Membru Premium armando77 Reputație: 6060 Postat Iunie 20 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Iunie 20 1 oră în urmă, Cartman86 a spus: Bună dimineaţă, astăzi sunt pe barosăneală și opulență ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://ibb.co/RkG4DdjW Și ca să înceapă bine weekendul, au scos piesa aia blană 😬😬😬Grrrrrrrrrrr Fain , început bun , continui cu piesa asta , merge la grătar ca unsă. Dacă mai e și o piscină cu un foișor alături , deja mă i-a capu 😉👌 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
Repty Reputație: 167 Postat Iunie 20 Oras:Bucureşti Oras:Bucureşti Postat Iunie 20 1 oră în urmă, Daniro1985 a spus: Și când joaca slabut la 38 de ani înscrie. Messi infinit 😁 Revin la performanta lui la nationala unde el a strălucit de la început pana în prezent, iar jucătorii de lângă el s-au schimbat complet în 18 ani de când joaca el A jucat 9 finale internaționale, dintre care 6 câștigate: 2 Copa América, 1 Finalissima, 1 Cupă Mondială, 1 aur olimpic. Are 112 goluri în 193 meciuri oficiale pentru națională. A câștigat tot ce se putea câștiga cu națională și mai are și finale pierdute.. Frumos golul, nu am ce zice. Mi-a placut mult si primul gol al lui Inter, cel al lui Segovia. M-am trezit cu noaptea-n cap si m-am uitat la PSG-Botafogo, a pierdut PSG cu 0-1. Avea cota 9 Botafogo. Cine a mizat pe ei, s-a aranjat. Se mai joaca Benfica-Auckland, sunt curios daca le da Benfica macar 5 goluri, jumatate din cat le-a dat Bayern neo-zeelandezilor in primul meci. Mai e si Flamengo-Chelsea, o vad favorita pe Flamengo aici. 1
Whore Reputație: -24 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Acum 2 ore, albdom83 a spus: Azi ce meciuri mai avem in program? 😁 Eu unul voi incerca sa stau mai cuminte ca deja am primit avertisment 😬 cica pentru " limbaj nepotrivit si jigniri facute intr-un comentariu"...cum adica un comentariu asta nu inteleg eu cand eu cand eu i-am dat maxim aluia in comentarii fara numar? Mulțumestete cu avertisment,să fi zis altul vorbele ce l-ai zis tu aseară era Banat direct și fără nici o explicație. Deci,asta înseamnă să fii mafiot și să ai pile la conducerea asta corecta care aplica regulamentul pentru toți la fel. Și m-ai zic unii că Doamna @cleopatra01e rea. Unii i-au cate 10 avertismente alții direct dungă ,asta e forumul. 1
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 1 minut, Whore a spus: Mulțumestete cu avertisment,să fi zis altul vorbele ce l-ai zis tu aseară era Banat direct și fără nici o explicație. Deci,asta înseamnă să fii mafiot și să ai pile la conducerea asta corecta care aplica regulamentul pentru toți la fel. Și m-ai zic unii că Doamna @cleopatra01e rea. Unii i-au cate 10 avertismente alții direct dungă ,asta e forumul. Mamicule,cum exulta o "rujată" că a dat o m*e virtuala....și tot el (ea) se lamentează că a primit un avertisment....😁 1
Potrivittu Reputație: -24 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20 Acum 11 ore, bogcp303 a spus: Asta voiam să te întreb și eu, ce legătură are cu subiectul...😂😂😂 P.S. bine ai revenit...😂😂😂 A sucit-o frumos și aia e , m-am dat după el , ce să fac .... că nu sunt genul de om , care dacă simte , sau vede, că partenerul de dialog ( @unsuflet) , încearcă să aplaneze...... mă dau după el și chiar îl apreciez . Problema se pune așa Unsuflet, m-a jignit fără să-l fi deranjat vreodată cu ceva . În primă fază, a intrat pe topicul "Ministerul Manelelor" și vezi doamne a greșit adresa și că nu mai intră. Mi-am zis în gând "ok" alegerea matale" După , a intrat aici și a zis ca "spiritul curților continuă..... " . Am zis "ok părerea lui " E , probabil că a crezut că nu-i suficient și în mijlocul discuției aprinse cu tine , Cartman86 și încă câțiva , a ridicat ștacheta jignindu mă cu manta, pe față, bang, bang . Îl citez din memorie: " Domne, cu prostul să nu te pui , că are timp " și alte rahaturi de clișee obosite și vechi de pe vremea lui Pasvante Chiorul. Sunt absolut convins, că acestor băiețași , până nu le răspunzi cu aceiași monedă, nu vor realiza că nu-i frumos să se lege aiurea în tramvai.... Fii bă băiat și hai să vorbim civilizat și băiețeste...... ce problema ai cu mine. Nu veni cu mârlăni ieftine , că dau cu tine de pământ 😡, chiar la tine acasă. Că material" am , slavă Domnului. Sunt 100% convins că cu tine , fratelo, Scorpions70, Criticul , Cozonac77, ZeroTolerans , Cartman86 ( scuze dacă am omis pe cineva) , mai devreme sau mai târziu și nu din cauza mea , voi avea iarăși meciuri" de căcăt. Că așa sunt dușmani, când simt miros de sănje, se activează răutatea din ei . În pl mea , suntem o mână de bărbați pe aici și nu avem altceva de făcut, decât să dăm unul în celalalt. Respectul pe care îl am față de oricare dintre voi , se oprește fix atunci când deveniți mărlani. Bine v-am găsit 🤗 1
Potrivittu Reputație: -24 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20 Acum 7 ore, albdom83 a spus: Sau suge-o! 😛 Cum o fi dar intrevad o problema, tu te-ai putea prezenta in fata unui pensionar - barbat 70+ probabil si cu proteza la purtator (nu dam nume dar ca idee), ca sa ti-o suga si ai putea avea erectie in conditiile astea? Adica mie varule iti spun sincer ca nu cred ca mi s-ar scula. M-am mai si laudat pe aici cu 🍆 mea de 20+ cm si acum sa ma prezint cu ea de 3 cm si fleasca moarta de tot. Adica nici n-o gaseste omul in chiloti, iti dai tu seama de penibilul momentului? 🤦 Iti urez noroc ca o sa ai nevoie 😅🤣🤣 🤣🤣 sau Suge-mă Hai că răd dușmani de noi , că ne-o dăm la papacioaca" reciproc. PS - în primă fază, voiam să-ți zic așa; " Vărule, repetă după mine până înveți " S-o sugi "S-o sugi" 🤣🤣
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 6 minute, Potrivittu a spus: A sucit-o frumos și aia e , m-am dat după el , ce să fac .... că nu sunt genul de om , care dacă simte , sau vede, că partenerul de dialog ( @unsuflet) , încearcă să aplaneze...... mă dau după el și chiar îl apreciez . Problema se pune așa Unsuflet, m-a jignit fără să-l fi deranjat vreodată cu ceva . În primă fază, a intrat pe topicul "Ministerul Manelelor" și vezi doamne a greșit adresa și că nu mai intră. Mi-am zis în gând "ok" alegerea matale" După , a intrat aici și a zis ca "spiritul curților continuă..... " . Am zis "ok părerea lui " E , probabil că a crezut că nu-i suficient și în mijlocul discuției aprinse cu tine , Cartman86 și încă câțiva , a ridicat ștacheta jignindu mă cu manta, pe față, bang, bang . Îl citez din memorie: " Domne, cu prostul să nu te pui , că are timp " și alte rahaturi de clișee obosite și vechi de pe vremea lui Pasvante Chiorul. Sunt absolut convins, că acestor băiețași , până nu le răspunzi cu aceiași monedă, nu vor realiza că nu-i frumos să se lege aiurea în tramvai.... Fii bă băiat și hai să vorbim civilizat și băiețeste...... ce problema ai cu mine. Nu veni cu mârlăni ieftine , că dau cu tine de pământ 😡, chiar la tine acasă. Că material" am , slavă Domnului. Sunt 100% convins că cu tine , fratelo, Scorpions70, Criticul , Cozonac77, ZeroTolerans , Cartman86 ( scuze dacă am omis pe cineva) , mai devreme sau mai târziu și nu din cauza mea , voi avea iarăși meciuri" de căcăt. Că așa sunt dușmani, când simt miros de sănje, se activează răutatea din ei . În pl mea , suntem o mână de bărbați pe aici și nu avem altceva de făcut, decât să dăm unul în celalalt. Respectul pe care îl am față de oricare dintre voi , se oprește fix atunci când deveniți mărlani. Bine v-am găsit 🤗 Bine ai venit! Dacă câteodată te mai "intep" într-un mod mai glumet și cu manta,te rog so' faci în aceași măsură....pamfletar printr-un joc de cuvinte ,unde să " ne radem amândoi"...😏
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 6 minute, Potrivittu a spus: 🤣🤣 sau Suge-mă Hai că răd dușmani de noi , că ne-o dăm la papacioaca" reciproc. PS - în primă fază, voiam să-ți zic așa; " Vărule, repetă după mine până înveți " S-o sugi "S-o sugi" 🤣🤣 De aceea nu am intervenit....că faceți un "69" veritabil....te rog să-l trădezi că pe o gluma!😁 3
Membru Premium Cartman86 Reputație: 1099 Postat Iunie 20 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 20 Acum 13 minute, Potrivittu a spus: E , probabil că a crezut că nu-i suficient și în mijlocul discuției aprinse cu tine , Cartman86 și încă câțiva , a ridicat ștacheta jignindu mă cu manta, pe față, bang, bang . Îl citez din memorie: " Domne, cu prostul să nu te pui , că are timp " și alte rahaturi de clișee obosite și vechi de pe vremea lui Pasvante Chiorul. Sunt 100% convins că cu tine , fratelo, Scorpions70, Criticul , Cozonac77, ZeroTolerans , Cartman86 ( scuze dacă am omis pe cineva) , mai devreme sau mai târziu și nu din cauza mea , voi avea iarăși meciuri" de căcăt. Că așa sunt dușmani, când simt miros de sănje, se activează răutatea din ei . Măi ăsta...Antonio Giordano sau cum te mai autointitulezi tu, degeaba te victimizezi și discriminezi atât, după ce tot tu instigi lumea!!! Si dacă poți să nu mă mai pomenești pe aici,mulțumesc! KEEP MY USER-NAME OUT YOUR F🤬CKING MOUTH!!!! 1 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Acum 2 minute, Scorpions70 a spus: Bine ai venit! Dacă câteodată te mai "intep" într-un mod mai glumet și cu manta,te rog so' faci în aceași măsură....pamfletar printr-un joc de cuvinte ,unde să " ne radem amândoi"...😏 Ce sa te razi tu ma lichea de om care esti tu, tu esti aici doar ca s-o sugi (zic bine asa varule, s-o sugi? 😂) Ti-ai luat aseara muie virtuala si iti vei lua si azi ca asta iti place...cine sunt eu sa stau in calea placerilor tale? Stai asa ca mai am si eu treburile mele dar revin, tu sa te dai cu un ruj ceva pe buzele tale de muista ce esti poate poate mi-o scoli si mie mai usor. Si sa nu mananci nimic azi ca vreau sa-ti fie fomica, s-o sugi mai cu pofta. Haide pa si ne auzim mai tarzior nitel. Si sa te speli pe dinti, ok? Ca mi-e scarba de tine altfel. Bine, si asa mi-e scarba dar aia e...
fratelo 1968 Reputație: 6073 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Acum 18 minute, Potrivittu a spus: A sucit-o frumos și aia e , m-am dat după el , ce să fac .... că nu sunt genul de om , care dacă simte , sau vede, că partenerul de dialog ( @unsuflet) , încearcă să aplaneze...... mă dau după el și chiar îl apreciez . Problema se pune așa Unsuflet, m-a jignit fără să-l fi deranjat vreodată cu ceva . În primă fază, a intrat pe topicul "Ministerul Manelelor" și vezi doamne a greșit adresa și că nu mai intră. Mi-am zis în gând "ok" alegerea matale" După , a intrat aici și a zis ca "spiritul curților continuă..... " . Am zis "ok părerea lui " E , probabil că a crezut că nu-i suficient și în mijlocul discuției aprinse cu tine , Cartman86 și încă câțiva , a ridicat ștacheta jignindu mă cu manta, pe față, bang, bang . Îl citez din memorie: " Domne, cu prostul să nu te pui , că are timp " și alte rahaturi de clișee obosite și vechi de pe vremea lui Pasvante Chiorul. Sunt absolut convins, că acestor băiețași , până nu le răspunzi cu aceiași monedă, nu vor realiza că nu-i frumos să se lege aiurea în tramvai.... Fii bă băiat și hai să vorbim civilizat și băiețeste...... ce problema ai cu mine. Nu veni cu mârlăni ieftine , că dau cu tine de pământ 😡, chiar la tine acasă. Că material" am , slavă Domnului. Sunt 100% convins că cu tine , fratelo, Scorpions70, Criticul , Cozonac77, ZeroTolerans , Cartman86 🤗 🤦🤦🤦Iar bați apropouri,fara sa te deranjez.Cu așa băiat "salon"și cu 💸 nu mă pot compara 🤣🤣🤣🤣🤣 2
Membru Premium v92610 Reputație: 3519 Postat Iunie 20 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Iunie 20 12 hours ago, Daniro1985 said: Cred ca o sa luați pauza amândoi 😜 E ok o să imi iau pauză singur, atâta timp cât tentativa aia tristă de asa zis om are cont, jigneste, troleaza si isi boraste dejectiile în continuare pe aici eu nu mai am de ce să scriu nimic nicaieri pentru ca nu vad rostul. Mai e si hartuitor de femei dovedit, întrebati-o pe @kassykass ce a patit cu el pe forum in trecut. Cand va mai intrebati de ce se duce forumul de rapa, nu mai scrie lumea nimic si sunt doar cativa useri activi pe sectiuni, luati aici aceasta postare plina de inteligenta ca de altfel toate ale individului Quote 22 hours ago, caineleDDB said: Măi glumetule, recenziile negative de pe acest topic sunt ale membrilor care conteaza pe Ploiești, gen Petremarin30, ceva negativ din partea lui nu poate fi contracarat de 50 de recenzii pozitive de la niste fraieri cu acte-n regula, deci tine-ti teoriile prin alte parti ca nu suntem toti prosti... Sunt curios @Criticul ce parere are despre asta, de exemplu. ps da, multumesc pt warning-ul inutil primit aseara dar jignirile si limbajul au fost meritate pe deplin in cazul astuia. Imi rezerv dreptul sa raspund cu aceeasi moneda atunci cand sunt facut in fel si chip si jignit gratuit de tot felul de specimene care n-ar trebui sa existe pe site. Si cu asta eu va urez mult succes. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Potrivittu Reputație: -24 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20 Acum 3 minute, Scorpions70 a spus: Bine ai venit! Dacă câteodată te mai "intep" într-un mod mai glumet și cu manta,te rog so' faci în aceași măsură....pamfletar printr-un joc de cuvinte ,unde să " ne radem amândoi"...😏 De râs amândoi" , din păcate, nu mai poate fi vorba de așa ceva 😏 . Pentru că m-ai jignit ( ți-am demonstrat) fără un motiv ..... m-ai ales că, am căutat întotdeauna să nu te deranjez. Eu nu sunt "bombardier" și nici "caracter îndoielnic". Îmi aduc aminte, că cu toate că eram frate cu MacArthur..... Atunci când vă înțepați" urât , nu am îndrăznit să mă bag între voi . Pentru mine este clar ca lumina zilei ce fel de om ești..... Cum adică ? Ne rădem glumim , vorbim. azi ..... și a doua zi , mă jignești oribil referitor la caracterul meu și nu numai Ferească Dumnezeu. Toate cele bune .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 @Scorpions70 vezi ca ai zis aseara ca nu te deranjeaza daca te jignesc atata timp cat nu zic nimic de babuta ta. Deci suge-o si i-ati muie in continuare daca e ok asa si nu e cu deranj.
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 1 minut, albdom83 a spus: Ce sa te razi tu ma lichea de om care esti tu, tu esti aici doar ca s-o sugi (zic bine asa varule, s-o sugi? 😂) Ti-ai luat aseara muie virtuala si iti vei lua si azi ca asta iti place...cine sunt eu sa stau in calea placerilor tale? Stai asa ca mai am si eu treburile mele dar revin, tu sa te dai cu un ruj ceva pe buzele tale de muista ce esti poate poate mi-o scoli si mie mai usor. Si sa nu mananci nimic azi ca vreau sa-ti fie fomica, s-o sugi mai cu pofta. Haide pa si ne auzim mai tarzior nitel. Si sa te speli pe dinti, ok? Ca mi-e scarba de tine altfel. Bine, si asa mi-e scarba dar aia e... Da,dragostea mea....cum zici tu!😅 Acum am înțeles că din pruncie ai fost abuzat și ai rămas cu sechele la vârsta asta. Apropos...cum poți să scoți ochi unei domnițe , că i-ai oferit un parfum? Este o întrebare retorică...rujata mică?😏😁 1
fratelo 1968 Reputație: 6073 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Acum 1 minut, albdom83 a spus: @Scorpions70 vezi ca ai zis aseara ca nu te deranjeaza daca te jignesc atata timp cat nu zic nimic de babuta ta. Deci suge-o si i-ati muie in continuare daca e ok asa si nu e cu deranj. Mai zici că ai "onoare"cum poți să jignești 🤦🤦apoi plângi că ești jignit 1
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 3 minute, albdom83 a spus: @Scorpions70 vezi ca ai zis aseara ca nu te deranjeaza daca te jignesc atata timp cat nu zic nimic de babuta ta. Deci suge-o si i-ati muie in continuare daca e ok asa si nu e cu deranj. Nu scumpete mica,nu are de ce să mă deranjeze... că este o muie virtuala,pe cănd tu îți place "prin dos" la propriu.🤭😅
Potrivittu Reputație: -24 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20 Acum 11 minute, Cartman86 a spus: Măi ăsta...Antonio Giordano sau cum te mai autointitulezi tu, degeaba te victimizezi și discriminezi atât, după ce tot tu instigi lumea!!! Si dacă poți să nu mă mai pomenești pe aici,mulțumesc! KEEP MY USER-NAME OUT YOUR F🤬CKING MOUTH!!!! Fix ce am zis mai sus . Bă nu numa că ești un lingău terminat , ești de-o prostie soră cu nebunia . De azi înainte, te voi arde fix când ți-o fi lumea mai dragă , pentru că ai ramas aceiași bocitură de om.
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 10 minute, Potrivittu a spus: De râs amândoi" , din păcate, nu mai poate fi vorba de așa ceva 😏 . Pentru că m-ai jignit ( ți-am demonstrat) fără un motiv ..... m-ai ales că, am căutat întotdeauna să nu te deranjez. Eu nu sunt "bombardier" și nici "caracter îndoielnic". Îmi aduc aminte, că cu toate că eram frate cu MacArthur..... Atunci când vă înțepați" urât , nu am îndrăznit să mă bag între voi . Pentru mine este clar ca lumina zilei ce fel de om ești..... Cum adică ? Ne rădem glumim , vorbim. azi ..... și a doua zi , mă jignești oribil referitor la caracterul meu și nu numai Ferească Dumnezeu. Toate cele bune . Pai ,in cazul asta,te rog să nu mă mai menționezi in vreun comentariu de-al tau. Pt informarea ta,cu MacArtur am avut tot timpul jocuri de cuvinte ,ce tu,nu ai înțeles acest aspect. De asemenea!
Potrivittu Reputație: -24 Postat Iunie 20 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20 Acum 4 minute, Scorpions70 a spus: Pai ,in cazul asta,te rog să nu mă mai menționezi in vreun comentariu de-al tau. Pt informarea ta,cu MacArtur am avut tot timpul jocuri de cuvinte ,ce tu,nu ai înțeles acest aspect. De asemenea! 🤣🤣 Am vorbit de nenumărate ori cu el în privat ..... așa că nu-mi vinde minciunile pe care doar tu le crezi. Lasă-mă naibii cu jocurile de cuvinte .... 🤣🤣 nu au nici o legătură cu tine . E incredibil cum nu realizezi, că înțepăturile tale , sunt Ce să mai zic, nu mai zic nimic Vejnica pomenire și topul glumelor țepene și de mare efect ( oha ) " oala cu sarmale și frigiderele de pe Găești "
Membru Premium Cartman86 Reputație: 1099 Postat Iunie 20 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Iunie 20 Acum 11 minute, Potrivittu a spus: Fix ce am zis mai sus . Bă nu numa că ești un lingău terminat , ești de-o prostie soră cu nebunia . De azi înainte, te voi arde fix când ți-o fi lumea mai dragă , pentru că ai ramas aceiași bocitură de om. Măi Antonio, Antonio. Dacă aș primi un leu pentru fiecare insultă necreativă din partea ta, poate aș reuși să-ți cumpăr un vocabular nou.Și încearcă să vii cu ceva mai original data viitoare – că la cât de mult te-ai repetat, cred că și Google Translate s-a plictisit de tine. 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
Scorpions70 Reputație: 2668 Postat Iunie 20 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Iunie 20 Acum 17 minute, Potrivittu a spus: 🤣🤣 Am vorbit de nenumărate ori cu el în privat ..... așa că nu-mi vinde minciunile pe care doar tu le crezi. Lasă-mă naibii cu jocurile de cuvinte .... 🤣🤣 nu au nici o legătură cu tine . E incredibil cum nu realizezi, că înțepăturile tale , sunt Ce să mai zic, nu mai zic nimic Vejnica pomenire și topul glumelor țepene și de mare efect ( oha ) " oala cu sarmale și frigiderele de pe Găești " Bine stimabile...."te las naibii",că ești un caz pierdut..... Tot timpul ai avut in mintea ta, nu mai dușmani ,trădări,clone și alte aspecte....plus "întâmplările tale de prost gust. Hai pa! 2
Membru Premium bogcp303 Reputație: 436 Postat Iunie 20 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Iunie 20 1 oră în urmă, Potrivittu a spus: Sunt 100% convins că cu tine , fratelo, Scorpions70, Criticul , Cozonac77, ZeroTolerans , Cartman86 ( scuze dacă am omis pe cineva) , mai devreme sau mai târziu și nu din cauza mea , voi avea iarăși meciuri" de căcăt. Că așa sunt dușmani, când simt miros de sănje, se activează răutatea din ei . În pl mea , suntem o mână de bărbați pe aici și nu avem altceva de făcut, decât să dăm unul în celalalt. Respectul pe care îl am față de oricare dintre voi , se oprește fix atunci când deveniți mărlani. Bine v-am găsit 🤗 Colegu, e adevărat nu se știe când ne luăm iarăși la "ciomăgeală", că asta e DG și suntem pe un forum in care discutăm noi curvarii și escortele nu e un forum academic ...😂😂😂, dar cu toții trebuie să înțelegem că aici suntem niște "personaje" fictive într o "poveste". Nici unul dintre colegi nu este cu identitatea lui reală aici, nu avem motive să o luăm ca pe o chestiune personală din viața reală (cea unde chiar folosim identitatea reală), o poți lua la modul "personal", dar la "modul personal fictiv"....😂😂😂 Azi pierzi o luptă, mâine poți să o câștigi pe alta .....😂😂😂, important e să nu ne pierdem pe noi, adică cel din viața reală, acolo i bai ....😂😂😂 E doar punctul meu de vedere, așa că chiar te rog să nu începi că ți dau sfaturi, chiar nu am nici timp și nici dispoziție de conflicte cu tine astăzi. În rest, spor la bani și la futut la toți colegii! 3
Borfas1 Reputație: 0 Postat Iunie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20 Bunaa! Avem fete pe aici care frecventează astăzi prin militari residence? Publi24 e mort rău de tot
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Vreau sa aduc unele lamuriri. A fi muist in opinia mea nu ar trebui sa fie rusinos si nici ceva de blamat de catre altii. Deci fiecare cu placerile lui si cu viata lui sexuala care il priveste numai pe el. Eu unul nu am nimic cu nimeni din acest punct de vedere, am in schimb ceva cu cei care nu sunt asumati deloc si nu vor sa-si recunoasca micile lor placeri vinovate si perverse. Si mie imi plac tot felul de perversiuni si nu consider a fi ceva rusinos asta, dar fii bai frate ASUMAT si recunoaste ca iti place s-o sugi. Nu ca eu nu ca eu sunt om serios si in varsta iar pe de alta parte sa sugi tot ce prinzi ca nu mai poti de pofta 😂😂 Nu te judeca nimeni colegu @Scorpions70, doar recunoaste si tu ce se vede de la o posta, si anume ca iti place muia calda si proaspata. Si cine stie, daca ma prinzi intr-o zi mult prea excitat si fara alte variante convenabile...s-ar putea sa te servesc cu ce iti place tie mai mult. Cine sunt eu sa stau in calea fericirii unui om in varsta caruia doar asta ia mai ramas ca si placere sexuala, el fiind impotent cum de altfel vedem cu totii prin lipsa recenziilor dansului. P.S. revin mai tarziu putin, sa vad ce idei mai imi vin sa-mi bat joc de el...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum