Membru Premium Criticul Reputație: 8889 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 20, 2025 Acum 3 minute, DonnJuann a spus: Nu cred mai documentează-te, mie nu îmi curg muci în ceai dar ție îți curg balele pe fete, las-o jos nu te cerți cu Albodoma. Nu uita eu fut tu băsești. Sa n-ajungi tu la anii mei... Intamplator ti-am gasit azi o postare referitoare la o fata, recenzie nu e, e doar ceva din care nu se intelefe decat ca lauzi orice fata care isi deschide picioarele pentru tine... esti singurul care o lauda... Te las sa gasesti despre cine e vorba. Si da, iti curg mucii... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 9 minute, LUMIAR a spus: Vezi ca nu stii? Colericul a fost moderator. Nu stiu cat de bun sau rau, ca pe vremea aia ma jucam cu puta in apa. Dar a ramas cu sechele probabil cai d’aia face justitie peste tot pe acest forum. Omul isi permite, prost nu este, e balena ce sa zic…🤣🤣🤣 Știu, dar cu toți trebuie să realizăm că vremea trece și trebuie să lăsăm loc celor mai tineri, dar nu eu că m-am trezit târziu și încercăm să recuperez, până m-am luminat cum zice un coleg. Viața e o sumă de greseli din care înveți. Din momentul în care te naști începe o luptă permanentă pentru supraviețuire. Cei care au avut și nu mai au vor fi în totdeauna nemulțumiți.
Daniro1985 Reputație: 2095 Postat Iunie 20, 2025 Autor Postat Iunie 20, 2025 Băieți și fete, a venit weekendul 😁 Ce mancam, ce bem, ce vizitam, ce futem? 1
guest2023 Reputație: 1865 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2025 Acum 11 minute, DonnJuann a spus: Știu, dar cu toți trebuie să realizăm că vremea trece și trebuie să lăsăm loc celor mai tineri, dar nu eu că m-am trezit târziu și încercăm să recuperez, până m-am luminat cum zice un coleg. Viața e o sumă de greseli din care înveți. Din momentul în care te naști începe o luptă permanentă pentru supraviețuire. Cei care au avut și nu mai au vor fi în totdeauna nemulțumiți. Ai de plm, cum la dai Puttero. Luna viitoare te propun utilizatorul lunii. Stii ca te am la suflet, ca sa moara dusmanii🤣🤣🤣🤣 1
Super Premium bogcp303 Reputație: 5603 Postat Iunie 20, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 20, 2025 La 20.06.2025 la 18:57, Daniro1985 a spus: Băieți și fete, a venit weekendul 😁 ....ce futem? Tot ce prindem bun ..😂😂..
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1794 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Iunie 20, 2025 5 minutes ago, Daniro1985 said: Băieți și fete, a venit weekendul 😁 Ce mancam, ce bem, ce vizitam, ce futem? Te invit dimineata la un cappuccino delicios daca vrei. Eu servesc un expresso. Noi doi. Fetele dorm la ora aia…🤣🤣🤣 P.S. Sa nu uit sa stingi LUMINA! Este domeniul tau, tu platesti factura la currrrent…🤣🤣🤣 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2025 Postat Iunie 20, 2025 Acum 11 minute, Daniro1985 a spus: Băieți și fete, a venit weekendul 😁 Ce mancam, ce bem, ce vizitam, ce futem? Recomand marea,ștrand-urile si piscina 😅 si fetele cu aer conditionat în apartamente 😅😅
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 24 minute, Criticul a spus: Sa n-ajungi tu la anii mei... Intamplator ti-am gasit azi o postare referitoare la o fata, recenzie nu e, e doar ceva din care nu se intelefe decat ca lauzi orice fata care isi deschide picioarele pentru tine... esti singurul care o lauda... Te las sa gasesti despre cine e vorba. Si da, iti curg mucii... Am avut dreptate, te-ai enervat nu mai funcționează autocorectul. Eu am o scuză nu știu, dar tu ce, fostule. Bălește în continuare.
