Sari la conținut

Delia Micro 3 - 0727259566

Postări Recomandate

• Oras:Târgoviște
Postat
Acum 3 minute, ale_xandru a spus:

1 luna 1 urma,că abia de 5 zile mi am revenit 

Măcar zi-ne ce antibiotic ai luat sa luam care avem probleme 

Postat
Acum 2 minute, ale_xandru a spus:

1 luna 1 urma,că abia de 5 zile mi am revenit 

Din ce am citit pe internet am înțeles că se ia și prin oral dc are vreo infecție in gura ...sauasele cariate etc  

Postat
Chiar acum, 123456 a spus:

Măcar zi-ne ce antibiotic ai luat sa luam care avem probleme 

Pai problema e că nu ți le eliberează fara rețetă și vizita la urolog,mi a dat xifia,și doxacilina ,doar cu rețetă 

Postat
Acum 3 minute, ale_xandru a spus:

Pai problema e că nu ți le eliberează fara rețetă și vizita la urolog,mi a dat xifia,și doxacilina ,doar cu rețetă 

Da am văzut da dantura nu o are chiar ok

Postat
Chiar acum, 123456 a spus:

Da am văzut da dantura nu o are chiar ok

Și eu o perioada lunga am fost doar la ea ,așa mi am pus un semn de întrebare de unde mi a apărut așa din senin...acu poate sunt eu mai sensibil...sper să fiți ok restul 

Reputație: 20
  • Oras:Targoviste
Postat

Pentru ca obositele astea in marea majoritate a cazurilor verifica santatea clienților dupa ochi si baga neprotejat orice, eu v-am spus mai demult și nu as vrea sa mai acceptam obosite sa nu zicem jegoase in orasul nostru, frate apa de gura dupa fiecare dusul si protectia sunt esentiale

Reputație: 140
Postat
Acum 21 ore, ale_xandru a spus:

Și eu o perioada lunga am fost doar la ea ,așa mi am pus un semn de întrebare de unde mi a apărut așa din senin...acu poate sunt eu mai sensibil...sper să fiți ok restul 

Și în intervalul asta la ce fete ai mai fost??

Postat
Acum 34 minute, john71 a spus:

Și în intervalul asta la ce fete ai mai fost??

Am stat în banca mea,n am.mai fost nicăieri și nici nu mai am curaj să mă duc ...

Postat
1 oră în urmă, ale_xandru a spus:

Am stat în banca mea,n am.mai fost nicăieri și nici nu mai am curaj să mă duc ...

Salut frate și îmi pare rău pentru ce ți sa întâmplat dar voi le ați lăudat până acum că vai doamne oral de excepție,dar daca ele nu se protejează pe ele după fiecare client o igienizare acolo,o ceva..mare grija băieți..

Postat
Acum 42 minute, alexandru2019 a spus:

Salut frate și îmi pare rău pentru ce ți sa întâmplat dar voi le ați lăudat până acum că vai doamne oral de excepție,dar daca ele nu se protejează pe ele după fiecare client o igienizare acolo,o ceva..mare grija băieți..

Mulțumesc,așa e ,le am laudat până mi sa întâmplat asta.acum sunt bine dar umbli pe la doctori,ăștia sunt și ei că mecanicii o ia pe ghicite...până ajungi la unu bun durează.eu cel puțin nu am femeie,nua.trage nimeni la răspundere 😁

Reputație: 20
Postat

Pentru o suma modica aproape orice femeie renunță la unele servicii protejate, de asta se întâmplă și astfel de lucruri plus ca si ele la rândul lor au bărbați care fut si ei în lipsa pentru ca femeia lor care e la munca în alte județe si uite asa se amesteca jegul si virușii.

Sunt dezamăgit de faptul ca un coleg a rămas cu teama de a ajunge la alte femei, este păcat ca in anul în care suntem sa pățim astfel de lucruri cand o analiza venerica se face la orice colt de bloc aproape iar curvele ca altfel nu le putem pronunța nu își fac un obicei în a se testa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...