mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Acum 1 minut, Proffmod a spus: E de rău? 🤔 Inainte sau după întrebarea .... ?! 🤣 1
Scorpions70 Reputație: 3744 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 23, 2025 Nu vreau să termin anul certat cu nimeni,așa că dacă v-am supărat cu ceva .... să vă cereți scuze.🤭😁🥂 Atât am avut de zis!!!😜😂 5
mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Acum 6 minute, Scorpions70 a spus: Nu vreau să termin anul certat cu nimeni,așa că dacă v-am supărat cu ceva .... să vă cereți scuze.🤭😁🥂 Atât am avut de zis!!!😜😂 Maestre .... mai pe trend 2
Super Premium fullspy Reputație: 5182 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Super Premium Postat Decembrie 23, 2025 Acum 6 ore, al3x89 a spus: @TTStreetLife, @robert11111, @fullspy, @Al3csandru, @Darth3, @bogcp303, @Daniro1985, @Repty, @Cartman86, @abcdcd90, @Beticul, @Potrivittu, @blonda_a, @AllexAndra1q, @Girlsexy99, @bancheru24, @MPutere, @Subteranaa, @cleopatra01, @Criticul, @Cozonac77, @vreau20 Sigur mai sunt și alții cu care am interacționat pe DG... hai pt toată lumea 🙃 Vă urez un Crăciun Fericit 🎅 alături de cei dragi și un 2026 mai grozav și mai bun decât 2025 🍾 Mulțumim, la fel și ție! 👌 Sărbători cu bine, grijă cu mâncarea, mai ușurel, se depune pe burtică și nu mai poți da bine la buci! 😂 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Scorpions70 Reputație: 3744 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 23, 2025 Acum 2 minute, mistressem a spus: Maestre .... mai pe trend Cu siguranță îmi plac tradițiile românești...🤭😁 1
robert11111 Reputație: 4319 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Decembrie 23, 2025 11 minutes ago, Scorpions70 said: Nu vreau să termin anul certat cu nimeni,așa că dacă v-am supărat cu ceva .... să vă cereți scuze.🤭😁🥂 Atât am avut de zis!!!😜😂 Dacă s-au supărat (ofensat), nu înseamnă neapărat că au avut dreptate! Așa e, să își ceară scuze! 2
Scorpions70 Reputație: 3744 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 23, 2025 Acum 2 minute, robert11111 a spus: Dacă s-au supărat (ofensat), nu înseamnă neapărat că au avut dreptate! Așa e, să își ceară scuze! 🤭🤣🤣🤣🤣
Membru Premium Cartman86 Reputație: 3844 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Âmi cer scuze la domnii colegi și la doamnele fetițele dă pă forum!!! Sărbători fericit🤗🤗🤗🤗 1 2 My ideal body weight is u on top of me🤤🤤🤤
mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Dragă moderator @Proffmod ce trist la taste .... nu îți dau nimic de înțeles ....măcar ești în gândirea perversă a cuiva ... p.s porți ochelari ? 😁 2
robert11111 Reputație: 4319 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Decembrie 23, 2025 11 minutes ago, Cartman86 said: Sărbători fericit🤗🤗🤗🤗 Boldog Karácsonyt! 😁✌️ 2
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Acum 32 minute, fullspy a spus: se depune pe burtică și nu mai poți da bine la buci! 😂 Repet pentru a nu știu câta oară: dacă ești gras, sub tine toate femeile gem... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 1 oră în urmă, Proffmod a spus: Cu orice îi pică ei bine, important e să îi placă ce mănâncă 😂 Hmmm... Va fi o "dezvirginare"? 😛 So uite așa @blonda_a nu va respecta promisiunile, va sta în Timișoara până apare recenzia de la un "rozaliu" pe care o va purta în semnătură ca semn de mândrie... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Acum 8 minute, mistressem a spus: Dragă moderator @Proffmod ce trist la taste .... nu îți dau nimic de înțeles ....măcar ești în gândirea perversă a cuiva ... p.s porți ochelari ? 😁 Eu nici cu ochelari nu-ți văd bannerul ce ar trebui să-l ai, fiind câștigătoarea unei categorii... 😡 Oare ce "operă" de artă i-ai face @cleopatra01 drept pedeapsă? 😇 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
robert11111 Reputație: 4319 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Postat Decembrie 23, 2025 2 minutes ago, Criticul said: Hmmm... Va fi o "dezvirginare"? 😛 So uite așa @blonda_a nu va respecta promisiunile, va sta în Timișoara până apare recenzia de la un "rozaliu" pe care o va purta în semnătură ca semn de mândrie... 😛 Dacă se poate să vină la București amândoi totuși... dragostea nu cunoaște granițe! 😁 1
Proffmod Reputație: 1631 Postat Decembrie 23, 2025 Postat Decembrie 23, 2025 Acum 11 minute, mistressem a spus: Dragă moderator @Proffmod ce trist la taste .... nu îți dau nimic de înțeles ....măcar ești în gândirea perversă a cuiva ... p.s porți ochelari ? 😁 Da, port ochelari. E de rău? 🤣😇 1
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Chiar acum, Proffmod a spus: Da, port ochelari. E de rău? 🤣😇 Yap... Poți fi confundat cu alții ce sunt indezirabili pentru fete, nu dau nume.... 😡 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Acum 2 minute, Criticul a spus: Eu nici cu ochelari nu-ți văd bannerul ce ar trebui să-l ai, fiind câștigătoarea unei categorii... 😡 Oare ce "operă" de artă i-ai face @cleopatra01 drept pedeapsă? 😇 Eu încă îl aștept ....La celelalte categorii au apărut ?
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Acum 1 minut, mistressem a spus: Eu încă îl aștept ....La celelalte categorii au apărut ? Încă nu, probabil e metodă de șantaj la negocierea de salariu... 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Proffmod Reputație: 1631 Postat Decembrie 23, 2025 Postat Decembrie 23, 2025 Acum 3 minute, Criticul a spus: Yap... Poți fi confundat cu alții ce sunt indezirabili pentru fete, nu dau nume.... 😡 Nu o să fac greșeala să mă prezint drept @Criticul 😁 Deși la notorietatea de care te bucuri, ar putea fi un mare avantaj 🙃 1
dragonfly300 Reputație: 776 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 23, 2025 56 minutes ago, Scorpions70 said: Nu vreau să termin anul certat cu nimeni,așa că dacă v-am supărat cu ceva .... să vă cereți scuze.🤭😁🥂 Atât am avut de zis!!!😜😂
mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Acum 5 minute, Proffmod a spus: Nu o să fac greșeala să mă prezint drept @Criticul 😁 Deși la notorietatea de care te bucuri, ar putea fi un mare avantaj 🙃 Uhhh sarcastic..... vezi să precizezi să nu mănânce nimic ziua in cauză 🤣 un bonus la avantaj 😅 dacă ai gânduri să te prezinți @Criticul..... 1
cleopatra01 Reputație: 9500 Postat Decembrie 23, 2025 Postat Decembrie 23, 2025 Acum 2 minute, Criticul a spus: Eu nici cu ochelari nu-ți văd bannerul ce ar trebui să-l ai, fiind câștigătoarea unei categorii... 😡 Oare ce "operă" de artă i-ai face @cleopatra01 drept pedeapsă? 😇 De bannere se ocupa motanul. I-am spus deja de cateva ori sa le comande. Raspunsul: "La anul ca nu am bani acum!" 😁 Si ca sa nu raman datoare cu raspunsuri, nu stric sarmalele pentru motan. 😁 L-au falimentat femeile de unde vrei sa aiba bani? Panourile alea cu mii de femei cum crezi ca le-a facut? 😁 Asa ca sa manance sarmale acolo unde a dus banii si de la anul sa munceasca singur ca bani pentru angajati nu are. 😛 2
Membru Premium Criticul Reputație: 9987 Postat Decembrie 23, 2025 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 23, 2025 Acum 13 minute, Proffmod a spus: Nu o să fac greșeala să mă prezint drept @Criticul 😁 Deși la notorietatea de care te bucuri, ar putea fi un mare avantaj 🙃 E posibil că dacă faci asta, să se elibereze un post de moderator... iar în Bega să fie aruncate niște trollere în stilul triadelor chinezești... 😛 Am promisiuni de otravire, de bătaie cu sucitorul, de castrare, de compostare a mădularului, de "discuție" cu protectorul... 😛 Acum ceva ani una oferea câteva sute de euro (parcă 1000) dacă cineva îi dă adresa mea... Acum doi ani alta oferea recompensă pentru același lucru ca să știe unde să-și trimită "prietenul" cu doi amici ca să avem o "discuție"... distractiv la ultima e că a evitat orașul unde am recenzat-o ca să nu dea ochii cu mine dar a fost de trei ori în orașul unde stau, deși știa care e, după cum scrisese într-o postare în care îmi contesta recenzia... 😛 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
mistressem Reputație: 3567 Postat Decembrie 23, 2025 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea Disponibila Postat Decembrie 23, 2025 Chiar acum, cleopatra01 a spus: De bannere se ocupa motanul. I-am spus deja de cateva ori sa le comande. Raspunsul: "La anul ca nu am bani acum!" 😁 Si ca sa nu raman datoare cu raspunsuri, nu stric sarmalele pentru motan. 😁 L-au falimentat femeile de unde vrei sa aiba bani? Panourile alea cu mii de femei cum crezi ca le-a facut? 😁 Asa ca sa manance sarmale acolo unde a dus banii si de la anul sa munceasca singur ca bani pentru angajati nu are. 😛 Pentru @pisicuts 1 2
Proffmod Reputație: 1631 Postat Decembrie 23, 2025 Postat Decembrie 23, 2025 Acum 19 minute, Criticul a spus: Hmmm... Va fi o "dezvirginare"? 😛 So uite așa @blonda_a nu va respecta promisiunile, va sta în Timișoara până apare recenzia de la un "rozaliu" pe care o va purta în semnătură ca semn de mândrie... 😛 Eu zic că totuși @blonda_a va merge întâi la București, să satisfacă tot puhoiul de doritori care o așteaptă acolo cu toată Puterea Abia apoi va veni la Timișoara. Știi vorba aia cu "imbină plăcutul cu utilul". Ea va face invers, întâi utilul la București, apoi plăcerea la Timișoara, în brațele mele rozalii... 😇 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum