Membru Premium fullspy Reputație: 4063 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 28, 2025 Acum 23 minute, AllexAndra1q a spus: nu mă pune la încercare Asta zic, bun venit în club! 👌😂 2 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Membru Premium fullspy Reputație: 4063 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 28, 2025 Acum 18 minute, AllexAndra1q a spus: sa stiti toate manevrele din spatele discutiilor de aici ca sa puteti nominaliza corect Suntem numa' ochi și urechi! 😳😜 Acum 19 minute, AllexAndra1q a spus: ma bag înapoi la somn! Zi buna! 😂 Oki, somn ușor!🙄 1 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Octombrie 28, 2025 Acum 2 ore, bogcp303 a spus: Bună idee, dar nu ar fi rău să fie și un premiu anual de genul "Nimfo's bad girl 2026" 😁 Acum 1 oră, fullspy a spus: Propunem împărăției 👌, ce părere aveți doamnă? @cleopatra01 Acum 1 oră, cleopatra01 a spus: Dupa ce criterii? "Standarde/valoare/tupeu/injuraturi/paruiala"? 😁 1 oră în urmă, AllexAndra1q a spus: Eu nu sunt rea,nu ma cert degeaba!! Doar nu mă pune la încercare 😅 Tematica propusă de colegul ⬇️, cred că ar fi cea mai OK, putem adapta/completa +-, de exemplul premiul să fie exclusiv pentru activitatea de la DG. 1 oră în urmă, robert11111 a spus: Cel mai bun umor sarcastic, cu tente de ironii aspre. Deci 👆 Vorbim cred că de un premiu pozitiv, nu de unul negativ. Oricum vremurile în care erau și alte categorii de premii, cred că au trecut, platforma a evoluat în trend cu cerințele utilizatorilor săi în ansamblu, care la rândul lor s-au schimbat și se vor mai schimba ("celebru" schimb de generații). 4
cleopatra01 Reputație: 8747 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 Este deja tarziu pentru a adauga alte categorii/nominalizarile se vor inchide in aceasta saptamana. Anul viitor cand le va deschide @pisicuts ii puteti transmite alte sugestii. 2 1
Super Premium bogcp303 Reputație: 6480 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Octombrie 28, 2025 Acum 58 minute, AllexAndra1q a spus: Ar trebuii sa stiti toate manevrele din spatele discutiilor de aici ca sa puteti nominaliza corect 😉😘 ma bag înapoi la somn! Zi buna! 😂 Departe de mine ideea ca printr-un premiu să targetam pe cineva, ideea era să fie un premiu pozitiv, nu negativ. În ce privește manevrele din spatele discuțiilor , ai văzut că în ultima perioadă (sau de ceva timp ...) sunt foarte cumpătat, față de cum eram când am început să postez pe DG . Va veni și ziua în care "măștile vor cădea" și vei constata/observa dacă sunt genul care "mă bag cu capul înainte" ori ba . 5
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Octombrie 28, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 28, 2025 Acum 53 minute, guest2023 a spus: Si ce nota crezi tu ca meriti, avand in vedere faptul ca te contrazici la fiecare postare pe care o faci? Adica, sa inteleaga si @bogcp303(🙃), nu ai 2 postari care sa aiba aceeasi idee.... Eu vad ca , cauți băgare în seamă Vezi-ți de treaba ta și nu mai căuta anturaj cu mine ❤️
NeaguClaudiu Reputație: 192 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Buna ziua .Stau asa si ma tot gandesc. Voi cand taiati porcul? Si unde faceti revelionul ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 1 oră în urmă, guest2023 a spus: Si ce nota crezi tu ca meriti, avand in vedere faptul ca te contrazici la fiecare postare pe care o faci? Adica, sa inteleaga si @bogcp303(🙃), nu ai 2 postari care sa aiba aceeasi idee.... Da bine îți face vărule.. a uitat că ai fost de en ori băiat drăguț cu ea și că tot pentru ea , te-ai certat și cu mine și cu vărul. Ți-o dat nota doi ? 🤣 Unu ai fi meritat.
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 30 minute, Girlsexy99 a spus: Eu vad ca , cauți băgare în seamă Vezi-ți de treaba ta și nu mai căuta anturaj cu mine ❤️ Nu prea ai inteles ce am zis.... in fine, iar de anturaj.... ai o parere mult prea buna despre tine, daca te gandesti ca cineva care isi expune parerea si ai tangente cu speta im cauza, te vrea in echipa lui.
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Octombrie 28, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 28, 2025 Acum 3 minute, guest2023 a spus: Nu prea ai inteles ce am zis.... in fine, iar de anturaj.... ai o parere mult prea buna despre tine, daca te gandesti ca cineva care isi expune parerea si ai tangente cu speta im cauza, te vrea in echipa lui. Eu vad ca nu te cauta nimeni și cauți anturaj cu japca ai ignor bye învață să respecți o femeie ca stai cam prost pe capitolul ăsta nu e nevoie să mi răspunzi bye
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 18 minute, Pottrivitu a spus: Da bine îți face vărule.. a uitat că ai fost de en ori băiat drăguț cu ea și că tot pentru ea , te-ai certat și cu mine și cu vărul. Ți-o dat nota doi ? 🤣 Unu ai fi meritat. Parerea ei este nici mai mult nici mai putin decat cantitate neglijabila, ca tot ii plac cifrele, este aritmetica de clasa a 4. Cat despre nota pe care tu mi-o dai... daca nu ai inteles discutia (plm, de la ea nu am pretentii) si tot ramai la idea ca merit 1... te anunt mai tarziu care este parerea mea legata de sistemul tau de notare. Ps: ti-am zis mai demult ca nu merita atentie, dar prost eu, ca o bag in seama 1
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 21 minute, Girlsexy99 a spus: Eu vad ca nu te cauta nimeni și cauți anturaj cu japca ai ignor bye învață să respecți o femeie ca stai cam prost pe capitolul ăsta nu e nevoie să mi răspunzi bye Nu stiu ce faci, dar schimba dealer-ul ca iti vinde marfa proasta, nu de alta, dar nu vad unde nu ti-am oferit respect ca femeie. 1
Membru Premium Beticul Reputație: 2316 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Octombrie 28, 2025 🍿 1 Nu există femei urâte, doar alcool insuficient! 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 Acum 17 minute, guest2023 a spus: Parerea ei este nici mai mult nici mai putin decat cantitate neglijabila, ca tot ii plac cifrele, este aritmetica de clasa a 4. Cat despre nota pe care tu mi-o dai... daca nu ai inteles discutia (plm, de la ea nu am pretentii) si tot ramai la idea ca merit 1... te anunt mai tarziu care este parerea mea legata de sistemul tau de notare. Ps: ti-am zis mai demult ca nu merita atentie, dar prost eu, ca o bag in seama Am inteles discuția... care a plecat de la nimic Ți-aș fi dat în locul ei , pentru că prea ai fost băiat bun și respectos cu ea și dânsa cum i s-a părut ceva suspec, a dat cu tine de pământ. Eram ironic cu acea notă..
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 Acum 4 minute, Beticul a spus: 🍿 Doamne ajută!!
NeaguClaudiu Reputație: 192 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 23 minutes ago, guest2023 said: Nu stiu ce faci, dar schimba dealer-ul ca iti vinde marfa proasta, nu de alta, dar nu vad unde nu ti-am oferit respect ca femeie. Vai ...ce urat ....zici tu ca baga ceva de calitate slaba ? Asa fara dovezi ? 🤣😅🤣 1
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 20 minute, Pottrivitu a spus: Am inteles discuția... care a plecat de la nimic Ți-aș fi dat în locul ei , pentru că prea ai fost băiat bun și respectos cu ea și dânsa cum i s-a părut ceva suspec, a dat cu tine de pământ. Eram ironic cu acea notă.. Stii, rapunsurile ei imi aduc aminte de un coleg de scoala, care avea un caiet pt toate materiile. Si cand aveam extemporal la romana de ex, el copia la rand din caietul cu pricina si incepea cu romana, continua cu geografia si termina cu istoria. Cam asa sunt si raspunsurile stimabilei. 1
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 14 minute, NeaguClaudiu a spus: Vai ...ce urat ....zici tu ca baga ceva de calitate slaba ? Asa fara dovezi ? 🤣😅🤣 Concluziile tale nu ma privesc 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 Acum 15 minute, guest2023 a spus: Stii, rapunsurile ei imi aduc aminte de un coleg de scoala, care avea un caiet pt toate materiile. Si cand aveam extemporal la romana de ex, el copia la rand din caietul cu pricina si incepea cu romana, continua cu geografia si termina cu istoria. Cam asa sunt si raspunsurile stimabilei. Suferă crunt de analfabetism funcțional. Cică a luat bacul 🤣 Cred că a luat bacul să treacă Dunărea spre Galați 🤣🤣 PS - na că ți-o dat ignor 🤣 Îți dai seama? Nenorocire b
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Octombrie 28, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 28, 2025 Acum 13 minute, NeaguClaudiu a spus: Vai ...ce urat ....zici tu ca baga ceva de calitate slaba ? Asa fara dovezi ? 🤣😅🤣 Lăsați mă droghez ce să fac 🤣🤣💁💁 cu energizante și țigări pall mall roz slim 🤣❤️ Atât s a putut 🤣🙏
NeaguClaudiu Reputație: 192 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 2 minutes ago, Girlsexy99 said: Lăsați mă droghez ce să fac 🤣🤣💁💁 cu energizante și țigări pall mall roz slim 🤣❤️ Atât s a putut 🤣🙏 E viata ta ,faci ce vrei ,eu am intrebat despre dovezi.
guest2023 Reputație: 1880 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2025 Acum 19 minute, Pottrivitu a spus: Suferă crunt de analfabetism funcțional. Cică a luat bacul 🤣 Cred că a luat bacul să treacă Dunărea spre Galați 🤣🤣 PS - na că ți-o dat ignor 🤣 Îți dai seama? Nenorocire b Toata lumea foloseste termenul de analfabet functional in necunostinta de cauza, tu esti primul care ai folosit pe forum, termenul la adevarata valoare si insemnatate. 🤝 Ps: a racnit sus si tare, inchiderea sectiunii DG, dar cauta moț sa fie si ea prezenta in discutii pe care nu le intelege, de concluzii... nu mai zic
Girlsexy99 Reputație: 10427 Postat Octombrie 28, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 28, 2025 Acum 9 minute, NeaguClaudiu a spus: E viata ta ,faci ce vrei ,eu am intrebat despre dovezi. Când o sa apară poze cu mine ca eu ma droghez eu îmi voi șterge contul 🤣🙏
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2025 Postat Octombrie 28, 2025 Acum 19 minute, guest2023 a spus: Toata lumea foloseste termenul de analfabet functional in necunostinta de cauza, tu esti primul care ai folosit pe forum, termenul la adevarata valoare si insemnatate. 🤝 Ps: a racnit sus si tare, inchiderea sectiunii DG, dar cauta moț sa fie si ea prezenta in discutii pe care nu le intelege, de concluzii... nu mai zic Mulțumesc! Știi ce-am observat? Când nu-i @Cozonac77 pe aici logat, zici ca-i nebună vărule.. e răutacioasă cu toată lumea. E, când apare cozo , este bunătatea întruchipată . Face tumbe, scheme, că poate cine știe, prinde draganini de ea . De vreo câțiva ani , la disperat cu căsătoria, fuge după el pe unde îl vede. "Cozo, Cozo!! ❤️"
Membru Premium fullspy Reputație: 4063 Postat Octombrie 28, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 28, 2025 1 oră în urmă, Beticul a spus: 🍿 Iarasi doar pentru tine? 🤔😤 Avem noi 🥤👌 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum