Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Si când ma gândesc ca voiam sa-mi vand dacia 1310 😜😅😅 acum ca am văzut graficul asta cred ca o mai tin putin 😁 Peste 19,7.. oare era trabant?? Lada???
fratelo 1968 Reputație: 6985 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 5 minute, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 M-am răzgândit 🤦nu mai vreau BMV
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13647 Postat Iunie 13, 2025 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Acum 1 minut, Ale1q a spus: Peste 19,7.. oare era trabant?? Lada??? Nu stiu asta. Ce stiu e ca 23+ e la Dacia 1310 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 3 minute, Subteranaa a spus: Nu stiu asta. Ce stiu e ca 23+ e la Dacia 1310 🤣🤣 23+.....erai la de evitat îti dai seama 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 2 minute, Ale1q a spus: 23+.....erai la de evitat îti dai seama 🤣🤣 Sau ai pus gresit semnul de plus?😂ihihihihi
Membru Premium Subteranaa Reputație: 13647 Postat Iunie 13, 2025 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Acum 1 minut, Ale1q a spus: 23+.....erai la de evitat îti dai seama 🤣🤣 Nu de toata lumea 😁😂😂 Acum pe bune, nu as vrea așa “șarpe”chinui aproape pe toate fetele.
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Acum 14 minute, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 Lamborghini Miura... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Nu de toata lumea 😁😂😂 Acum pe bune, nu as vrea așa “șarpe”chinui aproape pe toate fetele. Futaciosule!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 2 minute, Criticul a spus: Lamborghini Miura... 😛 Adica sub 5,5?? Olaalaaa tu poti fi clientul perfect ptr oral deep si anal 🤭🤭🤣😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 1 oră în urmă, guest2023 a spus: Stai linistit ca sta mai putin ca tine ca si guest, cand nu are cont. Nu este genul de om, care sa fie disperata dupa validare in on line Cu ce te incalzeste sa te dai mare "valoare" pe forum, in conditiile in care tu cu degetele tale ai scris de 1000 de ori, ca in viata reala esti om si pe forum ai apucaturi de interlop? Cred ca daca te-as intreba ce inseamna aia "validare in online" sau "interlop" habar nu ai avea. Cu atat mai putin cum mi se aplica mie asa ceva. Zi-mi si mie, ce intelegi tu prin "validare in online"? Scurt si la obiect, ce e aia? Ma plictisesti pe bune, cred ca te voi trece la ignore.
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Chiar acum, Ale1q a spus: Adica sub 5,5?? Olaalaaa tu poti fi clientul perfect ptr oral deep si anal 🤭🤭🤣😂 Și nu sunt? 😇 Nu e fată să mă fi refuzat la anal chiar dacă e condiționat de mărime... In plus nici erecția nu mă ține mult... De asta multe care nu mă plăceau, zâmbeau după ce plecam... 😡 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2914 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Acum 22 minute, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 Golf 4🤷♂️🤣🤣🤣 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 5 minute, Ale1q a spus: Adica sub 5,5?? Olaalaaa tu poti fi clientul perfect ptr oral deep si anal 🤭🤭🤣😂 Dar eu ce masina crezi tu ca am judecand dupa marimea 🍆? Ferrari sau Dacia, sau bicicleta? 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 2 minute, albdom83 a spus: Dar eu ce masina crezi tu ca am judecand dupa marimea 🍆? Ferrari sau Dacia, sau bicicleta? 😂 Trotineta electrica! Bicicleta are @altmarz🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 3 minute, Cartman86 a spus: Golf 4🤷♂️🤣🤣🤣 Fix pe fix? 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2025 Postat Iunie 13, 2025 Acum 1 minut, Ale1q a spus: Trotineta electrica! Bicicleta are @altmarz🤣🤣 Nici nu stiu daca e de bine sau de rau trotineta asta electrica 😂
D4nSt3F4N92 Reputație: 1996 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov=<Trucker🚛PH> Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov=<Trucker🚛PH> Postat Iunie 13, 2025 Acum 46 minute, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 😂😅🤣🤣 Am cei sub ferrarii nam carnet😂😔
Super Premium bogcp303 Reputație: 6420 Postat Iunie 13, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 13, 2025 La 13.06.2025 la 16:24, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 Of, off, ce discuții! 🤦 Chiar așa, tocmai pe nimfomane.com 🤦 v-ați găsit să vă "măsurați" "jucăriile" ?..😂😂.. 1
Membru Premium Cartman86 Reputație: 2914 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Acum 27 minute, Ale1q a spus: Fix pe fix? 😂😂 -minus 0.7 cm 🙆♂️ 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Membru Premium Criticul Reputație: 9199 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 13, 2025 Degeaba ai "Dacia" dacă nu o folosești... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Daniro1985 Reputație: 2155 Postat Iunie 13, 2025 Autor Postat Iunie 13, 2025 1 oră în urmă, Ale1q a spus: Nici în seara asta nu am ce face...asa ca tastez ce masini aveti bărbatilor?? 😂 Când sunt foarte obosit merg pe Opel, de fel merg pe Jeep, rareori ma sui în Sandero 😂
guest2023 Reputație: 1879 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2025 Acum 59 minute, albdom83 a spus: Cred ca daca te-as intreba ce inseamna aia "validare in online" sau "interlop" habar nu ai avea. Cu atat mai putin cum mi se aplica mie asa ceva. Zi-mi si mie, ce intelegi tu prin "validare in online"? Scurt si la obiect, ce e aia? Ma plictisesti pe bune, cred ca te voi trece la ignore. Zici? Ti se pare ca ma intereseaza parerea ta. Uite cateva exemple: 1. Validare in online: ia zi cum multumeai fiecarei persoane care te "baga la falău" si cat de mandru erai. Topicul care trebuia sa te puna pe harta forumului, care nu era nimic altceva decat rezultatul propriilor frustari. 2. Apucaturi de interlop: pai mai baietica, cine se crede mai presus decat adminii pe forum. Ai scris de "n" ori ca atunci cand te loghezi pe forum nici tie nu-ti vine sa crezi, ce prostii poti debita. 3. Toti sunt lingai: bossulica... mai gandeste-te cum "lingeai" peste tot cat de buna si totul era perfect doar la zâna ta, restul naspa. Poate poate te primeste inapoi (aiurea sa nu fii primit cu bani, soarta). Cam toate care ajung sa te cunoasca, se leapada mai ceva ca Iuda de Iisus. 4. Da-mi ignor, atata paguba. Tot se vede ce scrii cand it da cineva replay. 5. Degeaba scrii dupa chat gpt, ca se vede, cand il folosesti si cand nu. 6. Nici in al 11-lea ceas, nu ti-ai dat seama de ce "vă" aduce la setarile de fabrica #zero? Iti dau un indiciu, cand se umfla rânza in "voi" si aveti apucaturi de interlopi pe forum. Si inca ceva, baga-ti fix unde iti place tie, parerea ta despre mine, Mihaita
guest2023 Reputație: 1879 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2025 Si inca ceva, ai fost foarte destept la faza cu Monica. Degeaba ti-ai facut toate conturile clona ( ai si recunoscut ca ale tale erau 😉) Orice fapta buna nu scapa nepedpsita, zice o vorba din batrani😉
guest2023 Reputație: 1879 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2025 Albdorm, ia zii... ce nr ai la guests, din astia 10 care sunt acum? Te salut potrivitule🤝
guest2023 Reputație: 1879 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2025 Ai venit albdorm, au ramas 9 guests🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum