Caroliina Reputație: 305 Postat Martie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 18 Hello, hello! Va reamintesc, ca mai sunt în orășelul vostru numai până vineri. Vă aștept cu drag în funcție de disponibilitate 💋 Vă las și ceva frumos🫢 1 6
sosoboso Reputație: 1274 Postat Martie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 18 Acum 3 ore, Caroliina a spus: Hello, hello! Va reamintesc, ca mai sunt în orășelul vostru numai până vineri. Vă aștept cu drag în funcție de disponibilitate 💋 Vă las și ceva frumos🫢 Frumos śi gustos!😘 1 1
florinflo11 Reputație: 66 Postat Martie 18 Postat Martie 18 3 hours ago, Caroliina said: Hello, hello! Va reamintesc, ca mai sunt în orășelul vostru numai până vineri. Vă aștept cu drag în funcție de disponibilitate 💋 Vă las și ceva frumos🫢 Nu mai comentez nimic 😁o sa revin în privat cu programare sa o vad în realitate.. 1
florinflo11 Reputație: 66 Postat Martie 20 Postat Martie 20 On 3/18/2025 at 11:18 AM, Caroliina said: Hello, hello! Va reamintesc, ca mai sunt în orășelul vostru numai până vineri. Vă aștept cu drag în funcție de disponibilitate 💋 Vă las și ceva frumos🫢 Nu dai un indiciu despre următoarea mișcare?
Caroliina Reputație: 305 Postat Martie 20 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 20 6 hours ago, florinflo11 said: Nu dai un indiciu despre următoarea mișcare? Următoarea vizită este către casa pentru o pauză mică. Dar nu va faceți griji, am să anunț din timp încotro o iau💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Martie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 22 🖤INDISPONIBILĂ🖤 Dragilor, vă mulțumesc pentru șederea asta minunată, sper să ne revedem cu bine. Vă pup și îmbrățișez cu drag!!❤️💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 28 Supriza supriza, m ați tot chemat și iată ca dorința s a adeverit 🤭 De mâine voi fii disponibilă la voi în oraș, pentru o săptămână. Aștept cu drag să ne revedem sau cunoaștem🥰 vă las servicii + prețuri și ceva frumos💋 Locatie: Strada Careiului nr 18 Eu sunt Carolina, am 1,60, 65kg, sunt o blondută cu ochelari, foarte sociabilă și vorbeața☺️ Preturi: ✔️200 - finalizarea ✔️350 - ora (max 2 finalizãri) ✔️500 - 3 finalizări (90 de minute). 🩷Servicii: ✔️Oral protejat, ✔️oral neprotejat (în functie de igienă) ✔️Normal doar protejat ✔️Frenchkiss ✔️69 ✔️Footjob ✔️Handjob ✔️Deep. 💖Extra: ✔️CIM (50) ✔️CIF (100) ✔️URO (50) ✔️Dominare (100). 2 4
sosoboso Reputație: 1274 Postat Mai 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 28 Acum 1 oră, Caroliina a spus: Supriza supriza, m ați tot chemat și iată ca dorința s a adeverit 🤭 De mâine voi fii disponibilă la voi în oraș, pentru o săptămână. Aștept cu drag să ne revedem sau cunoaștem🥰 vă las servicii + prețuri și ceva frumos💋 Locatie: Strada Careiului nr 18 Eu sunt Carolina, am 1,60, 65kg, sunt o blondută cu ochelari, foarte sociabilă și vorbeața☺️ Preturi: ✔️200 - finalizarea ✔️350 - ora (max 2 finalizãri) ✔️500 - 3 finalizări (90 de minute). 🩷Servicii: ✔️Oral protejat, ✔️oral neprotejat (în functie de igienă) ✔️Normal doar protejat ✔️Frenchkiss ✔️69 ✔️Footjob ✔️Handjob ✔️Deep. 💖Extra: ✔️CIM (50) ✔️CIF (100) ✔️URO (50) ✔️Dominare (100). Buna ziua! Zilele trecute am avut parte de o intilnire incendiara la Oradea,cu domnisoara @Caroliina.Fata frumoasa,draguta,corp superb,sani mari,frumosi,naturali,fund bombat.Atitudine pro client,GFE foarte ridicat.ON,foarte bine ececutat,umed soft,cu atentii si cu deep,NP,la fel foarte bun,se implica,orice pozitie accepta,super!FK,fara oprire wooowwww. Multumesc,Carolina draga,astept cu nerabdare sa te revad!😘 1
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 28 16 minutes ago, sosoboso said: Buna ziua! Zilele trecute am avut parte de o intilnire incendiara la Oradea,cu domnisoara @Caroliina.Fata frumoasa,draguta,corp superb,sani mari,frumosi,naturali,fund bombat.Atitudine pro client,GFE foarte ridicat.ON,foarte bine ececutat,umed soft,cu atentii si cu deep,NP,la fel foarte bun,se implica,orice pozitie accepta,super!FK,fara oprire wooowwww. Multumesc,Carolina draga,astept cu nerabdare sa te revad!😘 Te pupacesc tot tot dragule💋 1
ioanboss Reputație: 4 Postat Mai 29 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 29 E o dulceata de fata din toate punctele de vedere. Nam cum sa dau note 10 cu multe multe steluțe 1
FanAudi Reputație: -6 Postat Mai 29 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Mai 29 Nu are nevoie de reclamă fata asta e top !🤩 Abia aștept runda următoare 🤤🧡 1 1
Ramiz2 Reputație: 6 Postat Mai 29 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 29 Acum 16 minute, FanAudi a spus: Nu are nevoie de reclamă fata asta e top !🤩 Abia aștept runda următoare 🤤🧡 Cand ajunge in Sm si unde e locatia?
Cristi991 Reputație: 21 Postat Mai 29 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 29 Acum 28 minute, Ramiz2 a spus: Cand ajunge in Sm si unde e locatia? La 28.05.2025 la 13:46, Caroliina a spus: Supriza supriza, m ați tot chemat și iată ca dorința s a adeverit 🤭 De mâine voi fii disponibilă la voi în oraș, pentru o săptămână. Aștept cu drag să ne revedem sau cunoaștem🥰 vă las servicii + prețuri și ceva frumos💋 Locatie: Strada Careiului nr 18 Eu sunt Carolina, am 1,60, 65kg, sunt o blondută cu ochelari, foarte sociabilă și vorbeața☺️ Preturi: ✔️200 - finalizarea ✔️350 - ora (max 2 finalizãri) ✔️500 - 3 finalizări (90 de minute). 🩷Servicii: ✔️Oral protejat, ✔️oral neprotejat (în functie de igienă) ✔️Normal doar protejat ✔️Frenchkiss ✔️69 ✔️Footjob ✔️Handjob ✔️Deep. 💖Extra: ✔️CIM (50) ✔️CIF (100) ✔️URO (50) ✔️Dominare (100). Ar trebui sa fie in oras deja din spusele ei
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 29 1 hour ago, Cristi991 said: Ar trebui sa fie in oras deja din spusele ei Sunt, sunt
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 29 2 hours ago, ioanboss said: E o dulceata de fata din toate punctele de vedere. Nam cum sa dau note 10 cu multe multe steluțe Te pupacesc ! 💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 29 1 hour ago, FanAudi said: Nu are nevoie de reclamă fata asta e top !🤩 Abia aștept runda următoare 🤤🧡 Și eu te aștept cu drag💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 29 1 hour ago, Ramiz2 said: Cand ajunge in Sm si unde e locatia? Sunt ajunsa, pe Careiului nr 18
alexzal35 Reputație: 200 Postat Mai 30 Oras:Cluj-Napoca & Zalău Oras:Cluj-Napoca & Zalău Postat Mai 30 1 oră în urmă, Caroliina a spus: Desert🤭 Un desert numai bun de savurat. Sigur are un gust bun, norocoși mai sunt sătmarenii. 1
Audifan Reputație: 8 Postat Mai 30 Oras:Satu-Mare Oras:Satu-Mare Postat Mai 30 Buna . In ce consta dominarea ?
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 30 35 minutes ago, Audifan said: Buna . In ce consta dominarea ? Bună, haide în privat 😘
florinflo11 Reputație: 66 Postat Mai 31 Postat Mai 31 7 hours ago, Caroliina said: 🥰 Esti în bucătărie, pregătești desertul? 😁
mmmircea Reputație: 116 Postat Mai 31 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Mai 31 Proaspat iesit de la denitatoarea topicului,inca imi tremura picioarele. Dragi colegi, nu o ratati, fata merita toate laudele e de 10 pe linie! ON 10 NP 10 GFE 11 Din punctul meu de vedere e de TOP! 1
Calaretul19 Reputație: 1076 Postat Mai 31 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 31 Acum 11 ore, Caroliina a spus: 🥰 Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum