lovelyred Reputație: 1004 Postat Martie 31 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Postat Martie 31 🎀🥂🖤Bună! Mă numesc Irina am 28 de ani 170 cm si in jur de 56 kg , zilele acestea mă aflu în oras . Sunt o fire permisivă dar și foarte selectivă în același timp. Te aștept cu drag în locația mea pentru a ne cunoște. ⛔️Cadoul meu este ⛔️ ⛔️200 lei (30 min 1 fin) OP/ON(in functie de igiena , eu hotarasc daca igiena corespunde)normal doar protejat ! ⛔️400lei ( 60 min , 1sau 2 fin ) ⛔️Fk in functie de compatibilitate si chimie ⛔️COB⛔️COF(EXTRA 50 LEI)⛔️diferite pozitii⛔️mici fantezii ⛔️masaj de relaxare NU PRESTEZ ⛔️ANAL ⛔️CIM⛔️ANAL⛔️deeptroath⛔️⛔️si nu primesc marimi exagerate sau cu accesorii 💋Va rog Sa faceti programari doar pe whats app locatia va fi centrala ( in alta zona nu am gasit disponibilitate) programarile le voi lua si de astazi , iar maine voi fi dispo dupa ora 13:00💋sper sa am o sedere frumoasa cu oameni frumosi . MULTUMESC 🐰🥂🥂🥂 3
Membru Premium nightstar Reputație: 4814 Postat Martie 31 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Martie 31 La 31.03.2025 la 17:16, lovelyred a spus: 🎀🥂🖤Bună! Mă numesc Irina am 28 de ani 170 cm si in jur de 56 kg , zilele acestea mă aflu în oras . Sunt o fire permisivă dar și foarte selectivă în același timp. Te aștept cu drag în locația mea pentru a ne cunoște. ⛔️Cadoul meu este ⛔️ ⛔️200 lei (30 min 1 fin) OP/ON(in functie de igiena , eu hotarasc daca igiena corespunde)normal doar protejat ! ⛔️400lei ( 60 min , 1sau 2 fin ) ⛔️Fk in functie de compatibilitate si chimie ⛔️COB⛔️COF(EXTRA 50 LEI)⛔️diferite pozitii⛔️mici fantezii ⛔️masaj de relaxare NU PRESTEZ ⛔️ANAL ⛔️CIM⛔️ANAL⛔️deeptroath⛔️⛔️si nu primesc marimi exagerate sau cu accesorii 💋Va rog Sa faceti programari doar pe whats app locatia va fi centrala ( in alta zona nu am gasit disponibilitate) programarile le voi lua si de astazi , iar maine voi fi dispo dupa ora 13:00💋sper sa am o sedere frumoasa cu oameni frumosi . MULTUMESC 🐰🥂🥂🥂 Extinde Doamna e veche in bransa, varsta dupa matematica mea este la 29 de ani dar mnah🙄... Mai jos topicuri cu recenzii, spor la documentație😏 : Suceava: Timisoara: Mures: Ploiesti: Bucuresti: Arad: Targoviste: 2
lovelyred Reputație: 1004 Postat Martie 31 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 La 31.03.2025 la 17:59, nightstar a spus: Doamna e veche in bransa, varsta dupa matematica mea este la 29 de ani dar mnah🙄... Mai jos topicuri cu recenzii, spor la documentație😏 : Suceava: Timisoara: Mures: Ploiesti: Bucuresti: Arad: Targoviste: Extinde Multumesc frumos m-ai scutit de un efort de a posta topicele ❤️🥂 ai omis Iasi-ul si Piatra
lovelyred Reputație: 1004 Postat Martie 31 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 IASI PIATRA Deci "doamna" nu e chiar veche in bransa 🤣🤣🤣🤣
Membru Premium nightstar Reputație: 4814 Postat Martie 31 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Martie 31 La 31.03.2025 la 19:35, lovelyred a spus: IASI PIATRA Deci "doamna" nu e chiar veche in bransa 🤣🤣🤣🤣 Extinde Nu chiar, dar destul incat sa ne punem un semn de intrebare: de ce tocmai acuma la noi dupa 2 ani de evitare a orașului nostru ? pe vremea aceea NU eram demni sa ne onorezi cu prezenta 🤔 ...oare acuma e mai buna "branza" la Sibiu 🤑🙄?
lovelyred Reputație: 1004 Postat Martie 31 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 La 31.03.2025 la 20:15, nightstar a spus: Nu chiar, dar destul incat sa ne punem un semn de intrebare: de ce tocmai acuma la noi dupa 2 ani de evitare a orașului nostru ? pe vremea aceea NU eram demni sa ne onorezi cu prezenta 🤔 ...oare acuma e mai buna "branza" la Sibiu 🤑🙄? Extinde Sunt mai multe orase in care nu am fot nu are legatura cu vremea aceea. Nu a evitat nimeni orasul . Incerci sa ma ataci si nu inteleg de ce . Nu voi mai veni atunci daca incomodeaza prezenta mea
Membru Premium angelmro Reputație: 5302 Postat Aprilie 1 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 1 La 31.03.2025 la 22:11, lovelyred a spus: Sunt mai multe orase in care nu am fot nu are legatura cu vremea aceea. Nu a evitat nimeni orasul . Incerci sa ma ataci si nu inteleg de ce . Nu voi mai veni atunci daca incomodeaza prezenta mea Extinde Pacat. Eu unul as fi fost interesat sa iti fac o vizita. Poate te razgandesti. 1 1
artzabala Reputație: 907 Postat Aprilie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 1 Eu cred ca @nightstar exagereaza. Ii place lui sa se erijeze in host`ul Sibiului si cumva sa vorbeasca asa in numele tuturor, desi nu stiu cati sunt de acord cu el. E cel care invita toate fetele la noi in oras, iar celor care aleg sa vina neinvitate de cineva, le arunca sageti. Bine, are si mult timp liber! Tu poti sa incerci sa vizitezi orasul si sa nu te rezumi la un singur user. Vino, testeaza piata si apoi trage concluzii! 1 1 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5694 Postat Aprilie 1 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 6:28, angelmro a spus: Pacat. Eu unul as fi fost interesat sa iti fac o vizita. Poate te razgandesti. Extinde E mai bine așa pentru tine, crede-mă... 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
lovelyred Reputație: 1004 Postat Aprilie 1 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 8:06, Criticul a spus: E mai bine așa pentru tine, crede-mă... Extinde 🤣🤣🤣simpatic ca de obicei , recunoaste ai o simpatie pt mine .
Membru Premium Criticul Reputație: 5694 Postat Aprilie 1 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 9:26, lovelyred a spus: 🤣🤣🤣simpatic ca de obicei , recunoaste ai o simpatie pt mine . Extinde Sigur o am, mi-a plăcut fundul tău... din păcate nu mi-au plăcut prestația și faptul că nu știam cine mai e cu noi în apartament... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
lovelyred Reputație: 1004 Postat Aprilie 1 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 9:33, Criticul a spus: Sigur o am, mi-a plăcut fundul tău... din păcate nu mi-au plăcut prestația și faptul că nu știam cine mai e cu noi în apartament... 😛 Extinde Dc nu m ai intrebat atunci ? Nu e frumos ca ncerci sa para ceva ce nu e. Lamureste prob cand esti acolo nu pe forum . Vei ramane cu banuiala🥂. Te pup
Hodin Reputație: 109 Postat Aprilie 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 9:33, Criticul a spus: Sigur o am, mi-a plăcut fundul tău... din păcate nu mi-au plăcut prestația și faptul că nu știam cine mai e cu noi în apartament... 😛 Extinde Cine mai era cu voi in apartament ? M-ai facut curios :)) 1
lovelyred Reputație: 1004 Postat Aprilie 1 Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0728499292 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 1 La 01.04.2025 la 10:05, Hodin a spus: Cine mai era cu voi in apartament ? M-ai facut curios :)) Extinde Vrei tu sa stii repede🤣🤣🤣🤣nici noi nu stim 🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum