Sari la conținut

Mia 0793582271

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Nu de mult am ieșit de la domnișoara Mia. O fată frumoasă (genul meu) nu prea vorbește (cum zicea un coleg că nu vorbește mult românește) dar întâlnirea a decurs foarte bine , nu am fost grăbit, nu am simțit mirosuri neplăcute.

Op îi decent către slab din punctul meu de vedere (părerea mea) dar nu mă dau neapărat în vânt după oral, la normal însă e ce trebuie. Am încercat 2 poziții, ea peste mine și capră (în asta m-am terminat) ea pește mine îi fain când vin sâni ăia (mici -medium cu spațiu între și puțin lăsați cu piercing în sfârc)🫣😚😁😍 însă la capră simți toate palpitațiile, atunci îi momentul când geme (forțat sau din plăcere) sunt 50/50 aici că uneori îmi dădea impresia că îi place.

De recomandat - da dar aș zice pas la a 2 întâlnire. 200 finalizarea cu oral protejat, am așteptat 23 de minute în plus că a avut ceva probleme și nu ma putut primi atunci. Pentru palmares trebuie să încercată dar de revenit în cazul meu , posibil să nu.

Spor la fufu în continuare și experiențe cât mai bune vă doresc!!😉

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
15 minutes ago, andreig013 said:

Nu de mult am ieșit de la domnișoara Mia.

Tu mi-ai futut meciul 😒

Cred ca ne-a programat la aceeasi ora, si ai fost mai rapid 😆

15 minutes ago, andreig013 said:

am așteptat 23 de minute în plus că a avut ceva probleme și nu ma putut primi atunci.

Aaa stai, asta am citit dupa...eu nu am plecat de acasa cel putin 😆

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, altmarz a spus:

Tu mi-ai futut meciul 😒

Mi-a tras țeapă acu câteva luni gen eu am și plecat de acasă si pe drum a zis că anulam 😂 N-am nici o problemă să anulăm se întâmplă dar putea zice mai repede, nu cu 15 min înainte.

Apoi am tot încercat să programez dar sau nu poate la orele respective sau nu răspunde deloc.

Gata eu am renunțat, o fi fată faină dar mai ușor scot o civilă în oraș decât să mă văd cu ea 😂

• Haha 1
Postat
Acum 3 ore, altmarz a spus:

Tu mi-ai futut meciul 😒

Bă nu știu care cum cum, cine a futut meciul (Luis Munteanu 🤣) lăsând penalty ul ratat la u21, eu am avut programare la 16:30 , am ajuns la 16:22 și o întreb la ce număr (blocul) nu răspunde și deja îmi făceam filme în cap exact cum mi-am făcut și la Ema (nu mai știu care Ema - are topic dar nu are cont) până la urmă îmi răspunde dar îmi zice dacă pot aștepta puțin să se pregătească (în capul meu e clară situația) iară una care nu știe să-și facă o agendă pentru programări și ia mai mulți deodată. Inițial am zis că la 16:30 sau 17:00 să vin în funcție de cum poate, a zis la 16:30 și tot la 17:00 am ajuns să ne vedem 🤣🤣. (16:53-54 ) Am sunat la ea.

Așa că @altmarzîmi pare rău că ți-am furat meciul 😂

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
2 hours ago, SeqenenraTaa said:

N-am nici o problemă să anulăm se întâmplă dar putea zice mai repede, nu cu 15 min înainte.

Lasa, mie mi-a zis cu 30. Bine ca nu e in giroc ca eram pe drum. 

2 hours ago, SeqenenraTaa said:

Apoi am tot încercat să programez dar sau nu poate la orele respective sau nu răspunde deloc.

Am inteles, deci imi trebuie alt numar, si asa am ramas fara credit 😆

Ca nu pare greu sa te programezi la ea, pare greu sa isi respecte programarea. Dar acum plm, ce ar fi sportul asta fara sa te chinui putin? 
S-ar putea ca toate sa raspunda prompt, sa isi respecte programarile, sa nu se futa 4 in acelasi apartament de 1 camera? Nu se poate :) 

1 hour ago, andreig013 said:

Inițial am zis că la 16:30 sau 17:00 să vin în funcție de cum poate, a zis la 16:30 și tot la 17:00 am ajuns să ne vedem 🤣🤣. (16:53-54 ) Am sunat la ea.

Așa că @altmarzîmi pare rău că ți-am furat meciul 😂

E clar, e la fel de punctuala ca si CFR-ul. In rusia ce trenuri au, oare? 😆

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
1 minute ago, tiganu21 said:

in ce zonie sta ? :D 

Nord
Banuiesc ca Iris, sau fix langa iris-ul de pe Alexandrescu

Postat
Acum 3 minute, altmarz a spus:

Nord
Banuiesc ca Iris, sau fix langa iris-ul de pe Alexandrescu

ok ms mult

• Oras:T M
Postat
Acum 19 minute, tiganu21 a spus:

in ce zonie sta ? :D 

Pe străzi neasfaltate. 

Postat
Acum 36 minute, altmarz a spus:

... S-ar putea ca toate sa raspunda prompt, sa isi respecte programarile, sa nu se futa 4 in acelasi apartament de 1 camera? ...

Altu' cu petrenții 😂

Postat
Acum 48 minute, altmarz a spus:

E clar, e la fel de punctuala ca si CFR-ul. In rusia ce trenuri au, oare? 😆

E din Siberia, îți dai seama că o să mai încerc, dar e greu... 😂

• Haha 1
Postat
Acum 12 minute, tiganu21 a spus:

la cuca macaii ?

La tine, la filtre și când încerc (încerc, nu reușesc!) să pronunț pe centaurii.. tre' să-l trezesc și pe al doilea neuron. Altfel, îmi dă cu.. liniște. 🙂

• Minus 1
Postat
Acum 25 minute, M0ff0ss a spus:

La tine, la filtre și când încerc (încerc, nu reușesc!) să pronunț pe centaurii.. tre' să-l trezesc și pe al doilea neuron. Altfel, îmi dă cu.. liniște. 🙂

=))=)) 

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
La 13.06.2025 la 0:01, tiganu21 a spus:

la cuca macaii ?

Nunu, daca evaluam la pret pe mp, rezulta direct buricu' targului🤷🏿‍♂️

* cam neserioasa rugi', cam de multe plangeri am luat nota...macar n'am fost implicat 😁

dag dal gas!

Postat
Acum 9 minute, farafiltre a spus:

* cam neserioasa rugi', cam de multe plangeri am luat nota...macar n'am fost implicat 😁

acu sunt peste tot preturi mari la mp 😅 zici ca vand aur nu betoane

• Haha 1

Postat
Acum 3 ore, farafiltre a spus:

Poate tu ai noroc cu ea 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...