ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 6 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Postat Aprilie 6 Buna numele meu este Anca sunt o fire prietenoasa cu bun simt și comunicativă Am decis sa va fac o vizita de 3 zile și să ne cunoaștem As mai vrea de la voi sa îmi recomandați ceva zone mulțumesc Și ne vedem cu drag
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 6 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Zi frumoasa 2
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 6 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Arad❤️
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 6 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 1 minut, Spaghetti a spus: Multe recenzii bune și la Galați! Mulțumesc 💋
Insider31 Reputație: 24 Postat Aprilie 6 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6 Buna Anca!! Te așteptăm. 1
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 6 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 1 minut, Insider31 a spus: Buna Anca!! Te așteptăm. Buna cu drag 💋
gabordotat Reputație: 20 Postat Aprilie 7 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 7 Acum 22 ore, ancaanca972 a spus: Buna numele meu este Anca sunt o fire prietenoasa cu bun simt și comunicativă Am decis sa va fac o vizita de 3 zile și să ne cunoaștem As mai vrea de la voi sa îmi recomandați ceva zone mulțumesc Și ne vedem cu drag Bună Când o să ne onorezi cu prezența ta ?! 1
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 7 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Acum 4 minute, gabordotat a spus: Bună Când o să ne onorezi cu prezența ta ?! Buna dimineața de maine voi fi in oraș pentru 3 zile 💋
paradontax Reputație: 19 Postat Aprilie 7 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 7 Buna Anca. Locatie pe unde ai gasit ?
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 8 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Buna baieti🎀 Disponibila pentru programări pănă la 20:00🎀 Zona langa Mausoleu 🎀 Programări doar pe wasap nu răspund la apeluri 🎀 Nu primesc in stare de ebrietate sau alte substanțe nu fac party 🎀 Cadou se lasă în primele 5 minute Zi frumoasa să avem 🎀
suparatul Reputație: 5 Postat Aprilie 8 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 8 Salutare! Tocmai ce am vizitat aceasta scumpa domnita. Nu-mi place sa vorbesc mult asa ca voi fi scurt și sper eu cuprinzător. Văzând ca este disponibila dat mesaj pe Wapp, răspuns imediat si fuga în Sud lângă Mausoleu. Anca, o domnișoară foarte simpatica, exact ca în poze, m-a poftit la un pahar de apa, alegerea mea, apoi m-am poftit eu la dus, unde am găsit ce aveam nevoie - prosop curat, gel de dus... pentru un refresh. Ajunși în dormitor a început nebunia - ON soft cum îmi place - pupat, lins, atenție la vecini...urmat de un 69 și în final LOT, poziție în care am finalizat în balonas. Nu-s profesor, asa ca nu dau note, dar pentru mine aceasta întâlnire a decurs exact cum îmi doream.Am stat o ora, cu o finalizare mai lunga, fără sa-mi dau seama cum a trecut timpul, fără sa fim deranjați in vreun fel, fără sa ma simt grăbit, iar igiena domnitei ireproșabilă! Nu știu dacă voi mai putea ajunge la fata asta drăguță cât mai sta în Focșani, dar dacă va reveni eu SIGUR o voi vizita. Ciocane tari și sănătoase va doresc! 1 1 1
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 8 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Acum 2 ore, suparatul a spus: Salutare! Tocmai ce am vizitat aceasta scumpa domnita. Nu-mi place sa vorbesc mult asa ca voi fi scurt și sper eu cuprinzător. Văzând ca este disponibila dat mesaj pe Wapp, răspuns imediat si fuga în Sud lângă Mausoleu. Anca, o domnișoară foarte simpatica, exact ca în poze, m-a poftit la un pahar de apa, alegerea mea, apoi m-am poftit eu la dus, unde am găsit ce aveam nevoie - prosop curat, gel de dus... pentru un refresh. Ajunși în dormitor a început nebunia - ON soft cum îmi place - pupat, lins, atenție la vecini...urmat de un 69 și în final LOT, poziție în care am finalizat în balonas. Nu-s profesor, asa ca nu dau note, dar pentru mine aceasta întâlnire a decurs exact cum îmi doream.Am stat o ora, cu o finalizare mai lunga, fără sa-mi dau seama cum a trecut timpul, fără sa fim deranjați in vreun fel, fără sa ma simt grăbit, iar igiena domnitei ireproșabilă! Nu știu dacă voi mai putea ajunge la fata asta drăguță cât mai sta în Focșani, dar dacă va reveni eu SIGUR o voi vizita. Ciocane tari și sănătoase va doresc! Mulțumesc frumos pentru apreciere și vizita cu drag și altă te îmbrățișez cu drag 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 9 ore, ancaanca972 a spus: Buna baieti🎀 Disponibila pentru programări pănă la 20:00🎀 Zona langa Maunsoleu 🎀 Programări doar pe wasap nu răspund la apeluri 🎀 Nu primesc in stare de entitate sau alte substanțe nu fac party 🎀 Cadou se lasă în primele 5 minute Zi frumoasa să avem 🎀 Hatz,ca ne-am dat naibii ,fata are locatie la Maunsoleu😀😀😀😀 Norocul ei ca nu sunt in Focsani ca ma puneam sa caut Maunsoleul asta,voi stiti unde se afla?
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 9 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Neața buna băieți 2 zile 🎀 Disponibila pentru programări pănă la 20:00 Programările se vor face doar pe wasap 🎀 Zona Sudului langa Mausoleu 🎀 Zi frumoasa să avem 🎀 1
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 9 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 9 Ai tf inchis
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 9 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Acum 32 minute, kidney2015 a spus: Ai tf inchis Nu nu
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 9 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 9 Acum 56 minute, ancaanca972 a spus: Nu nu Ok,sun din nou 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9 Postat Aprilie 9 1 oră în urmă, ancaanca972 a spus: Nu nu Nu e sembalul bun la maunsoleu😬
Emiliandru Reputație: 7 Postat Aprilie 9 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Aprilie 9 I-am făcut o vizită Ancăi. Este o domnișoară finuță, foarte puțin corpolentă, în jurul vârstei de 30 de ani, cu forme apetisante. Nu a fost nicio problemă cu efectuarea programării, a răspuns relativ repede și ambele părți au respectat ora stabilită. Locație: 8.5 (este foarte curat, zona liniștită, nu știu cum este baia pentru că am făcut duș înainte să ajung la ea; nu are colegă, deci nu o să vă deranjeze nimeni) Aspect: 8 (este o femeie frumoasă, se menține bine și are niște sâni superbi) Igienă: 9 (nimic de reproșat, foarte curată și atentă; dacă simțeam un miros de parfum era și mai minunat) GFE: 9.5 (este comunicativă și înțelegătoare, se poate glumi cu ea și oferă toată atenția necesară; dacă sunteți cuminți primiți și un pupic pe buze) ON: 8.5 (se implică și știe cum să își folosească cavitatea bucală, nimic de reproșat) NP: 9 (este foarte dedicată și deschisă la poziții, știe cum să facă pe plac; ar fi fost cu siguranță un 10, dar cred că este potrivită pentru domnii cu dimensiuni puțin mai mari) Am înțeles că mai rămâne 2 zile în oraș, așa că vă sfătuiesc să o vizitați. Din punctul meu de vedere, este superioară celorlalte dame 1
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 9 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 9 1 oră în urmă, kidney2015 a spus: Ok,sun din nou Nu răspund la apeluri 🎀
ancaanca972 Reputație: 3306 Postat Aprilie 9 Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Telefon: 🕊0725018396 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Aprilie 9 Acum 58 minute, Emiliandru a spus: I-am făcut o vizită Ancăi. Este o domnișoară finuță, foarte puțin corpolentă, în jurul vârstei de 30 de ani, cu forme apetisante. Nu a fost nicio problemă cu efectuarea programării, a răspuns relativ repede și ambele părți au respectat ora stabilită. Locație: 8.5 (este foarte curat, zona liniștită, nu știu cum este baia pentru că am făcut duș înainte să ajung la ea; nu are colegă, deci nu o să vă deranjeze nimeni) Aspect: 8 (este o femeie frumoasă, se menține bine și are niște sâni superbi) Igienă: 9 (nimic de reproșat, foarte curată și atentă; dacă simțeam un miros de parfum era și mai minunat) GFE: 9.5 (este comunicativă și înțelegătoare, se poate glumi cu ea și oferă toată atenția necesară; dacă sunteți cuminți primiți și un pupic pe buze) ON: 8.5 (se implică și știe cum să își folosească cavitatea bucală, nimic de reproșat) NP: 9 (este foarte dedicată și deschisă la poziții, știe cum să facă pe plac; ar fi fost cu siguranță un 10, dar cred că este potrivită pentru domnii cu dimensiuni puțin mai mari) Am înțeles că mai rămâne 2 zile în oraș, așa că vă sfătuiesc să o vizitați. Din punctul meu de vedere, este superioară celorlalte dame Mulțumesc frumos pentru tot dragul 💋🤗🤗
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 9 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 9 Salutare,am reusit sa prind programare la Anca,a fost o intalnire super reușită.Femeia are un trup magnific in opinia mea,carne tare,piele fina si foarte curata.Atât fundul cât si pizda sunt super,e o femeie frumoasa,politicoasa si prietenoasa.Pozele sunt ale ei si recente. 1
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 9 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 9 Cadou 200 30 min fara graba.
madmax fucker Reputație: 63 Postat Aprilie 10 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 10 La 08.04.2025 la 19:27, ancaanca972 a spus: Mulțumesc frumos pentru apreciere și vizita cu drag și altă te îmbrățișez cu drag 🤗 Ba rautate o fi vrut sa scrie Mausoleu dar o fi fost grabita. Ai sarit repede pe ea. Pt asta tre sa?iti faca o reducere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum