mai arată așa bine la corp se vede în poze, dar bănuiesc că serviciile și atitudinea au rămas bune în continuare, n-ar fi avut niciun interes să le schimbe).

Poate ca nu mai e chiar ce a fost din punct de vedere fizic, însă fix pentru pizda aia cărnoasă cred ca încă mai merg mulți la ea! 

andy231 apreciez răspunsul tău, cât și răspunsurile tuturor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...