emanuelalex Reputație: 3 Postat Martie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 7:37, Doge666 a spus: Tu ai 3 recenzii și toate la fetele rândunicai, nu dai detalii mai deloc și totul este vag, în schimb rezomanzi, nu prea ești credul! Și totuși, dacă fata aceasta a avut programul full, trebuia să curgă cu recenzii de la confrații cunoscuți… poate ne atașezi niște pozele de zilele acestea, nu vechi ! Extinde Ce-ai vrea sa-ti spun mai mult? E ca la un masaj erotic. E permisiva: te lasa s-o atingi peste tot. Tipa arata bine. Pai am scris recenzie de unde am fost. Cand o sa merg la mai multe o sa scriu recenzie si de acolo. Daca nu ma crezi pe mine asta e. Nu am scris ca sa te conving pe tine. Am scris ca am fost si vazusem mai sus ca un coleg dorea recenzie si d-asta am scris acum, altfel scriam mai pe saptamana viitoare. Voi sunteti ca romanii: daca nu scrii de ce nu scrii, daca scrii nu e bine, ca nu esti credul. 🙄 1
emanuelalex Reputație: 3 Postat Martie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30 Recenziile astea le scriu pt cei care ar vrea sa mearga, nu pt ca-mi spun fetele. Nu ma plateste nimeni, nu am niciun beneficiu material sau de alta natura 😂 doar ca nu sunt crezut de ceilalti, dar asta e treaba voastra, daca ma credeti sau nu. 1
spanishgirl Reputație: 67 Postat Martie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 7:37, Doge666 a spus: Tu ai 3 recenzii și toate la fetele rândunicai, nu dai detalii mai deloc și totul este vag, în schimb rezomanzi, nu prea ești credul! Și totuși, dacă fata aceasta a avut programul full, trebuia să curgă cu recenzii de la confrații cunoscuți… poate ne atașezi niște pozele de zilele acestea, nu vechi ! Extinde Atat vineri cat si sambata am avut 5 programari in fiecare zi. Eu nu pot obliga domnii sa scrie, ei o fac daca doresc. I-am rugat pe domni sa scrie o mica recenzie pentru confirmarea mea si ce crezi: unii nu aveau cont,unii au spus ca nu scriu ca le sar altii in cap (drept dovada ca ati sarit ca sacali pe unul dintre cei care au fost si au scris) iar altii ca vor scrie cand vor avea timp. E totusi weekend, oamenii mai au si ei case,familie,sotii, poate nu au acces la calculator acum poate scriu si ei cand ajung la birou sau poate nu mai scriu deloc sa nu se trezeasca ca reprosuri ca ale tale inutile. Tatuajele mele recente aparute in plus si care nu sunt pe poze ma privesc. Pt tine ca vizitator e important sa stii ca sunt cea din poze, ca serviciile pe cate le ofer sunt de calitate si cele promise, ca locatia mea este curata si discreta, nu ce tatuaje am eu pe corp. Mai am si eu familie, o viata privata si un job dincolo de acest job, daca ai ceva cu tatuajele atunci nu e cazul sa ma vizitezi, am multe si le ascund cat pot de mult pt simpla mea identitate. eu poze cu ele nu postez si daca voi face poze azi fix voi acoperi tatuajele in poze cu fond de ten sau efecte si photoshop sau voi poza imbracata asa cum am poze in celelalte poze unde am maneci lungi si nu se vad.(in cazul in care nu te-ai prins de ce in pozele de mai sus sunt toata imbracata,aceste poze sunt foaarte recente). Nu este necesara o expunere atat de exacta,repet,mai am si eu o viata dincolo de masajul pe care vi-l ofer. Mai sunt topice cu fete superbe pe forum alaturi de care sa iti petreci timpul si care sa isi pozeze toate detaliile corporale, eu imi doresc sa mai pastrez si anonimatul meu cat de cat. Sau poti sa iti faci programare,sa vii. Sa ma cunosti si sa faci tu apoi o recenzie reala,ca tu esti credibil (nu credul). multumesc pentru intelegere!
nickthedick Reputație: 46 Postat Martie 30 Postat Martie 30 Domnii care nu au cont unde te-au gasit?Pe publi nu ai anunt,cum te-au gasit?Eu cred ca PASAREA a intrat in lumea generalui Strainu,trimite mesaje telepatice,vorba cacatului de georgescu,in ceva ani vom vorbi ca plantele..... 2 1
daulimbi Reputație: 125 Postat Martie 31 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Martie 31 La 30.03.2025 la 21:23, nickthedick a spus: Domnii care nu au cont unde te-au gasit?Pe publi nu ai anunt,cum te-au gasit?Eu cred ca PASAREA a intrat in lumea generalui Strainu,trimite mesaje telepatice,vorba cacatului de georgescu,in ceva ani vom vorbi ca plantele..... Extinde chiar dacă nu ai cont, poți să citești pe aici dar nu vezi pozele. 1
spanishgirl Reputație: 67 Postat Martie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31 Buna dimineata! In urma confirmarilor de azi mi-a ramas un loc disponibil la ora 13 00. Daca este cineva interesat de o sesiune pentru astazi la ora 13 00 il rog sa imi scrie. Va astept cu drag!
spanishgirl Reputație: 67 Postat Martie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31 La 30.03.2025 la 21:23, nickthedick a spus: Domnii care nu au cont unde te-au gasit?Pe publi nu ai anunt,cum te-au gasit?Eu cred ca PASAREA a intrat in lumea generalui Strainu,trimite mesaje telepatice,vorba cacatului de georgescu,in ceva ani vom vorbi ca plantele..... Extinde Am anunt pe anuntul.ro. Am reclama si pe blogul colegei Irina care are mai multa reclama si vizualizari pe mai multe siteuri si platforme. Iar aici se poate citi si fara sa ai cont. Incearca si tu sa te deloghezi si sa accesezi forumul si vei vedea ca poti citi si delogat deci nu este neaparat necesar sa ai cont. Si nu in ultimul rand: repet: eu nu sunt in masura sa oblig vizitatorii sa scrie recenzii, fiecare scrie daca are timp si daca doreste sa faca asta. ( daca as fi user eu nu cred ca m-as incumeta sa scriu vazand ce atitudine aveti unii dintre voi aici. Pana la urma fiecare isi ia de aici o informatie dupa care viziteaza si se convinge singur daca este ce trebuie sau zice pas de la bun inceput si isi vede de treaba lui sau de cautari pe alte topice care sa ii satisfaca dorintele personale) Te-as ruga sa fii mai respectuos cand vorbesti cu mine sau despre mine. Inca nu ma cunosti ca sa poti avea o parere obiectiva. Multumesc!
maxthe21 Reputație: 74 Postat Martie 31 Telefon: 0722000000 Oras:Satu Mare Telefon: 0722000000 Oras:Satu Mare Postat Martie 31 Salutare confraților! Din punctul meu de vedere este cea mai slabă prestație din tot ce s-a perindat pe la Randunica, degeaba arata bine pentru ca acasa pleci cu un masaj mediocru spre deloc si o labă tristă. Deci pass nu vă lăsați păcăliți de cum arata, noi plătim seriviciu nu frumusețea ta . 1 1
dani46 Reputație: -24 Postat Aprilie 1 Postat Aprilie 1 La 31.03.2025 la 20:39, maxthe21 a spus: Salutare confraților! Din punctul meu de vedere este cea mai slabă prestație din tot ce s-a perindat pe la Randunica, degeaba arata bine pentru ca acasa pleci cu un masaj mediocru spre deloc si o labă tristă. Deci pass nu vă lăsați păcăliți de cum arata, noi plătim seriviciu nu frumusețea ta . Extinde Daca are clienti si ii merge treaba asa crezi ca o intereseaza !!! S au inmultit prestatoarele de laba cu ulei !!! Nu sunt ele de vina !!! Daca nu sunt clienti pt serviciile oferite se poate sa schimbe oferta ! Dar daca sunt de ce sa adauge altceva ?? Merge asa !!!
dani46 Reputație: -24 Postat Aprilie 1 Postat Aprilie 1 Spune Doamna in descriere ca pana nu te cunoaste nu va discuta alte detalii ! Ai discutat si alte detalii , maxthe21 ?
gabreil Reputație: 283 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1 Salutare. Am fost si eu la Adriana, pt ca am avut o experienta neplacuta la alte tipe, care se laudau ca-mi ofera si gfe (inclusiv fk) si sex si unde am dat 700 lei pt o finalizare. Aici macar am stiut ca vin la masaj erotic si ca nu sunt asteptari de sex. Ca locatie fata este la scara H, fata de D unde e Irina. M-a lasat sa fac cunni. A fost un fel de Lorry, dar varianta blonda si putin mai inalta. Eu am relationat bine cu ea si nu am avut asteptarile neimplinite ca sa zic asa. Nu pot sa contest experienta ta, pt ca la fiecare e diferit. Dar iti spun ca poate sa-ti iei si o teapa si mai mare de la altele, care se dau fete de lux :))))) Va urez spor la fete si sa nu ne mai fie inselate asteptarile!
dani46 Reputație: -24 Postat Aprilie 1 Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 12:06, gabreil a spus: Salutare. Am fost si eu la Adriana, pt ca am avut o experienta neplacuta la alte tipe, care se laudau ca-mi ofera si gfe (inclusiv fk) si sex si unde am dat 700 lei pt o finalizare. Aici macar am stiut ca vin la masaj erotic si ca nu sunt asteptari de sex. Ca locatie fata este la scara H, fata de D unde e Irina. M-a lasat sa fac cunni. A fost un fel de Lorry, dar varianta blonda si putin mai inalta. Eu am relationat bine cu ea si nu am avut asteptarile neimplinite ca sa zic asa. Nu pot sa contest experienta ta, pt ca la fiecare e diferit. Dar iti spun ca poate sa-ti iei si o teapa si mai mare de la altele, care se dau fete de lux :))))) Va urez spor la fete si sa nu ne mai fie inselate asteptarile! Extinde Am inteles experienta ta , a fost la fel cu a lui Lory milf dupa cum ai scris . Poate pt cine vrea masaj este ok , dar 400 fara altceva (contact intim ) care merge dupa masaj e cam mult ! Sunt si fete mai sus ca pret care nu ofera ce spun , doar un sex mecanic . Dar asta este . Traiasca laba uleioasa !!!!
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7 Bună dimineața,pupaciosi! Sunt pe drum spre o noua zi minunata alături de domnii mei dulci. Ce-i drept... după o zi libera m-am trezit cam horny și pupacioasa... P.S: Am locuri libere pt mâine, te astept! 1
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7 Wow,ce ziiiii! Va mulțumesc pentru vizite și pentru clipele minunate de astăzi! Săptămâna aceasta mai sunt doar câteva locuri pt joi și vineri. Va pupacesc tare și va aștept 1 1 1
cristi ccd Reputație: 175 Postat Aprilie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8 "Cam" pare interesanta, dra. Dar de ce Spanish, datorita fizionomiei, tenului...? 🤔 1
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8 La 08.04.2025 la 12:05, cristi ccd a spus: "Cam" pare interesanta, dra. Dar de ce Spanish, datorita fizionomiei, tenului...? 🤔 Extinde Buna, Cristi! "Cam" sunt jumate spanish,am locuit acolo f mulți ani și am adus căldură,pasiune și mult talent spaniol :)))) Îți foarte recomand sa ne intalnim si ai sa intelegi ce zic:) Te pupic 😘 2
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8 La 30.03.2025 la 8:05, emanuelalex a spus: Recenziile astea le scriu pt cei care ar vrea sa mearga, nu pt ca-mi spun fetele. Nu ma plateste nimeni, nu am niciun beneficiu material sau de alta natura 😂 doar ca nu sunt crezut de ceilalti, dar asta e treaba voastra, daca ma credeti sau nu. Extinde Îți mulțumesc pentru feedback. Orice feedback ma ajuta:) Te pup și sper sa ne mai vedem
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10 Neața! Mai am câteva locuri pentru mâine, va aștept la pupici pe tot corpul. 1 4
catalin mihai Reputație: 10 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 6:51, spanishgirl a spus: Neața! Mai am câteva locuri pentru mâine, va aștept la pupici pe tot corpul. Extinde Bună. Chiar tot corpul ? Fără nici o " mică " excepție? 1 1
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 9:38, catalin mihai a spus: Bună. Chiar tot corpul ? Fără nici o " mică " excepție? Extinde Tocmai d-aia am spus asa... eram curioasa unde va duce gândul și... fix acolo v-a dus,interesant Dap,pupici peste tot cu... mici excepții, evident:)
catalin mihai Reputație: 10 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 11:08, spanishgirl a spus: Tocmai d-aia am spus asa... eram curioasa unde va duce gândul și... fix acolo v-a dus,interesant Dap,pupici peste tot cu... mici excepții, evident:) Extinde Sa se întâmple si acolo daca ne-am gândit la același loc 1
amedeo13 Reputație: 1145 Postat Aprilie 10 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 11:08, spanishgirl a spus: Tocmai d-aia am spus asa... eram curioasa unde va duce gândul și... fix acolo v-a dus,interesant Dap,pupici peste tot cu... mici excepții, evident:) Extinde Tu ai inceput.....🙃 1
chris c Reputație: 47 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10 La 08.04.2025 la 19:36, spanishgirl a spus: Buna, Cristi! "Cam" sunt jumate spanish,am locuit acolo f mulți ani și am adus căldură,pasiune și mult talent spaniol :)))) Îți foarte recomand sa ne intalnim si ai sa intelegi ce zic:) Te pupic 😘 Extinde Am inteles si multumesc pentru lamuriri Voi face tot posibilul sa ne cunoastem, m-ai cam facut TARE curios! ☺️
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 11:32, catalin mihai a spus: Sa se întâmple si acolo daca ne-am gândit la același loc Extinde Hmmm.. pare-mi se ca nu te am văzut la mine nici la pupici normali și tu discuți de "alti pupici"? Ntz ntz ntz! You re a bad,bad boy! :))
spanishgirl Reputație: 67 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 12:44, amedeo13 a spus: Tu ai inceput.....🙃 Extinde V-am dat foc doar... nu în asta sunt experte femeile? Ehhhh.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum