Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare. Am vazut tot mai multe anunturi In Lupeni. Puteti da cateva lamuriri? Nu sunt din Hd dar am o delegatie sapt viitoare. Unele anunturi sunt "doar in Lupeni". E departe de HD? E optiune Mai buna fata de Deva sau HD?

• Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Nu știu unde vezi tu colegule anunțuri multe pe Lupeni pentru că eu in momentul de față văd doar 2 pe publi24, dar sfatul meu este să nu te duci, ai câteva opțiuni în Petroșani, sunt vreo două la care chiar merită să mergi și în rest ai la Deva mai multe opțiuni, dar akă ai bani mulți și n-ai ce face cu timpul tău 😂 du te liniștit dar na nu se merită mai ales în zona aia unde sunt plin de țigănci beșinoase,  părerea mea este că mai bine te duci cât de cât la sigur decât să mergi la țeapă și să pleci nervos, treaba ta.

• Oras:Petrosani
  • Oras:Petrosani
Postat

Salut..Are dreptate colegu.am fost odata in trecere..la scara respectiva 4 "dubiosi"mai colorati stateau in asteptare 🤔poate..nu stiu daca se merita..una am vazut-o nu arata rau dar.nici nu as incerca ..la ce am vazut..am inteles ca si facea total si neprotejat..

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 3 ore, pongosib a spus:

Salutare. Am vazut tot mai multe anunturi In Lupeni. Puteti da cateva lamuriri? Nu sunt din Hd dar am o delegatie sapt viitoare. Unele anunturi sunt "doar in Lupeni". E departe de HD? E optiune Mai buna fata de Deva sau HD?

Salutare, cea mai bună alegere pe jud. HD este Deva .

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 8 ore, pongosib a spus:

ok. ms mult. ceva recomandari mai de top?

Deea1 este acum la Deva. 

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
Acum 8 ore, grozav11111 a spus:

Deea1 este acum la Deva. 

O bate Adelina la curul gol la toate capitolele

• Like 1
Postat

O data m-am riscat si am fost la Vecina Adelina a fost o super experienta , ma bucur ca am  scapt basma curata , nu ma mai risc prin vecini cit o sa mai merg la fete.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...