Membru Premium nightstar Reputație: 5672 Postat Iunie 24, 2025 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Iunie 24, 2025 Chiar acum, JustMe4You a spus: Bună dragii mei!❤️ Mâine voi fii disponibilă la voi în oraș!🥰 Pentru programări vă aștept pe WhatsApp‼️😘 Te așteptăm cu mare drag 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2025 Postat Iunie 25, 2025 Bună dragii me😘i! Eu am ajuns la voi în oraș😘 voi fii disponibilă până la ora 22:00!🥰Va aștept!❤️
Japo1 Reputație: 502 Postat Iunie 25, 2025 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 25, 2025 Până la urmă am intâlnit-o și eu pe Raluca. Arată foarte bine la față, corpul e tare frumos, in special fundulețul rotund și păsărica frumoasă și strâmtă. Sânii sunt puțin cam lăsați, dar sunt destul de mari și foarte plăcuți la atingere. Se vede că e mai începătoare, pare cam rușinoasă la început, dar cred că la a doua întâlnire, după ce cunoaște omul, ar putea fii mult mai bine. Mi-e mi-a plăcut și o să o mai vizitez cu siguranță. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2025 Postat Iunie 26, 2025 Bună dragilor !😘 Astăzi sunt disponibilă între orele 12:30-22:00❤️ Vă aștept ‼️🥰
Botez Reputație: 13 Postat Iunie 26, 2025 Postat Iunie 26, 2025 Nu vreau sa fac requesturi pe topicul asta, insa in Cluj nu ajungeti cumva? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2025 Postat Iunie 27, 2025 Bună dragii mei!❤️ Sunt ultimele zile la voi în oraș! Voi fii disponibilă între orele 13:00-22:00 🥰Va pup!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2025 Postat Iunie 28, 2025 Bună dragii mei! Astăzi voi fii disponibilă de la 13:30-22:00!❤️ Vă aștept ‼️🥰🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2025 Postat Iunie 29, 2025 Bună dragilor!😘 Astăzi voi fii disponibilă până la ora 20:00!❤️Va aștept ‼️❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2025 Postat Iunie 30, 2025 Bună dragii mei🥰! Sunt ultimile 4 zile la voi în oraș‼️Voi fii disponibilă până la ora 20:00❤️Vă aștept 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2025 Postat Iulie 1, 2025 Bună dragii mei !❤️ Asta este ultima mea zi la voi în oraș ! Voi fii disponibilă până la ora 22:00😘
JimmyGun Reputație: 14 Postat Iulie 19, 2025 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 19, 2025 Cum am zis de ceva timp pe forum dar abia m-am apucat de scris review-uri . Am fost la Raluca acum vreo 3 saptamani parca. ca și aspect, e genul meu de fată . Subțire dar cu sânii mari, naturali…superbi. -9 e la început , puțin timidă . Are potențial de gazdă bună dacă continua în asta…nu zic ca nu a fost tot ok…dar se vede ca e la inceput. ON- Destul de bun, umed, pune mana dar nu mult, încearcă deep dar are gag reflex ..dar încearcă își dă interesul, umed . Duce mult dar nu neapărat intens la oral. Nu e pt amatori de rough face fuck( cum am zis, gag reflex ) - 8 NP- strâmta , umedă , am făcut un LOT, un reverse cowgirl și un misionar cu picioarele suspendate . Se simte bine, dacă învață să se implice mai mult , are potențial foarte mult Raluca….eu dau vina pe timiditatea de la început . - 8 locatia - Avantgarden, ( când am fost eu) știți problemele . De revenit chiar dacă învață pe tine . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2025 Postat Iulie 29, 2025 On 7/19/2025 at 7:47 PM, JimmyGun said: Cum am zis de ceva timp pe forum dar abia m-am apucat de scris review-uri . Am fost la Raluca acum vreo 3 saptamani parca. ca și aspect, e genul meu de fată . Subțire dar cu sânii mari, naturali…superbi. -9 e la început , puțin timidă . Are potențial de gazdă bună dacă continua în asta…nu zic ca nu a fost tot ok…dar se vede ca e la inceput. ON- Destul de bun, umed, pune mana dar nu mult, încearcă deep dar are gag reflex ..dar încearcă își dă interesul, umed . Duce mult dar nu neapărat intens la oral. Nu e pt amatori de rough face fuck( cum am zis, gag reflex ) - 8 NP- strâmta , umedă , am făcut un LOT, un reverse cowgirl și un misionar cu picioarele suspendate . Se simte bine, dacă învață să se implice mai mult , are potențial foarte mult Raluca….eu dau vina pe timiditatea de la început . - 8 locatia - Avantgarden, ( când am fost eu) știți problemele . De revenit chiar dacă învață pe tine . Multumesc pentru intelegere si pentru cuvintele frumoase. Te astept cu drag sa revii.😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2025 Postat Iulie 29, 2025 Buna dragi sibieni!😍 Incepand de maine voi fi prezenta la voi in oras pentru cateva zile. Va fi o bucurie sa va revad. Va 😘😘😘Raluca!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2025 Postat Iulie 30, 2025 Bună dragii mei ! Voi fii disponibilă până la ora 22:30 😘 Va aștept ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2025 Postat August 1, 2025 Bună dragii mei!😘Ma găsiți disponibilă până la ora 23:00❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2025 Postat August 3, 2025 Bună dragii mei ! Astăzi este ultima mea zi la voi în oraș ! Voi fii disponibilă până la ora 23:00!vă aștept ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2025 Postat August 28, 2025 Bună dragii mei!❤️De mâine voi fii la voi în oraș pentru câteva zile !Abia aștept să ne reîntâlnim!🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2025 Postat August 28, 2025 Asa scumpa esti la poze ? Vrem si noi la cine sa mergem, nu doar sa citim recenzii !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum