fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Chiar acum, Radu_Raduu a spus: Hai că acum chiar mi-ai făcut poftă cu "împiedicarea"! 🤣🤣🤣🤣🤣 Vezi cum te împiedici 🤣 1
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Vezi cum te împiedici 🤣 🤣🤣🤣🤣 Nuuu! 🤣🤣🤣
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 1 minut, Radu_Raduu a spus: Și nu răspunde nimeni? 🤣🤣🤣🤣 Am baut un pahar de Baileys si fetele au politica asta ca cica nu primesc persoanele care au consumat alcool 😅😅 2
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, bancheru24 a spus: Am baut un pahar de Baileys si fetele au politica asta ca cica nu primesc persoanele care au consumat alcool 😅😅 Sunt ghinionist, dar am 2L de "Noroc"! 🤣🤣🤣
Membru Premium Darth4 Reputație: 574 Postat Mai 22 Membru Premium Postat Mai 22 1 hour ago, Eszter said: mi ar face placere sa impart cu voi toti cate o felie virtuala din acest tort 🤭💋🥰 pot sa mănânc ciocolata de pe tine? 🤔
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 @sweetkati am uitat și cum m-ai arăți de când nu te-am văzut 🥰💋ce ar merge de "toți banii"🤣🤣🤣 2
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Chiar acum, Radu_Raduu a spus: Sunt ghinionist, dar am 2L de "Noroc"! 🤣🤣🤣 La bord?! ... sau ... 😅😂 1
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 2 minute, bancheru24 a spus: Am baut un pahar de Baileys si fetele au politica asta ca cica nu primesc persoanele care au consumat alcool 😅😅 Stai liniștit 🤔 doar unul🤔 1
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, bancheru24 a spus: La bord?! ... sau ... 😅😂 "Metaforic"! 🤣🤣🤣 2
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 3 minute, fratelo 1968 a spus: Poate vine cu ucrainence🤣🤣🤣cum ar merge FMF ce @sweetkatiin rolul principal 🫣 Numa' gang bang ai in cap 🤣🤣🤣 1
JohnBranch Reputație: 707 Postat Mai 22 Postat Mai 22 5 minutes ago, fratelo 1968 said: Lasă că se împiedică ea🤣🤣🤣🤣 4 minutes ago, fratelo 1968 said: Poate vine cu ucrainence🤣🤣🤣cum ar merge FMF ce @sweetkatiin rolul principal 🫣 Asta ar fi singurul motiv acceptabil ptr care sa se impiedice. Sa faca un sacrificiu pentru popor 🤣 1
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Stai liniștit 🤔 doar unul🤔 Dacă au etilotest pe modelul cu "ruleta"! 🤣🤣🤣
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 1 minut, fratelo 1968 a spus: Stai liniștit 🤔 doar unul🤔 As fi desfacut o sticla de sampanie ... dar nu am cu cine 🫣😅😂 1
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 1 minut, bancheru24 a spus: Numa' gang bang ai in cap 🤣🤣🤣 E ceva frumos 👍 numai când îmi aduc aminte incepe să mă ia târâș 🤣 🤣 🤣 🤣
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Acum 1 minut, bancheru24 a spus: Numa' gang bang ai in cap 🤣🤣🤣 Orgii rusești! 🤣🤣🤣🤣 1
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Chiar acum, bancheru24 a spus: As fi desfacut o sticla de sampanie ... dar nu am cu cine 🫣😅😂 Suna și tu o prietena 🤣🤔🤔 1
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: E ceva frumos 👍 numai când îmi aduc aminte incepe să mă ia târâș 🤣 🤣 🤣 🤣 Tragi greu "buzduganul" după tine! 🤣🤣🤣🤣 1
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 1 minut, fratelo 1968 a spus: E ceva frumos 👍 numai când îmi aduc aminte incepe să mă ia târâș 🤣 🤣 🤣 🤣 Te cred pe cuvant 😅😅 1
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Acum 1 minut, bancheru24 a spus: As fi desfacut o sticla de sampanie ... dar nu am cu cine 🫣😅😂 Eu cred că ți a expirat "extraopțiunea" și ai rămas fără "credit"! 🤣🤣🤣 1
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Chiar acum, Radu_Raduu a spus: Tragi greu "buzduganul" după tine! 🤣🤣🤣🤣 @blonda_a nu e frumos FMF🥰tu știi mai bine 💋🥰 1 1
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 1 minut, Radu_Raduu a spus: Eu cred că ți a expirat "extraopțiunea" și ai rămas fără "credit"! 🤣🤣🤣 Nu stiu la ce te referi ... adica chiar azi mi-am reincarcat, dar sigur nu spui despre asta 🤔😅
fratelo 1968 Reputație: 8473 Postat Mai 22 Postat Mai 22 @sweetkaticând îmi aduc aminte de Sibiu 🥰 frumos oraș
Super Premium Radu_Raduu Reputație: 1796 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Mai 22 Chiar acum, bancheru24 a spus: Nu stiu la ce te referi ... adica chiar azi mi-am reincarcat, dar sigur nu spui despre asta 🤔😅 Fix la asta mă refer, bagă repede un mesaj și cheamă compania la șampanie, dacă tot ai încărcat! 🙈🙈🤗🤗🤗 1
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 2 minute, Radu_Raduu a spus: Fix la asta mă refer, bagă repede un mesaj și cheamă compania la șampanie, dacă tot ai încărcat! 🙈🙈🤗🤗🤗 O chem pe @blonda_a sa dam gata sticla de sampanie si sa ii arat cum face dragoste un taur inflacarat 😏😂🤣 2
bancheru24 Reputație: 4663 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Acum 21 minute, Kash69 a spus: 😚❤️ @Kash69 asa ceva?! 🫣🫣🫣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum