Sari la conținut

Spanishgirl milf Adrianna 0762041715

Postări Recomandate

Postat

Bună ziua! Vă salut cu respect și revin cu câteva gânduri sincere legate de experiența mea alături de Adriana. Am observat multe recenzii diverse ,unele pozitive, altele mai critice ,ceea ce este firesc într-o societate democratică, unde fiecare are dreptul la propria opinie. Totuși, consider că experiențele noastre țin foarte mult și de modul în care ne raportăm noi înșine la o astfel de întâlnire.

Interacțiunea cu Adriana reflectă, într-o mare măsură, atitudinea noastră: dacă ești implicat, respectuos, deschis și ai bun simț, vei primi înapoi aceeași energie. Dacă însă te comporți pasiv, distant sau lipsit de implicare, e posibil ca și din partea cealaltă să nu mai simți aceeași conexiune. În orice relație sau interacțiune umană, armonia se creează în doi.

Personal, am avut o nouă întâlnire cu Adriana acum ceva timp și pot spune cu sinceritate că a fost una deosebită. De la modul cald în care te primește, până la profesionalismul cu care își face meseria ...totul a fost impecabil. Între noi s-a creat o conexiune frumoasă, naturală, bazată pe deschidere, respect reciproc și o doză sănătoasă de umor. Fără a depăși vreo limită, am reușit să comunicăm și să ne simțim bine, iar acest lucru a contat enorm.

Serviciile oferite sunt strict în sfera masajului, nu există contact sexual, iar cei care își imaginează altceva greșesc. Adriana își respectă meseria și o practică cu pasiune și grijă pentru detalii. Este atentă, prezentă, caldă și are acel ceva care te face să te simți cu adevărat bine. Igiena este impecabilă, ambientul plăcut, iar ea? O prezență elegantă, îngrijită și feminină. Este genul de femeie care întoarce capete pe stradă, nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru atitudine și stil.

Pentru mine, Adriana este o femeie carismatică, nonconformistă, cu principii și un caracter frumos. O femeie care se respectă și care, la rândul ei, oferă respect. Îți mulțumesc, Adriana, pentru tot ce ești și pentru calitatea serviciilor tale. Rămâi la fel, un om cu suflet, profesionalism și autenticitate. Te apreciez și te stimez sincer! 🤗❤️🥰🙏

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0762 041 715
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, dani46 a spus:

Te au vizitat baietii buni carora le place laba erotica !!! Restul vrem si altceva dupa masaj sau inainte ! Avem dorinte invechite , acum se poarta laba , unii ramanem la dorintele noastre invechite ! 

Pt ca cel mai deștept cedează primul, iti spun un ultim lucru: doar ca pt tine se numește "labă uleioasa" nu înseamnă va pt toată lumea este la fel. Îmi pare rău pentru tine ca nu poți sa simți și frumusețea masajului erotic. Sărutări,mângâieri,un preludiu lung,îmbrățișări,senzualitate și contopire. Despre asta e masajul erotic. Sper ca într o zi sa te bucuri și tu de asa ceva, alaturi de cine îți dorești tu. 

Înțeleg ca e mai simplu sa vii de la duș în pat și în secunda următoare sa ai deja "organul" în gura domnișoarei,însă... nu este totul despre asta.

Zi frumoasa îți doresc și lasă "băieții buni" care vor "laba uleioasa" sa ne viziteze la masaj erotic pt ca ... oricum restul n ar înțelege farmecul masajului!

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, robert1924 a spus:

Bună ziua! Vă salut cu respect și revin cu câteva gânduri sincere legate de experiența mea alături de Adriana. Am observat multe recenzii diverse ,unele pozitive, altele mai critice ,ceea ce este firesc într-o societate democratică, unde fiecare are dreptul la propria opinie. Totuși, consider că experiențele noastre țin foarte mult și de modul în care ne raportăm noi înșine la o astfel de întâlnire.

Interacțiunea cu Adriana reflectă, într-o mare măsură, atitudinea noastră: dacă ești implicat, respectuos, deschis și ai bun simț, vei primi înapoi aceeași energie. Dacă însă te comporți pasiv, distant sau lipsit de implicare, e posibil ca și din partea cealaltă să nu mai simți aceeași conexiune. În orice relație sau interacțiune umană, armonia se creează în doi.

Personal, am avut o nouă întâlnire cu Adriana acum ceva timp și pot spune cu sinceritate că a fost una deosebită. De la modul cald în care te primește, până la profesionalismul cu care își face meseria ...totul a fost impecabil. Între noi s-a creat o conexiune frumoasă, naturală, bazată pe deschidere, respect reciproc și o doză sănătoasă de umor. Fără a depăși vreo limită, am reușit să comunicăm și să ne simțim bine, iar acest lucru a contat enorm.

Serviciile oferite sunt strict în sfera masajului, nu există contact sexual, iar cei care își imaginează altceva greșesc. Adriana își respectă meseria și o practică cu pasiune și grijă pentru detalii. Este atentă, prezentă, caldă și are acel ceva care te face să te simți cu adevărat bine. Igiena este impecabilă, ambientul plăcut, iar ea? O prezență elegantă, îngrijită și feminină. Este genul de femeie care întoarce capete pe stradă, nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru atitudine și stil.

Pentru mine, Adriana este o femeie carismatică, nonconformistă, cu principii și un caracter frumos. O femeie care se respectă și care, la rândul ei, oferă respect. Îți mulțumesc, Adriana, pentru tot ce ești și pentru calitatea serviciilor tale. Rămâi la fel, un om cu suflet, profesionalism și autenticitate. Te apreciez și te stimez sincer! 🤗❤️🥰🙏

Hey, mulțumesc mult! 

Haterii vor spune ca te am plătit,amenințat sau alte chestii în schimbul postării!

Abia aștept sa ne revedem😍😍😍😍

• Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 4 minute, spanishgirl a spus:

Hey, mulțumesc mult! 

Haterii vor spune ca te am plătit,amenințat sau alte chestii în schimbul postării!

Cum l-ai platit?🙃🙃😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, amedeo13 a spus:

Cum l-ai platit?🙃🙃😂😂

Cred ca accepta și "o laba trista uleioasa" :))))))))

Postat
Acum 1 minut, spanishgirl a spus:

Acceptă, acceptă! 🤣🤣 Am vorbit eu cu el! Oameni buni, am fost plătit cu câteva mii de euro, pe foame asta, am zis ca merită efortul. Suntem prea dușmănos și invidioși pe anumite aspecte și uitam sa mai fim bărbați și nu în ultimul rand , OAMENI! Dacă eu ma simt bine în compania ei e arhisuficient. V am pupat! 

Postat
Acum 3 minute, spanishgirl a spus:

Este mai simplu sa vii de la dus , sa ti faca masaj pentru inceput si dupa un oral si normal !!! Asa simplu !!! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, VasileIon123 a spus:

decât sa faci pe forțoasa prin online, dar ești o diva și tu nu greșești niciodată. Pace👌

Ai dreptate, chiar sunt o diva ❤️

Te pup și hai ca poate ma chinui sa mi fac timp și pt o programare cu tine. Kisses

💝programari doar pe whatsapp

💝 0762 041 715

IMG-20250708-WA0011.jpg

• Like 2
  • Inimioara 2
  • Oras:București
Postat
1 oră în urmă, spanishgirl a spus:

Hey, mulțumesc mult! 

Tipic, ai chemat ajutoare ca nu făceai față, măcar poate faci spate. (mai bine)

• Minus 1
Postat
Acum 9 minute, spanishgirl a spus:

Ai dreptate, chiar sunt o diva ❤️

Te pup și hai ca poate ma chinui sa mi fac timp și pt o programare cu tine. Kisses

IMG-20250708-WA0011.jpg

Nu prea am timp de tine bby, nu-ti mai forța norocul, recunoaște-ți frustrările și acceptă că mai dai și greș câteodată. 

• Minus 1
Postat

De când am intrat pe usă, m-a dat gata. Blondă, inaltă, cu niste sâni mari si naturali care îti sar în ochi instant... si un zâmbet de te face să uiti cum te cheamã. Arată super bine, chiar mai bine decât în poze. Are acel farmec care combină senzualitatea cu o naturalete care te cucereste imediat.
Masajul a început usor, cu miscari lente, ca un joc de teasing continuu. Are mâini calde si atingeri care îti dau fiori pe sira spinării. Se joacă cu tine, cu corpul tau, cu respiratia ta. Stie exact când sa incetinească, când să apese, când să schimbe ritmul.
Când a început partea eroticã... m-a rupt. E atât de atentã si implicatã, că simti că totul e despre tine.
Se miscã fluid, provocator, dar fără vulgaritate. E sexy fără să forteze nimic, totul vine natural. Si zâmbetul ăla... e mereu acolo, cald, obraznic, delicios.

N-a fost doar o descărcare - a fost un joc senzual, plin de chimie si detalii care te dau peste cap. N-ai cum sa pleci nemultumit.

Revin? Clar. Deja mă gândesc la următoarea intâlnire.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, wizard_ a spus:

De când am intrat pe usă, m-a dat gata. Blondă, inaltă, cu niste sâni mari si naturali care îti sar în ochi instant... si un zâmbet de te face să uiti cum te cheamã. Arată super bine, chiar mai bine decât în poze. Are acel farmec care combină senzualitatea cu o naturalete care te cucereste imediat.
Masajul a început usor, cu miscari lente, ca un joc de teasing continuu. Are mâini calde si atingeri care îti dau fiori pe sira spinării. Se joacă cu tine, cu corpul tau, cu respiratia ta. Stie exact când sa incetinească, când să apese, când să schimbe ritmul.
Când a început partea eroticã... m-a rupt. E atât de atentã si implicatã, că simti că totul e despre tine.
Se miscã fluid, provocator, dar fără vulgaritate. E sexy fără să forteze nimic, totul vine natural. Si zâmbetul ăla... e mereu acolo, cald, obraznic, delicios.

N-a fost doar o descărcare - a fost un joc senzual, plin de chimie si detalii care te dau peste cap. N-ai cum sa pleci nemultumit.

Revin? Clar. Deja mă gândesc la următoarea intâlnire.

Te pup și îți mulțumesc mult ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neața ❤️❤️❤️❤️

Am câteva locuri disponibile astăzi.

Doar whatsapp:

0762 041 715 

Postat

Am făcut și eu o vizită titularei topicului în această dimineață, și mi-a plăcut mult :D

Nu vreau să repet ce a zis colegul de mai sus (wizard_ - și pe mine m-a surprins frumusețea și înălțimea), în schimb pot adauga că te și simți bine în prezența ei, e vorbăreață și funny.

• Inimioara 1
  • Oras:moreni
  • Oras:moreni
Postat

Salutare tuturor, acum am iesit si eu!

Tipa arata beton!!!

Milfa Suprema!!!

Terapia Matinala!!!

Pentru o altfel de experiență mergeti cu fruntea sus!

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va mulțumesc pentru aprecieri! Ziua de azi a fost bombaaaaa și va mulțumesc pentru asta ❤️❤️

Postat

Salutare tuturor! Am vizitat-o și eu pe Adrianna și vă spun cu mâna pe inimă ca este o experiență deosebită, chiar unică aș putea spune cu riscul să îmi sară colegii de forum în cap (cel puțin până în prezent). Are un fizic mai mult decât atrăgător (arată trăznet) iar caracterul este asul din mânecă. O tipă stilată și experimentată, care face tot ceea ce îi stă în putere să te satisfacă. Este greu de descris în cuvinte… cel mai bine, va convingeți singuri și sigur nu veți regreta! 😉 Adrianna, ne vedem în curând! 

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hey! O perioada nu voi fi disponibila!

Anunt aici când revin!

Pupici 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.