Sari la conținut

pensiune sat vacanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

e totusi o intrebare dar mi se pare ca totusi nu prea are ce cauta aceasta intrebare.... ar trebui mutata la discutii generale...

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat
 Cred ca se referea la vila de pe langa Casa Prahova, erau cateva pensiuni pe acolo deschise si pe timp de iarna, in unele iti inghetau mucii si te incalzeai cu aeroterma(cu pretzuri undeva pe la 500 de mii  pentru cateva ore).

Chiar asa, fetele ca fetele dar si tonele(mai ales cele ok si la pretzuri rezonabile) zic eu ca ar trebui promovate, ca nu toti vor sa futa prin parcuri, parcari, plaja sau in tone cu trafic intens, galagie si conditii gen casa verde.

• Like 1
Postat

Cred ca se referea la vila de pe langa Casa Prahova, erau cateva pensiuni pe acolo deschise si pe timp de iarna, in unele iti inghetau mucii si te incalzeai cu aeroterma(cu pretzuri undeva pe la 500 de mii  pentru cateva ore).
 Chiar asa, fetele ca fetele dar si tonele(mai ales cele ok si la pretzuri rezonabile) zic eu ca ar trebui promovate, ca nu toti vor sa futa prin parcuri, parcari, plaja sau in tone cu trafic intens, galagie si conditii gen casa verde.

Despre pensiunile de pe langa Casa Prahova se vorbeste. Sint 2-3 care functioneaza tot timpul anului si cu 50 de lei poti sta cateva ore. Tarifele pe noapte merg de la 60 la 120 de lei in functie de camera aleasa. Conditiile sint oarecum decente. Se poate un dus, exista un tv si un aer conditionat dar mai mult decat atat sa nu sperati. Doritorii de room-service sa caute in alta parte. 

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Numarul de telefon de la pensiune il are cineva ca pe net nu este

Postat

Tomy eu l-am avut acum doi ani. Am schimbat telefonul si l-am pierdut. Pe net nu ai sa il gasesti, dar daca poti da o fuga ai sa gasesti pe cineva la pensiune. Din ce imi mai aduc eu aminte ( si daca mai tine regula ) in extrasezon gaseai pe doamna care se ocupa de pensiune pana la ora 18. Nu trebuie sa te jenezi, pentru ca stie despre ce este vorba. Mentionez ca ceea ce ti-am spus sint informatii cam de aproape 2 ani. Mai noi din pacate nu am ca te ajutam cu cea mai mare placere.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.