Sari la conținut

Discuții despre orice

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
30 minutes ago, Daniro1985 said:

Ca de obicei.. Unii ca propaganda lgbtq profita de drame și transforma totul politic. Vad ca sunt printre organizatorii de protest. 

Eu cer drepturile femeilor , atunci cand cineva te abuzează , te urmărește , când nu te lasă în pace , când nu înțelege ca Nu este Nu. mergi la poliție sa te ia la întrebări multe și fără rost ! O știu pe pielea mea , după 3 ani de zile , s-a făcut dreptate . Așa ca noi nu avem legi dure ptr bărbați ! Indiferent ce face aceea femeie , trebuie să fie ascultată ! Nu mă interesează de gay/ lesbi, fiecare cu plăcerile lor ! ( eu glumesc cu albdomn) atât timp când nu avem tangențe , puțin îmi pasă ! Eu ies ptr siguranța mea !!! 
p.s nu ai văzut știri , stirea și video ul ăla în care o femeie stătea în stația de autobuz , și a venit un dement și i-a băgat cuțitul în spate , fără să-i facă ceva , era în plm 6 dim, lângă parcul Herăstrău , despre ce vorbim ? Ăștia ar trebui să li se taie pula , chinuri cu fier încins , băgat în cur , apoi în gură ! Ăștia nu merită pușcărie !!!!! 

Vizitator
Postat
23 minutes ago, DonnJuann said:

Bai băiatule nu te baga prea mult în ce nu înțelegi  ești băiat bun ca și mine, cred că ești vânat. 

Mă duc la somn că måie lucrez.

Dar cine te vânează ? Așa simți tu ? Ca ești făt frumos cu pula bleagă și noi plânge după a ta pulica :)))) tare asta , bine ca a zis , iti dau ignor 🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Mda, nu inteleg de ce razi … nu vad nimic de ras . Gândește-te ca poate ai și tu mamă, soră , cumnată , etc . Dar na , probabil ca ai ras de treaba cu fierul închis …. Oricum ați luat-o razna , unii ….

• Membru Premium
  • Oras:FAR AWAY
Postat
La 02.06.2025 la 22:15, BrunetaTa a spus:

nu ai văzut știri , stirea și video ul ăla în care o femeie stătea în stația de autobuz , și a venit un dement și i-a băgat cuțitul în spate , fără să-i facă ceva , era în plm 6 dim, lângă parcul Herăstrău , despre ce vorbim ? 

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-barbat-a-injunghiat-in-spate-o-femeie-in-bucuresti-fara-niciun-motiv-pe-strada-a-urmarit-o-din-autobuz.html

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, BrunetaTa a spus:

Eu cer drepturile femeilor , atunci cand cineva te abuzează , te urmărește , când nu te lasă în pace , când nu înțelege ca Nu este Nu. mergi la poliție sa te ia la întrebări multe și fără rost ! O știu pe pielea mea , după 3 ani de zile , s-a făcut dreptate . Așa ca noi nu avem legi dure ptr bărbați ! Indiferent ce face aceea femeie , trebuie să fie ascultată ! Nu mă interesează de gay/ lesbi, fiecare cu plăcerile lor ! ( eu glumesc cu albdomn) atât timp când nu avem tangențe , puțin îmi pasă ! Eu ies ptr siguranța mea !!! 
p.s nu ai văzut știri , stirea și video ul ăla în care o femeie stătea în stația de autobuz , și a venit un dement și i-a băgat cuțitul în spate , fără să-i facă ceva , era în plm 6 dim, lângă parcul Herăstrău , despre ce vorbim ? Ăștia ar trebui să li se taie pula , chinuri cu fier încins , băgat în cur , apoi în gură ! Ăștia nu merită pușcărie !!!!! 

Wow PS tău e terifiant pentru imaginația mea 😂😂

Înțeleg ca ieși pentru motive reale și drepte. Am o amica care a pățit ceva similar cu fostul, pana i-a făcut ordin la politie sa stea departe de ea. Iese și ea în strada și o încurajez. 

Dar e ok sa observam cum și anumite organizații in mod ipocrit capitalizeza in scop propagandistic si politic pe fond emoțional in favoarea lor o drama de neimaginat. 

Postat
Acum 3 minute, BrunetaTa a spus:

Mda, nu inteleg de ce razi … nu vad nimic de ras . Gândește-te ca poate ai și tu mamă, soră , cumnată , etc . Dar na , probabil ca ai ras de treaba cu fierul închis …. Oricum ați luat-o razna , unii ….

Da da am ras de PS. 😁

Vizitator
Postat
Just now, Daniro1985 said:

Wow PS tău e terifiant pentru imaginația mea 😂😂

Înțeleg ca ieși pentru motive reale și drepte. Am o amica care a pățit ceva similar cu fostul, pana i-a făcut ordin la politie sa stea departe de ea. Iese și ea în strada și o încurajez. 

Dar e ok sa observam cum și anumite organizații in mod ipocrit capitalizeza in scop propagandistic si politic pe fond emoțional in favoarea lor o drama de neimaginat. 

A pus colegul mai sus postarea … de câteva zile ….. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 minut, BrunetaTa a spus:

Ce avea cu biata femeie ? Adica ies pe stradă și mă trezesc ca îmi iau un cuțit in spate sau un glonț , sau sa ma nenorocească pe viață …. Totul este posibil …

Sa nu zic de femeia de a fost incendiata in scara blocului

Vizitator
Postat
2 minutes ago, clubbing said:

Sa nu zic de femeia de a fost incendiata in scara blocului

Da, de la Iași …..

• Oras:Capitala
Postat
Acum 1 minut, BrunetaTa a spus:

Ce avea cu biata femeie ? Adica ies pe stradă și mă trezesc ca îmi iau un cuțit in spate sau un glonț , sau sa ma nenorocească pe viață …. Totul este posibil …

Simplu....prea multi iresponsabili in libertate și legi prea blânde... Dacă am avea o lege privind autoapărarea ...

Postat

Buna seara, am niste hot-takes legate despre ultimile evenimente de acum 3 zile pana la 7 luni, dar voi ati decis sa deschideti cate 10 topinguri despre voi si nevoile voatre de bagare de seama la Discutii Genitale, asa ca am scris parelile in topicul 

Cine are nevoie compulsiva de atentie pentru ca nu a primit-o de la parinti, prieteni, parteneri, etc, sunteti bineveniti sa ma bagati in seama prin orice metode!

Postat
Acum 2 minute, Scorpions70 a spus:

Simplu....prea multi iresponsabili in libertate și legi prea blânde... Dacă am avea o lege privind autoapărarea ...

Și sistemul medical psihiatric e la pământ.. 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

Demenți sunt peste tot. Eu nu înțeleg protestul, cum ai putea realiza că cineva o ia razna și va intra cu mașina într-o mulțime? Sau că va ataca cu cuțitul lunea dintr-un parc? Sau va pune o bombă în metrou? 

Lucruri petrecute în Bruxelles, Berlin, Madrid, Manchester... iar dacă trec oceanul, discut de omoruri în scoli. 

Repet, demenți există, nu văd ce rezolvă protestul. Ce ar putea face concret Poliția sau Jandarmeria? În cazuri din acestea pot ancheta dar cum ar putea preveni? 

Cum prevezi și re ferești de Hitler sau Putin? /? 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
4 minutes ago, Scorpions70 said:

Eu din cauza asta ies , să sperăm ca nu o să fie cum o fost ptr g.s 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 2 minute, Daniro1985 a spus:

Cu siguranță...dar ne permitem sa avem stocuri privind "cămășile de forță.😏

Vizitator
Postat
3 minutes ago, Daniro1985 said:

ăia sunt mai nebuni ca nebunii ! Cunoastem !

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, Scorpions70 a spus:

Mda... Vezi în USA... acolo discutăm de împușcături. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat

Sunt doar curios despre niste aspecte:

Cum a ajuns Teodora la 15 ani sa fie pestita de un taximetrist de 40 ani?

Cum de a reusit sa evadeze din relatia aia toxica?

Cum de a ajuns pestele Robert sa aiba aceste obsesi compulsive si bolnave la adresa ei? Pentru ca a facut 2 copii cu un alt barbat si nu cu el? Ma rog nu stiu daca fetita de 4 ani care si-a vazut mama impuscata in strada era a lor, sau daca nici macar ea nu era..

Vizitator
Postat
1 minute ago, Criticul said:

Mda... Vezi în USA... acolo discutăm de împușcături. 

Taicule , totuși ești în România , suntem cu 20/30 în urmă față de alte țări ! În alte țări , doar dacă ridici mâna la femeie , te bag la răcoare ! Protestul este ptr a ne lua în considerarea când dăm un semn de alarmă ! 

• Telefon: 0752596577
  • Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea
  • Disponibila
  • Telefon: 0752596577
  • Oras:Cluj-Napoca/ București/ Oradea
  • Disponibila
Postat

Concluzia mea din seara aceasta .....MĂ bag la curs de auto-apărare în urmă lecturării 

Și ne înarmăm fetelor !!! 

Ne luăm poșete xxl și făcălețul în el ! 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 18 minute, BrunetaTa a spus:

Așa ca noi nu avem legi dure ptr bărbați ! 

Fiind femeie îți înțeleg afirmația, dar nu cred că ar trebui să facem diferența de gen, întradevăr ar trebui legi mai dure pentru AGRESORI, indiferent de genul acestora.

Da, e adevărat că procentul agresorilor bărbați e extrem de mare comparativ cu procentul agresorilor femei.

Acum 19 minute, BrunetaTa a spus:

Ăștia nu merită pușcărie !!!!! 

Dar la pușcărie, de obicei alți pușcăriași fac box cu el (nu era cine știe ce "luptător" agresorul din Herestrău), asta dacă nu și o mai ia și de la "gardieni", faza cu săpunul scăpat pe jos la baie .... în pușcărie nu e chiar glumă. E diferența ca de la cer la pământ între arestul poliției și ce se întâmplă în penitenciarele din Romania. 

Evident nu am fost cazat pe la "pușcărie" ... 😅, dar ce spun nu s "povești", fac doar precizare că sursa informațiilor de mai sus e de la diverse persoane care au ajuns pe la pușcărie, mai multe detalii nu pot da.

Acum 29 minute, BrunetaTa a spus:

Ăștia ar trebui să li se taie pula , chinuri cu fier încins , băgat în cur , apoi în gură 

Da trăim în epoca în care suntem și putem spune doar că ar merita că mai mult nu se poate.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, BrunetaTa a spus:

Taicule , totuși ești în România , suntem cu 20/30 în urmă față de alte țări ! În alte țări , doar dacă ridici mâna la femeie , te bag la răcoare !

În care anume? De curiozitate, căci am fost în câteva. 

Postat
Acum 2 minute, BrunetaTa a spus:

Eu din cauza asta ies , să sperăm ca nu o să fie cum o fost ptr g.s 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Daca vrei să faci o plimbare....face bine la piciorușe,in rest ,nu vei schimba nimic.Este un subiect serios și trebuie dezbătut pe larg , totodată trebuie luați în considerare acei " criminali in stare latenta care au comentat ,privind evenimentul recent...."că a meritat să moară; că ia plăcut de mica..." Te ia durerea de cap.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.