ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 1 luna 1 urma,că abia de 5 zile mi am revenit
123456 Reputație: 6 Postat Aprilie 28 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Aprilie 28 Acum 3 minute, ale_xandru a spus: 1 luna 1 urma,că abia de 5 zile mi am revenit Măcar zi-ne ce antibiotic ai luat sa luam care avem probleme
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Acum 2 minute, ale_xandru a spus: 1 luna 1 urma,că abia de 5 zile mi am revenit Din ce am citit pe internet am înțeles că se ia și prin oral dc are vreo infecție in gura ...sauasele cariate etc
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Chiar acum, 123456 a spus: Măcar zi-ne ce antibiotic ai luat sa luam care avem probleme Pai problema e că nu ți le eliberează fara rețetă și vizita la urolog,mi a dat xifia,și doxacilina ,doar cu rețetă
123456 Reputație: 6 Postat Aprilie 28 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Aprilie 28 Acum 3 minute, ale_xandru a spus: Pai problema e că nu ți le eliberează fara rețetă și vizita la urolog,mi a dat xifia,și doxacilina ,doar cu rețetă Da am văzut da dantura nu o are chiar ok
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Chiar acum, 123456 a spus: Da am văzut da dantura nu o are chiar ok Și eu o perioada lunga am fost doar la ea ,așa mi am pus un semn de întrebare de unde mi a apărut așa din senin...acu poate sunt eu mai sensibil...sper să fiți ok restul
okeb1 Reputație: 20 Postat Aprilie 28 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 28 Pentru ca obositele astea in marea majoritate a cazurilor verifica santatea clienților dupa ochi si baga neprotejat orice, eu v-am spus mai demult și nu as vrea sa mai acceptam obosite sa nu zicem jegoase in orasul nostru, frate apa de gura dupa fiecare dusul si protectia sunt esentiale
john71 Reputație: 140 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Acum 21 ore, ale_xandru a spus: Și eu o perioada lunga am fost doar la ea ,așa mi am pus un semn de întrebare de unde mi a apărut așa din senin...acu poate sunt eu mai sensibil...sper să fiți ok restul Și în intervalul asta la ce fete ai mai fost??
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Acum 34 minute, john71 a spus: Și în intervalul asta la ce fete ai mai fost?? Am stat în banca mea,n am.mai fost nicăieri și nici nu mai am curaj să mă duc ...
alexandru2019 Reputație: 261 Postat Aprilie 29 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Aprilie 29 1 oră în urmă, ale_xandru a spus: Am stat în banca mea,n am.mai fost nicăieri și nici nu mai am curaj să mă duc ... Salut frate și îmi pare rău pentru ce ți sa întâmplat dar voi le ați lăudat până acum că vai doamne oral de excepție,dar daca ele nu se protejează pe ele după fiecare client o igienizare acolo,o ceva..mare grija băieți..
ale_xandru Reputație: 41 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Acum 42 minute, alexandru2019 a spus: Salut frate și îmi pare rău pentru ce ți sa întâmplat dar voi le ați lăudat până acum că vai doamne oral de excepție,dar daca ele nu se protejează pe ele după fiecare client o igienizare acolo,o ceva..mare grija băieți.. Mulțumesc,așa e ,le am laudat până mi sa întâmplat asta.acum sunt bine dar umbli pe la doctori,ăștia sunt și ei că mecanicii o ia pe ghicite...până ajungi la unu bun durează.eu cel puțin nu am femeie,nua.trage nimeni la răspundere 😁
okeb1 Reputație: 20 Postat Aprilie 29 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 29 Pentru o suma modica aproape orice femeie renunță la unele servicii protejate, de asta se întâmplă și astfel de lucruri plus ca si ele la rândul lor au bărbați care fut si ei în lipsa pentru ca femeia lor care e la munca în alte județe si uite asa se amesteca jegul si virușii. Sunt dezamăgit de faptul ca un coleg a rămas cu teama de a ajunge la alte femei, este păcat ca in anul în care suntem sa pățim astfel de lucruri cand o analiza venerica se face la orice colt de bloc aproape iar curvele ca altfel nu le putem pronunța nu își fac un obicei în a se testa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum