Sari la conținut

Raluca/Cristina - 0790431330 / 0748566463

Postări Recomandate

Reputație: 400
  • Oras:Downtown
Postat
Acum 3 ore, Beticul a spus:

dar nici în cea negativă nu te plângi de prestația ei

...🤨?

La 30.03.2025 la 21:29, NipSpawNK a spus:

La proba orala iarasi nu stiu cum am ajuns eu la 9/10 in recenzia anterioara, poate m-a gadilat pe mine prea tare gandul ca face AP, dar singurul lucru bun pe care-l pot spune aici e ca n-are cum sa se ajute de mana la oral pentru ca nici laba nu stie sa o faca. In rest jale, am avut putin parte de dinti, satelitii si ei au fost teleghitati saracii, vreju ametit de la incercarea aia de laba ca mai mult a incurcat cu mana decat sa se ajute, la un moment dat oralul era o molfaiala de numa varf. La NP pusa in pozitia LOT iarasi jale, recunosc ca n-am rezistat mult si nu in sensul bun. Trecut eu deasupra surpriza si aici jale, scandura - teapana. [...] Singurele diferente pe partea de actiune sunt daca notezi "jale" cu j sau J.

• cleopatra01 a schimbat titlul în Raluca/Cristina - 0790431330 / 0748566463
Reputație: -26
  • Oras:Resita
Postat
Acum 18 ore, NipSpawNK a spus:

Incalcit rau de tot topicul asta ... inteleg ideia de experiente diferite dar nici in recenzii si pareri diametral opuse de pe o zi pe alta nu pot sa cred.

Daca nu ma numaram si eu in printre cele mentionate mai sus as fi tras alte concluzii, asa ca pana sa avem "echipa" completa las astea aici, poate-poate.

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20240703/1557/9c0b341505a3444146c1e6d6f227763b.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20240912/1700/93991f19f97e30810c6016f5a3a6bc4a.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20240912/1700/93991f19f97e30810c6016f5a3a6bc4a.jpg

Wtf! Trebuie sa ne  dam noi seama la ce te gândești tu, sau e un fel de puzzle? 

Postat
Acum 18 ore, NipSpawNK a spus:

Incalcit rau de tot topicul asta ... inteleg ideia de experiente diferite dar nici in recenzii si pareri diametral opuse de pe o zi pe alta nu pot sa cred.

Daca nu ma numaram si eu in printre cele mentionate mai sus as fi tras alte concluzii, asa ca pana sa avem "echipa" completa las astea aici, poate-poate.

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20240703/1557/9c0b341505a3444146c1e6d6f227763b.jpg

Am impresia ca nici tu nu știi ce ai vrut sa spui! 

Postat
Acum 9 minute, fabiano a spus:

Wtf! Trebuie sa ne  dam noi seama la ce te gândești tu, sau e un fel de puzzle? 

Acum 7 minute, fabiano a spus:

Am impresia ca nici tu nu știi ce ai vrut sa spui! 

Daca ele isi pot da seama ce gandesc eu si ce am vrut sa spun iar tu nu, am impresia ca problema nu-i la mine.

Postat
Acum 31 minute, NipSpawNK a spus:

Daca ele isi pot da seama ce gandesc eu si ce am vrut sa spun iar tu nu, am impresia ca problema nu-i la mine.

Pai din câte vezi nimeni nu își da seama ce scrii tu. 

Probabil vrei sa pari vreun inteligent, dar ai greșit forumu! 

Postat
Acum 4 minute, fabiano a spus:

Pai din câte vezi nimeni nu își da seama ce scrii tu. 

Probabil vrei sa pari vreun inteligent, dar ai greșit forumu! 

Sau probabil ai atins apogeul cerebral si daca nu ti-ai dat tu seama, atunci da - nu te contrazic, nimeni nu o poate face.

Daca ai ceva concret sa-mi zici mie personal ai DG. Aici ai gresit si topicul si persoana.

• Oras:REȘIȚA
  • Oras:REȘIȚA
Postat

Eu pot să zic că am fost de 2 ori la ea și nu am nimic de reproșat, ON e ce trebuie și la AP chiar stă cum vrei.

PS: Mi-a șoptit că săptămâna viitoare ne vizitează!

• Membru Premium
Reputație: 1576
  • Oras:view
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Unii mi-ați atras atenția că sunt dator cu o recenzie la domnișoara. Întrucât am trecut din nou, după mult timp, pe la Raluca/Cristina, o să vă spun câte ceva despre cele întâmplate în compania ei.
Pozele din anunț nu cred că sunt ale ei, dar destul de aproape de realitate. Din ce am citit despre ea, scrise de alți confrați care au vizitat-o, mă așteptam să arate mai bine la corp și la față să fie mai... spre urâtă. În schimb mie mi se pare că la față stă mai bine decât la corp. E blondă, frumușică, cred că are peste 1.70 înălțime. Sânii mai micuți și cam lăsați. De la prima vizită până la ultima mi se pare că a făcut puțină burtică. Construcția corpului nu e una atrăgătoare, nu are forme care să întoarcă capetele pe stradă după ea, dar cine știe... îmbrăcată poate arată mai bine 😁. Fundul credeam că e mai bombat, că e ceva mai fain, dar mie nu mi se pare. Nu zic că fata arată rău, dar nici nu are ceva (cur, tâțe, craci, etc.) unde să acorzi notă mare.
La prima vizită a avut ceva emoții și a fost cam stângace, poate așa e ea până se obișnuiește cu clientul. Nu e pe grabă și încearcă să se facă plăcută. Sunt și momente când butonează telefonul, face asta atunci când te dezbraci și îmbraci. Uneori în timp ce dai la buci îl auzi cum sună când o apelează cineva. Dar în general la capitolul caracter e destul de ok, nu e hahaleră 😅.
ON destul de bun, i-am explicat cum îmi place și s-a conformat. Duce destul de mult și nu se grăbește să treacă la normal. La NP nu îi dau notă de trecere, am făcut-o cu jumate de măsură și foarte lent. Am încercat mai multe poziții și tot fără rezultat. Cum voiam să o bag mai adânc cum se trăgea. Am fost avertizat de aspectul ăsta de o altă persoană, revin cu detalii la final. Am finalizat de fiecare dată la ea în gură (fără alte costuri), ține capul în gură și o ia la mână, deci nu e strălucit. Dacă vă cere extra (am văzut asta în alte recenzii) pentru acest serviciu eu consider că nu merită.
Serviciile care le oferă sunt OP/ON, NP, AP, CIM, COB, toate pe aceiași chitanță, 150 cu 300 RON. Poate mai are și alte oferte pe care eu nu le cunosc.
Locație a fost pe Sportului 6C, se putea și mai bine.
Igiena nu a fost chiar ok, mai ales la ultima vizită. Nu face duș după fiecare client.
În lipsă de altceva la Reșița merită o vizită, dar nu recomand celor care vă știți mai dotați. Eu poate o să mai trec pe la ea doar pentru oral atunci când e secetă de fete la noi în oraș și nu am chef să fac un drum lung pentru fetele roșii.
P.S. este soră cu Roxy, asta văd că nu mai ajunge la Reșița. Roxy arată și lucrează mult mai bine.

La 16.07.2024 la 23:16, Leftereanu a spus:

La blondă nu știu dacă mă bag, bruneta a spus nici să nu mă gândesc să trec pe la ea 😅, nu vreau să dau mai multe detalii, poate mă vrea doar pentru ea sau îi e frică că pierde un client 🤣

blondă = Raluca/Cristina, titulara topicului

bruneta = Roxy, sora celei de sus

Ciocane tari și aveți grijă pe la ce fete umblați!

• Like 2
  • Membru Premium
Reputație: 1576
Postat
Acum 12 ore, Leftereanu a spus:

Dacă vă cere extra (am văzut asta în alte recenzii) pentru acest serviciu eu consider că nu merită.

Ce-i drept, la ultimele vizite, nici mie nu mi-a mai cerut.

• Like 1
Reputație: 184
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Aveți ceva recenzii noi de făcut?

Postat

Vin si eu cu o completare aici ... de prin aprilie (intamplarea). Desi dupa ultima mea vizita am ramas cu un gust "meh" la capitolul servicii am zis sa-i dau o sansa, daca face AP de data asta, doar din cauza activitatii reduse din acel moment si pentru ca desi nu exceleaza ea in dormitor macar era "de treaba" in ochii mei.

N-am apucat sa concretizez o vizita pentru ca : apelez numarul din anunt - mesaj cu "revin eu", dupa aprox. 30 min dau eu un mesaj la care primesc raspuns dupa alte vreo 10 min cu te sun cand termin, ma suna dupa alte 30 min sa-mi spuna ca trebuie sa-i vina client la o ora si daca pot sa mai astept (de parca lucreaza pe programari), dupa nici jumate de ora primesc mesaj "poti sa vi in maxim 10-15 min?". Toata distractia asta a durat vreo 2 ore jumate, va las pe voi sa credeti ce vreti. Pot sa confim cele discutate mai sus ca nu-si face dus dupa fiecare client si apropo, stie de forum 😉. Ce nu stiu eu ii de ce nu isi face cont daca tot, dar asta o pot intreba cei cu o parere mai buna (gusturile nu se discuta).

Acum ca-i toata echipa completa, daca din primele recenzii facute de mine reiese "una care nu prea stie sa se futa si are atitudine pro client, nu face figuri" acum sunt de parere ca toata sarada asta ii doar un teatru ieftin. Mi se pare ca isi bate joc de clienti, adica de tine tot pe banii tai, prin gesturi "daca vrei vino in maxim x minute, raspuns / stat pe telefon in prezenta cuiva etc." si sper sa nu fi avut colegii de aici parte de asa ceva. Daca e sa mergeti la ea n-as vrea sa o faceti datorita ultimei mele recenzii, sunt pe topic si alte pareri asa ca pe principiul "experiente diferite" dupa completarea asta pot dorimi (mai) bine noaptea. Nu ca n-as fi facut-o pana acum, numai bine la toata lumea.

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 11.08.2025 la 20:42, NipSpawNK a spus:

Vin si eu cu o completare aici ... de prin aprilie (intamplarea). Desi dupa ultima mea vizita am ramas cu un gust "meh" la capitolul servicii am zis sa-i dau o sansa, daca face AP de data asta, doar din cauza activitatii reduse din acel moment si pentru ca desi nu exceleaza ea in dormitor macar era "de treaba" in ochii mei.

N-am apucat sa concretizez o vizita pentru ca : apelez numarul din anunt - mesaj cu "revin eu", dupa aprox. 30 min dau eu un mesaj la care primesc raspuns dupa alte vreo 10 min cu te sun cand termin, ma suna dupa alte 30 min sa-mi spuna ca trebuie sa-i vina client la o ora si daca pot sa mai astept (de parca lucreaza pe programari), dupa nici jumate de ora primesc mesaj "poti sa vi in maxim 10-15 min?". Toata distractia asta a durat vreo 2 ore jumate, va las pe voi sa credeti ce vreti. Pot sa confim cele discutate mai sus ca nu-si face dus dupa fiecare client si apropo, stie de forum 😉. Ce nu stiu eu ii de ce nu isi face cont daca tot, dar asta o pot intreba cei cu o parere mai buna (gusturile nu se discuta).

Acum ca-i toata echipa completa, daca din primele recenzii facute de mine reiese "una care nu prea stie sa se futa si are atitudine pro client, nu face figuri" acum sunt de parere ca toata sarada asta ii doar un teatru ieftin. Mi se pare ca isi bate joc de clienti, adica de tine tot pe banii tai, prin gesturi "daca vrei vino in maxim x minute, raspuns / stat pe telefon in prezenta cuiva etc." si sper sa nu fi avut colegii de aici parte de asa ceva. Daca e sa mergeti la ea n-as vrea sa o faceti datorita ultimei mele recenzii, sunt pe topic si alte pareri asa ca pe principiul "experiente diferite" dupa completarea asta pot dorimi (mai) bine noaptea. Nu ca n-as fi facut-o pana acum, numai bine la toata lumea.

Deja am ajuns să înțeleg hahalerele de la noi care practică cea mai veche meserie, nu ai ce să le ceri. E ca și cum ceri unui boschetar din gară să rezolve o problemă sofisticată de matematică. Dar un lucru nu îl înțeleg, chiar așa de greu e să folosească apa și săpunul? În această meserie igiena e vitală!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...