Daniro1985 Reputație: 2095 Postat Iunie 20, 2025 Autor Postat Iunie 20, 2025 Acum 9 minute, LUMIAR a spus: Te invit dimineata la un cappuccino delicios daca vrei. Eu servesc un expresso. Noi doi. Fetele dorm la ora aia…🤣🤣🤣 P.S. Sa nu uit sa stingi LUMINA! Este domeniul tau, tu platesti factura la currrrent…🤣🤣🤣 Vrăjeală amatoreasca.. atâta potențial risipit pe instincte primitive. Tu si Dana Budeanu Acum 8 minute, Ale1q a spus: Recomand marea,ștrand-urile si piscina 😅 si fetele cu aer conditionat în apartamente 😅😅 Idei bune. Eu am început cu o plimbare în parc și savurez o carte. Ma duc la un film la cinema în weekend. Grătar clar sâmbăta. De dat la buci mai vedem 😁 2
Membru Premium Criticul Reputație: 8889 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 20, 2025 Acum 19 minute, DonnJuann a spus: Am avut dreptate, te-ai enervat nu mai funcționează autocorectul. Eu am o scuză nu știu, dar tu ce, fostule. Bălește în continuare. Ar fi bine sa-ti cumperi un dictionar ca sa nu folosesti cuvinte al caror inteles iti este strain... Sper ca ai facut o scoala de meserii, nu ai ramas doar cu 8 clase absolvite, si astea prin mila statului, altfel nici ciclul primar nu-l incheiai. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 17 minute, Daniro1985 a spus: Vrăjeală amatoreasca.. atâta potențial risipit pe instincte primitive. Tu si Dana Budeanu Idei bune. Eu am început cu o plimbare în parc și savurez o carte. Ma duc la un film la cinema în weekend. Grătar clar sâmbăta. De dat la buci mai vedem 😁 Nu te lăsa frate, buci cât cuprinde. Recomand weekend, odihnit, fete noi, bere, prieteni și în final mai obosit luni la muncă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2025 Postat Iunie 20, 2025 Si? Momentan,sunteti multumiti de noul nostru presedinte ??😅😅
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 14 minute, Criticul a spus: Ar fi bine sa-ti cumperi un dictionar ca sa nu folosesti cuvinte al caror inteles iti este strain... Sper ca ai facut o scoala de meserii, nu ai ramas doar cu 8 clase absolvite, si astea prin mila statului, altfel nici ciclul primar nu-l incheiai. Sper că ți-ai dat seama cu cine vorbești, eu învăț din mers doar trebuie să mă intereseze. Dacă nu știu asta nu înseamnă că sânt prost doar nu ma interesat. Acum că am dat o la pace cred că ar fi bine să nu ma jignesti folosindu-ți caracterul coleric. Eu am o minte sclipitoare și găsesc imediat replica, pricep aluzii și nu mă iau după bârfe.
Daniro1985 Reputație: 2095 Postat Iunie 20, 2025 Autor Postat Iunie 20, 2025 Acum 5 minute, DonnJuann a spus: Sper că ți-ai dat seama cu cine vorbești, eu învăț din mers doar trebuie să mă intereseze. Dacă nu știu asta nu înseamnă că sânt prost doar nu ma interesat. Acum că am dat o la pace cred că ar fi bine să nu ma jignesti folosindu-ți caracterul coleric. Eu am o minte sclipitoare și găsesc imediat replica, pricep aluzii și nu mă iau după bârfe. Imi place versiunea asta a ta 😁
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 5 minute, Ale1q a spus: Si? Momentan,sunteti multumiti de noul nostru presedinte ??😅😅 Nu schimba subiectul e mai interesant ce se întâmplă aici. Pe Nicușor lasă-l să se rodeze, eu nu am dubii se va descurca.
guest2023 Reputație: 1865 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2025 Acum 11 minute, Daniro1985 a spus: Imi place versiunea asta a ta 😁 Merita UL in august
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 2 minute, Daniro1985 a spus: Imi place versiunea asta a ta 😁 Eu am fost în totdeauna același doar că eram dominat de evenimente. Să vă dau un exemplu cineva ia trimis un video lui mama cum eram eu beat pe la Unirea. Cât de important sânt eu să merite așa ceva, la mama mă, are 80 de ani. Noroc că ea mă cunoaște și nu se ia după nimeni.
Membru Premium v92610 Reputație: 3971 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Iunie 20, 2025 5 hours ago, Criticul said: Doar la modul general caci nu stiu despre ce subiect specific e vorba: cand e vreo fata pe care nu o stiu, in primul rand ma uit sa vad recenzii de la useri pe care ii stiu si in care ma incred (gusturi asemanatoare, mai exigenti)... apoi ma uit la useri pe care ii stiu si care exagereaza (chiar cu mult) in aprecieri... daca unul din acestia da note mai mici de 9, e clasr de evitat. Daca nu gasesc pe niciunul din acestia, ma uit daca cei ce au scris recenzii au facut si la vreo fata vizitata de mine ca sa vad cum au apreciat sau nu. Referitor ca 50 de recenzii pozitive pot fi contrabalansate de o regenzie negativa a unuia cunoscut e cu dus si intors... adica nu cred ca pot fi 50 de recenzii false si exagerate, e prea mare efortul, o explicatie poate fi o lipsa de compatibilitate sau ceva deranjant sau o zi prosta sau indispozitie din cauza clientului precedent (am patit-o, am revenit cu alta recenzie dupa a doua vizita). Nu o data se intampla ca o fata sa aiba abordare inconstanta, am avut o disputa cu unii care ma contraziceau pe o recenzie, si erau destui, am repetat vizita si a fost la fel cu prima... Cum cei ce au scris ii stiam de seriosi, dupa ceva discutii ne-am lamurit, fata merga pe fast-fuck de obicei dar pe cei de care stia sau banuia ca scriu pe forum, se ocupa altfel (nu a banuit o clipa ca stiu de forum, avand probabil si o fata de prostanac, a incercat sa ma faca). Nu stiu daca am raspuns la intrebare, in caz de ceva spuneti mai concret despre ce e vorba. https://nimfomane.com/forum/topic/219584-🇺🇦zeny-0743327515🇺🇦-ploiești🔝🔝🔝🔝🔝indisponibila/page/25/#findComment-8653645 Ai aici discutia, care pe urma a "continuat" aici desi e mult spus. ----------
Daniro1985 Reputație: 2095 Postat Iunie 20, 2025 Autor Postat Iunie 20, 2025 Acum 25 minute, DonnJuann a spus: Eu am fost în totdeauna același doar că eram dominat de evenimente. Să vă dau un exemplu cineva ia trimis un video lui mama cum eram eu beat pe la Unirea. Cât de important sânt eu să merite așa ceva, la mama mă, are 80 de ani. Noroc că ea mă cunoaște și nu se ia după nimeni. Nu e buna bautura prea multa. Distruge vieți 1
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 11 minute, Daniro1985 a spus: Nu e buna bautura prea multa. Distruge vieți Eu si când sânt beat sânt mai deștept decât majoritatea, pot să îți explic cum functioaneaza universul, dar mă îndoiesc că ai înțelege. 2
fratelo 1968 Reputație: 6773 Postat Iunie 20, 2025 Postat Iunie 20, 2025 Acum 12 minute, Daniro1985 a spus: Nu e buna bautura prea multa. Distruge vieți Este buna băutură"dar sa o bei tu nu ia pe tine""🥂🥂🥂 1
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 20, 2025 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2025 Acum 4 minute, fratelo 1968 a spus: Este buna băutură"dar sa o bei tu nu ia pe tine""🥂🥂🥂 E veche 1
Membru Premium Criticul Reputație: 8889 Postat Iunie 20, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 20, 2025 Acum 58 minute, DonnJuann a spus: Sper că ți-ai dat seama cu cine vorbești, eu învăț din mers doar trebuie să mă intereseze. Dacă nu știu asta nu înseamnă că sânt prost doar nu ma interesat. Acum că am dat o la pace cred că ar fi bine să nu ma jignesti folosindu-ți caracterul coleric. Eu am o minte sclipitoare și găsesc imediat replica, pricep aluzii și nu mă iau după bârfe. Acum 45 minute, DonnJuann a spus: Eu am fost în totdeauna același doar că eram dominat de evenimente. Să vă dau un exemplu cineva ia trimis un video lui mama cum eram eu beat pe la Unirea. Cât de important sânt eu să merite așa ceva, la mama mă, are 80 de ani. Noroc că ea mă cunoaște și nu se ia după nimeni. Acum 5 minute, DonnJuann a spus: Eu si când sânt beat sânt mai deștept decât majoritatea, pot să îți explic cum functioaneaza universul, dar mă îndoiesc că ai înțelege. Poți confuga verbul a fi la prezent, modul indicativ, persoana I, singular? Apoi vorbim și de pronume.. 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Daniro1985 Reputație: 2095 Postat Iunie 20, 2025 Autor Postat Iunie 20, 2025 Acum 12 minute, DonnJuann a spus: Eu si când sânt beat sânt mai deștept decât majoritatea, pot să îți explic cum functioaneaza universul, dar mă îndoiesc că ai înțelege. Acum sunt curios cum funcționează universul din punctul tău de vedere. Acum 6 minute, Criticul a spus: Poți confuga verbul a fi la prezent, modul indicativ, persoana I, singular? Apoi vorbim și de pronume.. 😛 Te faci profesorul lui M.? 😁 1
Repty Reputație: 1793 Postat Iunie 20, 2025 Postat Iunie 20, 2025 Acum 2 ore, Daniro1985 a spus: Băieți și fete, a venit weekendul 😁 Ce mancam, ce bem... Cartofi prajiti cu snitele si salata de rosii. De baut beau o bere Peroni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum