Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 23 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 23 Bunaaa,ma numesc Alena și abia aștept sa te cunosc!😍Sunt o blonda senzuala cu forme și experienta și doresc sa iti ofer clipe de neuitat! Sunt o fire sociabila, educata, calma și cu mult bun simt! În locația mea vei găsi următoarele: lenjerie curata, gel de dus, apa de gura, prosoape curate, cafea, apa! Sunt atenta la dorințele tale și fără graba! Servicii -Oral protejat (neprotejat in functie de igiena) -Sex Normal (doar protejat) -69 -Diverse pozitii -Intre sanii -Masaj de relaxare -Masaj prostatic (cu sau fara jucarie) (extra) -Dominare soft (extra) -Finalizare corporala (extra) -Uro (extra) -Footfetish -Facesiting -Handjob Pret 30 min(1finalizare) -300lei 1h(1-2finalizari)- 500lei Programari la numarul 0760879470, de preferat prin whats app sau sms. pupici😘 1 2
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 23 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 23 Disponibila incepand de maine
Membru Premium zozozo Reputație: 1300 Postat Martie 24 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Martie 24
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 24 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 24 Am ajuns la voi simpaticilor🥳🙋🏼♀️ Disponibila pentru programari 😘😌 Locatia 📍 zona Amaradia 1 1
mecrazyloop Reputație: 37 Postat Martie 24 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 24 Astazi am fost la Alena. Este o fata draguta, pare cam de 25-29 de ani, ingrijita, comunicativa si cu un corp de invidiat. Daca mai am ocazia o voi vizita din nou. Nu am fost in forma astazi ptr NP, asa ca am optat doar ptr ON cu finalizare orala si masaj prostatic cu un vibrator. Note: ON 8, atitudine 9, locatie 9. Cadou 700 (500 ora, 100 ptr masaj prostatic, 100 finalizare orala). 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2117 Postat Martie 24 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Martie 24 39 minutes ago, mecrazyloop said: Astazi am fost la Alena. Este o fata draguta, pare cam de 25-29 de ani, ingrijita, comunicativa si cu un corp de invidiat. Daca mai am ocazia o voi vizita din nou. Nu am fost in forma astazi ptr NP, asa ca am optat doar ptr ON cu finalizare orala si masaj prostatic cu un vibrator. Note: ON 8, atitudine 9, locatie 9. Cadou 700 (500 ora, 100 ptr masaj prostatic, 100 finalizare orala). NABABULE! 1
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 25 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 25 Ultima zi la voi ⏳⏳ Va astept pe whats app pt programari 😏 1 1
s0rin1978 Reputație: 596 Postat Martie 25 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 25 Acum 15 ore, mecrazyloop a spus: Astazi am fost la Alena. Este o fata draguta, pare cam de 25-29 de ani, ingrijita, comunicativa si cu un corp de invidiat. Daca mai am ocazia o voi vizita din nou. Nu am fost in forma astazi ptr NP, asa ca am optat doar ptr ON cu finalizare orala si masaj prostatic cu un vibrator. Note: ON 8, atitudine 9, locatie 9. Cadou 700 (500 ora, 100 ptr masaj prostatic, 100 finalizare orala). Bre bravo ... La prețurile și serviciile ei nu mă așteptam să aibă clienți pe Craiova, dar in fine se pare că fiecare oraș are "nababii" lui ca sa citez colegul @papura voda
deepfake12 Reputație: 121 Postat Martie 25 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Martie 25 Acum 21 minute, Lenalena a spus: Ultima zi la voi ⏳⏳ Va astept pe whats app pt programari 😏 Mmmmmm, ce te-as mai perpeli!!! Totusi, cam mare efortul 💸💸💸 ! Poate data viitoare, daca vei mai veni pe la noi, sa ma risc sa te vizitez! 😋😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum