Sari la conținut

Selena💕 0785079691

Postări Recomandate

• Telefon: +40 (785) 079 691
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaa! Sunt Selena, am 22 ani, o brunetă frumoasă cu forme apetisante date de mama natură. Sunt mereu plină de energie cu un vibe grozav pregătită pentru clipe de neuitat.

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaa! Maine, Duminica ajung in Timisoara, sunt dornica sa va cunosc, asa ca hai pe wapp cu programari. Va pup si o seara minunata va doresc❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Heei, am ajuns și îmi pare rău ca nu am avut așa mult timp până acum, am avut ceva probleme cu chiria, m am mutat de 2 ori deja 😂 dar acum sunt aici și e totul ok. Vă pup și vă aștept 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaa💖 doar câteva zile mai stau în oraș, deci mai este timp pentru o întâlnire dacă încă nu ați apucat. Kiss💋

Postat

Hai ca scriu eu 2 vorbe daca tot e liniste…

Programare: pe whatsapp, trimite poza cu fata si meniul, confirmare cu 1h inainte, respectata.

Locatie: (lipovei ca reper, bloc nou) deloc pregătită pentru ocazie, fara  prosoape, actiune pe canapea desi exista si dormitor cu pat 🤷. Dar parea si ea jenata de situație, cred ca a și schimbat-o.

Aspect: pozele reale, dupa tatuaje, 1,67 înălțime aprox, slim, frumoasă la fata, fund ferm, sâni naturali 

Atitudine: obosită sau jenată sau timorată sau ceva … poate n-a fost chimie 🤷 sau poate e începătoare, trecut direct la fapte, fara un strop de apa si o vorba :), dar pare drăguța si cu bun simț(cred)

Oral: preludiu - cativa pupici pe corp in timp ce o freca, oral protejat cu multa mana si concentrare la cap pana se ridica

Normal: 3 poziții clasice, folosește putin lubrifiant, scoate sunete la ritm, finalizat, igienizat cu șervețele, imbracarea in liniste solemna in timp ce butona telefonul.

Tarif: 200

Concluzii nu prea am, doar ca arata binișor, sexul nu e grozav dar am avut parte de mai rau la doamne mult laudate(si cotate), pentru restul sa dam vina pe tinerețe si lipsa de experiență? 🤷

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
Acum 7 minute, Queequeg a spus:

Programare: pe whatsapp, trimite poza cu fata si meniul, confirmare cu 1h inainte, respectata.

Locatie: (lipovei ca reper, bloc nou) deloc pregătită pentru ocazie, fara  prosoape, actiune pe canapea desi exista si dormitor cu pat 🤷. Dar parea si ea jenata de situație, cred ca a și schimbat-o.

Aspect: pozele reale, dupa tatuaje, 1,67 înălțime aprox, slim, frumoasă la fata, fund ferm, sâni naturali 

Atitudine: obosită sau jenată sau timorată sau ceva … poate n-a fost chimie 🤷 sau poate e începătoare, trecut direct la fapte, fara un strop de apa si o vorba :), dar pare drăguța si cu bun simț(cred)

Oral: preludiu - cativa pupici pe corp in timp ce o freca, oral protejat cu multa mana si concentrare la cap pana se ridica

Normal: 3 poziții clasice, folosește putin lubrifiant, scoate sunete la ritm, finalizat, igienizat cu șervețele, imbracarea in liniste solemna in timp ce butona telefonul.

Concluzii nu prea am, doar ca arata binișor, sexul nu e grozav dar am avut parte de mai rau la doamne mult laudate(si cotate), pentru restul sa dam vina pe tinerețe si lipsa de experiență? 🤷

E obișnuită cu bani mulți că a lucrat în străinătate și aici nu își dă interesul😉

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 02.04.2025 la 13:21, Queequeg a spus:

Mulțumesc pentru recenzie! 
nu știu cine ești dar nu are importanță, îmi pare rău ca nu am avut prosoape, sunt obișnuită să mi se dea la locație, de data asta am primit doar 2 :(. Am avut ghinion de locații în Timișoara, acum sunt în a 3 a locație în 5 zile :)) (dar este ok acum) 

este posibil să mă fi prins intr o o stare mai nasoală (suntem oameni și avem stări diferite) sau dezamăgită din cauza apartamentului fără condiții sau pur si simplu nu toți oamenii au chimie între ei 😂. Pe telefon probabil mai aveam alți clienți care așteptau confirmare sau un răspuns de la mine. Apreciez ca ai fost subiectiv, sunt convinsă ca nu regreți experiența avută cu mine intr un final. Mult noroc în toate ❤️

• Inimioara 1
Postat

Toate sunteți pe goană nu meritați sumele astea niciodată noi suntem fraieri ca acceptam vrăjeală asta a voastră ba ca nu sttu ce, bla  bla ba, trebuie negociat după prestație clar 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, Rares777 a spus:

Toate sunteți pe goană nu meritați sumele astea niciodată noi suntem fraieri ca acceptam vrăjeală asta a voastră ba ca nu sttu ce, bla  bla ba, trebuie negociat după prestație clar 

Bună! M ai vizitat? 

• Membru Premium
Reputație: 14712
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 27 minute, SelenaSiren a spus:

nu știu cine ești dar nu are importanță, îmi pare rău ca nu am avut prosoape, sunt obișnuită să mi se dea la locație, de data asta am primit doar 2 :(. Am avut ghinion de locații în Timișoara, acum sunt în a 3 a locație în 5 zile :)) (dar este ok acum) 

este posibil să mă fi prins intr o o stare mai nasoală (suntem oameni și avem stări diferite) sau dezamăgită din cauza apartamentului fără condiții sau pur si simplu nu toți oamenii au chimie între ei 😂. Pe telefon probabil mai aveam alți clienți care așteptau confirmare sau un răspuns de la mine. Apreciez ca ai fost subiectiv, sunt convinsă ca nu regreți experiența avută cu mine intr un final. Mult noroc în toate ❤️

Am tinut sa dau inimioara comentariului fetei pentru bunul simt de care a dat dovada. Si-a asumat greselile si sunt convins ca si invata din ele. Nu am vizitat-o pe Selena, dar dupa raspunsul asta chiar ma bate gandul sa o fac. Ma retine faptul ca nu stiu daca...saruta. Poate imi raspunde ea,

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 24 minute, nellu2012 a spus:

Am tinut sa dau inimioara comentariului fetei pentru bunul simt de care a dat dovada. Si-a asumat greselile si sunt convins ca si invata din ele. Nu am vizitat-o pe Selena, dar dupa raspunsul asta chiar ma bate gandul sa o fac. Ma retine faptul ca nu stiu daca...saruta. Poate imi raspunde ea,

Hei, mulțumesc! Mai fac și eu greșeli :( e greu spre imposibil să atingi perfecțiunea, mai sunt 2 zile aici dacă te gândești să mi faci o vizită 😊 din păcate nu, sărutări doar pe corp. Te pup și zi frumoasă, mulțumesc pentru zâmbetul pe care mi l ai pus pe buze ❤️😝

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Reputație: 744
  • Oras:view
  • Oras:view
Postat
Acum 2 ore, SelenaSiren a spus:

Cred că ai vrut să zici obiectiv, nu subiectiv, mie omul m-i s-a părut destul de obiectiv.

Ca un sfat, când mergi într-un oraș nou, trebuie să te interesezi în prealabil asupra locației, dacă nu ai prietene/colege care să te sfătuiască, întreagă pe topic, sunt sigur că băieții ar sări imediat să te ajute, și nu ai mai trece prin momente neplăcute! 

Succes! 🌹

• Like 1
  • Oras:Timișoara
Postat

Bună, cât mai stai la noi în oraș?

Pari cel puțin interesantă, tentantă 😁 atât ca aspect cât și modul în care comunici.

Mulțumesc anticipat! 

Postat
2 hours ago, SelenaSiren said:

Niste adugiri 🙂, cred ca am scris prea pe repede inainte si poate pare neclar, chiar am ezitat sa scriu recenzia din exact motivele spuse de tine, nu cred ca te-am prins in moment bun si mi-ai parut cu bun simt si deranjata de situatie, cum am zis si mai sus. Dar am scris totusi, neavand nicio recenzie(cat de cat regulamentara 😁). Experienta n-o regret, a fost ok, se putea si mai bine dar si mai rau. Asteptam recenzia lui @nellu2012 😇

• Like 1
  • Oras:Stuttgart
  • Oras:Stuttgart
Postat
Acum 2 ore, Beticul a spus:

Cred că ai vrut să zici obiectiv, nu subiectiv, mie omul m-i s-a părut destul de obiectiv.

Ca un sfat, când mergi într-un oraș nou, trebuie să te interesezi în prealabil asupra locației, dacă nu ai prietene/colege care să te sfătuiască, întreagă pe topic, sunt sigur că băieții ar sări imediat să te ajute, și nu ai mai trece prin momente neplăcute! 

Succes! 🌹

Exact „obiectiv“…ca dacă era subiectiv,nu era relevantă recenzia lui…😁

• Oras:Terra
Postat
Salut,am fost si eu pe la Selena cand statea pe Dinu Lipatti nu folosea forumul pe atunci,inceput de martie,am sa incerc sa fiu scurt si la obiect.Contact pe whapp raspuns relativ rapid si programat usor.

Locatie:9 pentru mine e ok zona,ap a fost ok in bloc nou singuru din zona cu regim hotelier cred,am mai umblat pe acolo.

Selena:Nu mai dau note aici,dar e o bruneta frumusica,ochi negri,gene false,zambet frumos,genul mai slim,pozele sunt edificatoare la corp,dar este dragutica si la fatza.

OP:5-6,din pacate e destul de slab,se foloseste mult de mana fara vreo tehnica anume,e mai mult spre o laba cu atentie spre cap,ori e incepatoare ori nu ii place sa ofere oral.

Np:8,aici a fost binisor,schimbat 3 poz clasice,LOT,misionar si doggy evita contactul vizual dar se misca bine in lot si se cambreaza frumos in doggy,gemete finute in functie de ritm,contre in doggy,bine per total.

Atitudine:8,e ok,zambareata si sociabila dar mentine tot o data un aer profi,dupa fin a sarit ca la colegu direct pe tel la butonat,prob urma alt client,nu te grabeste dar timpul e timp,asa mi a lasat impresia.

DTD:vreo 30minute mers pentru 1 fin,preturile si serviciile le aveti postate.

Concluzie:concluziile le puteti trage singuri,eu nu pot sa o recomand cu un oral asa slab,dar nu pot sa zic ca chiar regret experienta.Oricum nu cred ca mai e la noi in oras,dar poate ajuta pe colegii de la Brasov,ca acolo a zis ca parca merge dupa Tm.
  • Like 1
Postat
1 oră în urmă, Gigledeuce a spus:
Salut,am fost si eu pe la Selena cand statea pe Dinu Lipatti nu folosea forumul pe atunci,inceput de martie,am sa incerc sa fiu scurt si la obiect.Contact pe whapp raspuns relativ rapid si programat usor.

Locatie:9 pentru mine e ok zona,ap a fost ok in bloc nou singuru din zona cu regim hotelier cred,am mai umblat pe acolo.

Selena:Nu mai dau note aici,dar e o bruneta frumusica,ochi negri,gene false,zambet frumos,genul mai slim,pozele sunt edificatoare la corp,dar este dragutica si la fatza.

OP:5-6,din pacate e destul de slab,se foloseste mult de mana fara vreo tehnica anume,e mai mult spre o laba cu atentie spre cap,ori e incepatoare ori nu ii place sa ofere oral.

Np:8,aici a fost binisor,schimbat 3 poz clasice,LOT,misionar si doggy evita contactul vizual dar se misca bine in lot si se cambreaza frumos in doggy,gemete finute in functie de ritm,contre in doggy,bine per total.

Atitudine:8,e ok,zambareata si sociabila dar mentine tot o data un aer profi,dupa fin a sarit ca la colegu direct pe tel la butonat,prob urma alt client,nu te grabeste dar timpul e timp,asa mi a lasat impresia.

Concluzie:concluziile le puteti trage singuri,eu nu pot sa o recomand cu un oral asa slab,dar nu pot sa zic ca chiar regret experienta.Oricum nu cred ca mai e la noi in oras,dar poate ajuta pe colegii de la Brasov,ca acolo a zis ca parca merge dupa Tm.

O recenzie foarte bună, dar fontul folosit mi-a rupt ochii 😁

Bună întrebare, @SelenaSiren mai ești în Timișoara? 

Postat
1 hour ago, Gigledeuce said:

Per total, din ceea ce spui, la banii pe care-i cere, o experienta mediocra. Avem in oras oferte mult mai bune la 150/finalizarea.

• Trist 1
Postat
Acum 21 minute, SeqenenraTaa a spus:

O recenzie foarte bună, dar fontul folosit mi-a rupt ochii 😁

Bună întrebare, @SelenaSiren mai ești în Timișoara? 

Da,acum mi-am dat si eu seama,am scris de pe tel intr-o pauza de cafea,imi fac "mea culpa" nu stiu de ce s-a salvat asa.

Acum 1 minut, goguta2000 a spus:

Per total, din ceea ce spui, la banii pe care-i cere, o experienta mediocra. Avem in oras oferte mult mai bune la 150/finalizarea.

Da,pretul nu-l comentez,eu doar am expus experienta mea cu fata,cu bune si rele,fiecare e liber sa decida pentru el.

Postat

Oralul cam slab, la fel cum zicea @Gigledeuce "se foloseste mult de mana fara vreo tehnica anume,e mai mult spre o laba cu atentie spre cap,ori e incepatoare ori nu ii place sa ofere oral."

Atitudine putin distanta, rece. Dar eu nu ma dau in vant dupa GFE, merg pentru sex mai mult :) 

De accentuat ca are sanii destul de lasati pentru varsta ei.

In rest, e destul de faina, si la corp si la fata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...