Sari la conținut

Seductress roșcată - Piata Alba Iulia - 0725315501

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Membru Premium
Reputație: 696
Postat

Este ceva nou pe siteul respectiv. Acum câteva săptămâni nu cerea înregistrare....Hmmm😔

• Oras:Romania
Postat

Eu am vizitat-o in Focșani. Are perioade când activează acolo. Are in jur de 35 de ani(nu e puștoaică) și se vede pe ea experiența căpătată in Vest. Face cam tot ce tine de dominare mai puțin scat.

Postat
Acum 6 ore, borussia a spus:

Eu am vizitat-o in Focșani. Are perioade când activează acolo. Are in jur de 35 de ani(nu e puștoaică) și se vede pe ea experiența căpătată in Vest. Face cam tot ce tine de dominare mai puțin scat.

Și eu am fost ,în București,  este extrem de slabă, nu am rămas ....

• Like 2
  • Oras:Kensington,London UK
  • Oras:Kensington,London UK
Postat

Este fix femeia din poze. Presupun ca cei care vad pozele si decid sa o viziteze, își asuma faptul ca este slabă 🙂 Este o femeie fiarte îngrijită si din punctul meu de vedere nu este foarte slaba ci chiar arata bine.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Fraților, dacă ați fost,nu faceți și voi o recenzie?... să știm și noi, ceilalți detalii,gen preț, cât de permisivă e...

Postat
Acum 2 ore, stefu77 a spus:

Fraților, dacă ați fost,nu faceți și voi o recenzie?... să știm și noi, ceilalți detalii,gen preț, cât de permisivă e...

Prețuri între 250 și 500 depinde de ce fetișuri ai. Accepta cunni/annilingus, feet fetish, penetrare cu strapon, umilire verbală/fizică etc. Femeia face cam tot în afara de medical și scato. Mai bine o suni și discuți cu ea.

Reputație: 1173
Postat

Este aceeasi cu cea de aici, doar ca are alt numar.

Numar vechi 0737653685 / numar nou 0725315501

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizititat-o eu pe Alexandra azi si am un scurt review

Am vazut anuntul ei pe AT si m-au atras fff mult pozele ei, sexy ray!!!! Anuntul era doar de dominare dar fiind langa mine am zis sa o intreb si daca are servicii de companie intima. 

Mi-a raspuns pe whatsAppp ca da cu urmatoarele detalii:

SERVICII DE COMPANIE:
               IMPORTANT: NU OFER SERVICII NEPROTEJATE, EXCLUS ORICE FEL DE NEGOCIERE SAU EXTRA.
- oral doar protejat
- normal doar protejat
- 69
- masaj erotic
- masaj erotic prostata
- sărutări pe corp de la sâni în jos
- la cerere finalizare corporala /serviciu extra 50 de lei
   NU OFER ANAL DELOC
TARIF: 200- 30 min
            400- 1h / posibilitate 2 finalizări dacă prima este foarte rapida.

De obicei astea care au poza cu fața sunt curve de meserie si stiu ce sa faca, dar aici la companie intima nu prea a excelat.

De obicei review-urile mele sunt mai delicate, nu imi place sa jignesc. 

Spunea un coleg ca e scandura, dar parca n-am luat in seama. Mai baieti, am mai futut fete slabe dar aici sinteam oasele, ii faceam radiografie cu penetrare. E slaba si are carnea moale rău. Si pe langa ca e numai oase, sa ma scuze doamna, dar mai tinea si mana la păsă ca sa nu rupem prezervativul din cauza pirsingurilor. E plina de tatuaje si pirsinguri.  

Actiunea a inceput prin punerea prezervativului cand nu aveam erectie, macar o maigaiere, un bici pe fund :ras, nimic! S-a chinuit sa puna prezervativul. Trecut la un OP cu o presiune pe cap si miscari rapide cu mana, tehnica de centurista din occident. Am oprit-o si am trecut eu la normal. Sânii mici si lasati, piele pe burta, păsă largă .... sincer cam dezamagit. Cred ca cu 10kg in plus arata belea. De la pozele alea aveam alte asteptari, ma gandeam ca ma asteapta intr-o costumatie sexy.... Nu a vrut să urce sus ca are piercing, deci nu accepta multe pozitii. 

Aspectul nu se discuta, iti place sau nu...dar nici in zona sexuala nu a excelat.

Note:
- Aspect: 5

- OP: 6

-NP: 5

-GFE:5

Nu recomand, 200lei pierduti.

Dezamagit, la banii astia era ceva muuuuult mai bun!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dezastru.

Noul nr e 0725314981

Locatia rond alba iulia langa cec, un apartament ok, 200 30min, 400 1h

Aspect fizic semi nasol. Faptul ca e slaba nu e o problema, ca pt asta te duci, are un fund ok, dar burta si sanii sunt f naspa, ori o fi fost grasa, ori cel mai probabil de la sarcina. Insa, aspectul fizic NU este problema ei principala. Si ca plusuri, e ok la față si are o pizda misto.

Problema este ca femeia e definitia la fast fuck fast money, nesimtita, manipulatoare, cauta orice pretext sa scape de tn mai rpd. Sa nu mai zic ca sta pe telefon non stop. Pt mine sunt bani irositi. Ma gandeam in mijlocul sedintei sa plec, dar e f greu, ce faci ceri banii inapoi, te certi cu ea. 

Deci nu recomand nimanui este complet de evitat, mi a facut numai nervi. Poate doar pt cei pasionați de dominare si umilire, probabil pt ei ar fi ok. Dar si acolo iti trb putin profesionalism ceva, nu sa ai in cap numa bani bani bani. Dezastru. Vii pt o experiență, sa ti ramana n memorie, sa te simti bn, si pleci simțindu te țepuit.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum am citit ce a scris colegul mai sus, subscriu la tot ce a zis. Comportament de centurista. Chiar si pe ăia cu care vorbea la tel ii mințea, i a pus pe drum degeaba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...