Sari la conținut

Anca Zit Happens 0793113624 - "Run Forest!" vol. I

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:buca-le
  • Oras:buca-le
Postat

Anunț

Poze

aa84ee027be627d1b9d7d4e1a47a141d.jpeg.eae3d88e13c71d8d27a0c6bbc46b2328.jpeg245cbb2885af1d75f2936a1005c80862.jpg.8bd7333a3ef779cfe716fde56b820cc2.jpgf45b91aeca1c181451353e7c775c5c16.jpg.3e5ca6b6ee11e3c685eeb3a2f09b212a.jpg

Servicii

• OP
  • NP

Tarife

• 200 finalizarea 20 minute
  • 350 ora

Extra

• ON (50)
  • GFE (50) 🤣

Contact◆◆◆◆◆◆

Discutat doar prin apeluri telefonice tradiționale (nu folosește WA) iar tonul și manierele ei au fost impecabile, așa că am zis să o văd și în persoană. Nu sunt 100% sigur dacă lucrează pe bază de programări, dar a fost de acord să ajung la o anumită oră, ceea ce părea destul de legit. Majoritatea publistelor îți spun să le suni cu 10 minute înainte de a sosi, dar la tipa asta nu a fost așa. Oricum, după ce am parcat am sunat-o și m-a recunoscut imediat, și m-a ajutat să găsesc locația exactă.

Locația◆◆◆◆◆◇◇

Zona Zepter (fix același bloc unde lucrează criscris27 de la top, intrarea unde e Alcor).

Apartamentul era decent - două dormitoare decomandate: unul pentru ea și celălalt pentru colega ei de muncă, care era liberă, așa că nu am dat peste nimeni altcineva. Am aruncat o privire în baie, care avea o cabină de duș și părea curată, deși nu am verificat prosoapele. Locul era în general îngrijit, și te roagă să te descalți. Așternuturile arătau în regulă, dar atmosfera era stricată de muzica de ciorex pusă pe TV.

Domnișoara

• Chip◆◆◇◇◇◇
    Are o acnee destul de severă și mă făcea să mă gândesc la colega aia mai țărăncuță de la școală pe care toți băieții din clasă o ignorau și râdeau de ea din cauza mutrei. Tenul e alb alb, însă cu greu îmi dau seama dacă e de etnie când e de culoare deschisă, adică nu am observat trăsături specifice etniei.
  • Corp◆◆◆◆◆◇◇
    Nu-s complet sigur dacă ea este aceeași fată din poze, pentru că în ele, formele ieșeau mai bine în evidență sau poate unghiurile din care sunt făcute o avantajează mult, în timp ce în realitate era doar o fată slim cu aspect normal, fără tatuaje, departe de skinny, chiar dezvoltată, oarecum înaltă până în 1,68m și vreo 56 de kg, abdomen fără grăsime. Era îmbrăcată sumar și am remarcat sânii medii, nelăsați, fundul care era drăguț, rotund, și parcă avea o pată pe o bucă însă foarte pală, totuși nici lumina nu era prea bună. Din punct de vedere al igienei, totul sub control - manichiură făcută, părul negru și lung arăta foarte bine, și nu remarcasem niciun miros ciudat.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◆
    Pare o fată chill și cu picioarele pe pământ, zâmbea și vorbea calm. E un pic introvertită, dar într-un mod ok și sigur nu ar fi comentat dacă i-aș fi cerut să oprească muzica sau să o schimbe. Din scurtul schimb de vorbe mi-a dat o impresie pozitivă și că nu ar fi genul de fast-fuck.

Impresia Finală

Deși pare o fată ok dpdv comportamental, eu nu recomand. Prețurile de bază sunt prea ridicate la 200/350 și nici măcar nu includ taxele suplimentare pentru săruturi, ON, etc, despre care nu mi-a spus nimic de ele la telefon, deci după părerea mea sună deja a prosteală, și pe lângă faptul că e urâțică și are gusturi oribile în muzică, mai propunea să facem threesome cu colega pentru extra 200. No thanks!

Nu știu dacă mai are rost să zic, dar dacă te afli într-o situație similară, aș spune să te scuzi și să urmezi sfatul lui @il pupparo, adică să reportezi lovelele în altă parte unde știi că e bine și rentabil.

◆ = "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

• Like 11
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...