Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, JustMe4You a spus:

Bună dragii mei!❤️ Mâine voi fii disponibilă la voi în oraș!🥰 Pentru programări vă aștept pe WhatsApp‼️😘

35D3B685-9F0B-4439-A235-A6E2013CD1CC.jpeg

Te așteptăm cu mare drag 😘 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună dragii me😘i! Eu am ajuns la voi în oraș😘 voi fii disponibilă până la ora 22:00!🥰Va aștept!❤️

• Oras:Sibiu
Postat

Până la urmă am intâlnit-o și eu pe Raluca. Arată foarte bine la față, corpul e tare frumos, in special fundulețul rotund și păsărica frumoasă și strâmtă. Sânii sunt puțin cam lăsați, dar sunt destul de mari și foarte plăcuți la atingere.

Se vede că e mai începătoare, pare cam rușinoasă la început, dar cred că la a doua întâlnire, după ce cunoaște omul, ar putea fii mult mai bine.

Mi-e mi-a plăcut și o să o mai vizitez cu siguranță.

• Like 3
Vizitator
Postat

Bună dragilor !😘 Astăzi sunt disponibilă între orele 12:30-22:00❤️ Vă aștept ‼️🥰

Vizitator
Postat

Bună dragii mei!❤️ Sunt ultimele zile la voi în oraș! Voi fii disponibilă între orele 13:00-22:00 🥰Va pup!😘

Vizitator
Postat

Locuri disponibile‼️❤️

Vizitator
Postat

Bună dragii mei! Astăzi voi fii disponibilă de la 13:30-22:00!❤️ Vă aștept ‼️🥰🥰

Vizitator
Postat

Bună dragilor!😘 Astăzi voi fii disponibilă până la ora 20:00!❤️Va aștept ‼️❤️

Vizitator
Postat

Bună dragii mei🥰! Sunt ultimile 4 zile la voi în oraș‼️Voi fii disponibilă până la ora 20:00❤️Vă aștept 😘😘

Vizitator
Postat

Locuri disponibile ‼️❤️

Vizitator
Postat

Bună dragii mei !❤️ Asta este ultima mea zi la voi în oraș ! Voi fii disponibilă până la ora 22:00😘

Postat

Cum am zis de ceva timp pe forum dar abia m-am apucat de scris review-uri . 
Am fost la Raluca acum vreo 3 saptamani parca.

ca și aspect, e genul meu de fată . Subțire dar cu sânii mari, naturali…superbi. -9 

e la început , puțin timidă . Are potențial de gazdă bună dacă continua în asta…nu zic ca nu a fost tot ok…dar se vede ca e la inceput. 

ON- Destul de bun, umed, pune mana dar nu mult, încearcă deep dar are gag reflex ..dar încearcă își dă interesul, umed . Duce mult dar nu neapărat intens la oral. Nu e pt amatori de rough face fuck( cum am zis, gag reflex ) - 8

NP- strâmta , umedă , am făcut un LOT, un reverse cowgirl și un misionar cu picioarele suspendate . Se simte bine, dacă învață să se implice mai mult , are potențial foarte mult Raluca….eu dau vina pe timiditatea de la început . - 8 

locatia - Avantgarden, ( când am fost eu) știți problemele . 

De revenit chiar dacă învață pe tine . 

• Like 2
Vizitator
Postat
On 7/19/2025 at 7:47 PM, JimmyGun said:

Cum am zis de ceva timp pe forum dar abia m-am apucat de scris review-uri . 
Am fost la Raluca acum vreo 3 saptamani parca.

ca și aspect, e genul meu de fată . Subțire dar cu sânii mari, naturali…superbi. -9 

e la început , puțin timidă . Are potențial de gazdă bună dacă continua în asta…nu zic ca nu a fost tot ok…dar se vede ca e la inceput. 

ON- Destul de bun, umed, pune mana dar nu mult, încearcă deep dar are gag reflex ..dar încearcă își dă interesul, umed . Duce mult dar nu neapărat intens la oral. Nu e pt amatori de rough face fuck( cum am zis, gag reflex ) - 8

NP- strâmta , umedă , am făcut un LOT, un reverse cowgirl și un misionar cu picioarele suspendate . Se simte bine, dacă învață să se implice mai mult , are potențial foarte mult Raluca….eu dau vina pe timiditatea de la început . - 8 

locatia - Avantgarden, ( când am fost eu) știți problemele . 

De revenit chiar dacă învață pe tine . 

Multumesc pentru intelegere si pentru cuvintele frumoase. Te astept cu drag sa revii.😘

Vizitator
Postat

Buna dragi sibieni!😍

Incepand de maine voi fi prezenta la voi in oras pentru cateva zile.

Va fi o bucurie sa va revad. 

Va 😘😘😘Raluca!

Vizitator
Postat

Bună dragii mei ! Voi fii disponibilă până la ora 22:30 😘 Va aștept ❤️ 

Vizitator
Postat

Disponibilă până la 23:00!❤️

Vizitator
Postat

Locuri disponibile 🥰

Vizitator
Postat

Bună dragii mei!😘Ma găsiți disponibilă până la ora 23:00❤️

Vizitator
Postat

Locuri disponibile 😘

Vizitator
Postat

Disponibilă ❤️

Vizitator
Postat

Locuri disponibile ‼️❤️

Vizitator
Postat

Bună dragii mei ! Astăzi este ultima mea zi la voi în oraș ! Voi fii disponibilă până la ora 23:00!vă aștept ❤️

Vizitator
Postat

Bună dragii mei!❤️De mâine voi fii la voi în oraș pentru câteva zile !Abia aștept să ne reîntâlnim!🥰

Vizitator
Postat

Asa scumpa esti la poze ? Vrem si noi la cine sa mergem, nu doar sa citim recenzii !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare