Jump to content

Daniells

Maistru Curvar
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Daniells

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  București

Recent Profile Visitors

1,073 profile views

Daniells's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

44

Reputation

 1. Salutare, Dupa mai multe tentative de programare la care nu ne am sincroniza, vinerea trecută, am vizitat-o pe Elena. Programarea a fost făcută cu o zi înainte pentru o întâlnire de o oră. Locația este centrală, in apropiere de Mc Cișmigiu. Garsoniera este mica, dar dotată cele necesare activității. Elena este o fată drăguță , miniona cu sâni naturali de toată frumusețea, Menționez că are o fire plăcută, ai ce discuta cu ea, daca ar oferi si FK , ar fi un GFE aproape de maxim. Pe parcursul întâlnirii am beneficiat următoarele servicii : ON, soft, plăcut NP -in mai multe poziții - se implica, da contre, te strânge în brațe. Nu o sa dau note deoarece sunt subiectivei mai ales după o singura întâlnire. In orice caz eu unul m-am simțit bine și o să revin. Seara buna!
 2. Scuze că mă bag în seamă, dat s-ar putea să folosești numărul vechi de telefon.
 3. La mulți ani fericiți Iza! Să ai parte doar de lucruri bune și de oameni faini!
 4. Nu-i iau apărarea, pentru că și eu am pățit la fel, dar, confirmarea cu o oră înainte, se face de către amândoi. Toată lumea știe că dacă nu îți răspunde la confirmare , aceasta este de fapt anulată și nu te mai duci la locație. Mai ales dacă programarea este făcută cu o zi înainte .
 5. Salut, Duminica trecută am vizitat-o prima dată pe Izabela si vin cu o scurtă recenzie a intalnirii. Programarea a fost făcută foarte ușor, cu o zi inainte pe WhatsApp, confiirmata si respectă întocmai de amândoi. Locația este in Berceni, într-un apartament situat la un etaj superior, peste drum de Orășelul copiilor. Baia este dotată cu boier electric, sunt geluri de dus pe alese si prosoape curate. Trebuie sa menționez ca in apartament sunt doi câini de rasă foarte frumoși. Iza este o tipă plăcută, drăguță la fața, genul bbw, după cum se poate observă si in fotografiile postate pe forum . Deși cat am stat de vorbă părea puțin melancolică, in timpul acțiunii a fost implicată si a încercat sa îmi facă plac. Întâlnirea a fost de 1 ora / 2 fin si am beneficiat de următoarele servicii: ON, este ceea ce trebuie, umed, cu atenție la sateliti, tente de deep si face fuck, CIM : 9,5 NP, schimbat cateva pozitii, se implică, da contre si pare că îi place ceea ce face: 9 Pt. mine a fost o experiență plăcută și cred că o să revin. Săptămâna ușoară tuturor!
 6. Salut , Vin și eu cu o recenzie după încă două vizite făcute în ianuarie la titulara topicului. Programările au fost facute de fiecare dată pe WhatsApp foarte ușor, confirmate și respectate întocmai. Locația este pe bulevardul Unirii, un apartament de două camere, curat si dotat cu tot ce este necesar. Daniela este genul skinny la corp, foarte drăguță la fața și cu personalitate plăcută și prietenoasă. După cum se -a mai spus aici și eu cred că fotografiile pe care le postează o dezavantajeaza puțin . In timpul întâlnirilor încearcă să te facă să te si te simți bine, se implică, o simți acolo cu tine. Un plus este și faptul că folosește costume pe parcursul acțiunii . Serviciile de care am beneficiat au fost ON și NP. Nu o sa dau note, deoarece acestea sunt subiective, dar pentru mine a fost foarte bine de fiecare dată și o să mai revin . Halatul 300/ 90 min și 100/30 min Weekend plăcut tuturor!
 7. Salutare, Pe la inceputul săptămânii am revizitat-o pe Bianca si revin cu o noua recenzie.. Programarea facuta foarte ușor pe WhatsApp cu o zi înainte pentru a doua zi la amiază si respectată de amândoi. Locatia este in zona Sala Palatului, garsoniera fiind foarte curata și dotată cu toate cele necesare activității. Menționez ca Bianca este o fată drăguță, la care pesa de rezistență este fundul asa cum se observă atât din fotografii cât si din descririle facute de confratii care au vizitat-o. Pe parcursul întâlnirii am beneficiat de OP, NP, cu mult PSE .. Discuțiile de dinainte si de după acțiune sunt foarte ok, Nu o detaliez prea mult acțiunea si o sa dau note detaliate, per ansamblu întâlnirea a fost de nota 9. Halatul 150/30min Eu m am simțit foarte bine si o sa revin. Ciocane tari!
 8. Salutare, Vin cu și eu cu recenzie dupa a cincea vizita la Simo, de săptămână trecută. Programarea a fost facuta pentru o întâlnire de 90 min cu o zi înainte , fiind respectata de ambele părți. Locația, după cum s-a mai scris aici, este intr o garsoniera comunista din zona Obor, dotata cu cele necesare activității. Simo este o tipa joviala, știe să se facă plăcută, drăguță la fața iar corpul este tonifiat, dupa cum se observă si în fotografii. Nu o sa detaliez intalnirea, seviciile de care am beneficiat pe parcursul a două fin au fost: FK, ON, NP.. O sa incerc sa dau si niste note subiective, cu toate ca Simona este profesoara... Locatia 8 GFE 9.5 ON 10 NP 9,5 Halatul 350/ 90 min Mulțumesc Simo!
 9. La mulți ani Andreea! În noul an îți doresc multă sănătate și fericire!
 10. Salutare, Revin cu o recenzie la un an distanta de la prima. In acest timp am avut mai multe vizite la Emilia, ultima dintre ele fiind săptămâna trecută. Ce pot spune este că de fiecare dată am avut parte de întâlniri din ce în ce mai bune, cu servicii de calitate: ON - umed, soft cu ruperi de ritm, NP -in diferite poziții, se implică fiind tot mai bine de la o întâlnire la alta. GFE - te introduce in atmosfera foarte bine, m-am simțit de fiecare dată că la o întâlnire cu o colega / prietenă . Nu o să mai dau note, deoarece acestea sunt subiective, dar întâlnirile per ansamblu au fost reușite și eu unul o să revin in continuare. Mulțumesc Emilia!
 11. Salutare, Miercuri după amiază am vizitat o prima data pe Daniela. Programarea făcută initial pentru 30 min dar ajungând la locație cu câteva min întârziere și văzând o pe Daniela , am întrebat dacă se poate o ora. După ce a verif programarile, mi a confirmat că se poate prelungii întâlnirea. Locația este centrala, ap cu două camere, curat , baia este dotată cu cele necesare, mai multe geluri de dus , prosop curat, Daniela este o tipă drăguță,, aproximativ 1,65-167, arata chiar mai bine decât în poze. GFE 8 nu este foarte vorbăreață, dar încearcă să îți facă pe plac, sa te simți bine. FK - nu am beneficat, nu am întrebat dacă face. ON 9,5 foarte bun, de anduranță, umed, cu tente de Deep, cred că este punctul ei forte. NP 9 accepta poziții, se implica, geme ușor pare că î place, se umezeste natural. Halatul 200 lei/1 h In concluzie, o experiență plăcută, eu unul o să revin cand am ocazia.
 12. Salutare, Ieri am vizitat-o a doua oară pe Bianca , Locație in zona Sala Palatului , garsoniera curata si dotata tot ce este necesar acestui tip de activitate. Acțiunea a durat 45', - masaj de relaxare, ON, si NP. masaj destul de ok fata de ce ma asteptam, nefiind activitatea principală pt care am venit. ON foarte bun cu privire porno si atenție la sateliti Np- se implica, este acolo cu tine. Bianca- , este o fire comunicativa Ebsimpatică la fata, la corp este exact ca in fotografii, nu mai e nevoie de alte cuvinte . Eu unul m am simțit bine si o sa mai revin.
 13. https://nimfomane.com/forum/profile/156708-roxana-tha-dulce-si-sexi/
×
×
 • Create New...