Sari la conținut

Tâmpenii oraș😎

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 2906
  • Oras:Ar
Postat
Acum 14 minute, Rafaelooo a spus:

😂😂😂 N-ai nimerit-o, a fost alaltăieri. A fost tare ..... greu, ieri am fost cuminte, a fost zi de "reveneală", .... am recuperat azi la prima oră.🤪🤫😏

@ancaanca972, auzi ce spune Rafaeloo, că pui poze vechi. Aia cu fularu are deja 2 zile🤣😅

• Haha 2
Reputație: 2191
  • Oras:Arad
Postat
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

@ancaanca972, auzi ce spune Rafaeloo, că pui poze vechi. Aia cu fularu are deja 2 zile🤣😅

Amu drept să spun, nu mai știu. Fularu' a rămas de alaltăieri, pă fotografu' am făcut și dimineață, .... Ancuța știe, al ei tel a fost. 🤔😏

• Like 2
  • Inimioara 1
Reputație: 1269
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 2 ore, Rafaelooo a spus:

@Rafaelooo, care e motivul pt. care minusezi TOATE postările lu' Semaka?! Găsești vreo satisfacție sau bucurie când îl minusezi?

É evident pt. toată lumea că @Semakoone  are momente când, probabil, a consumat mai mult decât trebuia și are postări în care te (vă) atacă sau bate apropouri.. dar să minusezi chiar orice postare de-a lui (pe alte orașe, pe alte Topice, la DG)  é, cel puțin, aiurea. 

P.S. Recunosc.. și eu (mai) minusez, dar DOAR postări nepotrivite: spam excesiv, troll, injurii.. 

• Membru Premium
Postat
Acum 15 minute, M0ff0ss a spus:

@Rafaelooo, care e motivul pt. care minusezi TOATE postările lu' Semaka?! Găsești vreo satisfacție sau bucurie când îl minusezi?

É evident pt. toată lumea că @Semakoone  are momente când, probabil, a consumat mai mult decât trebuia și are postări în care te (vă) atacă sau bate apropouri.. dar să minusezi chiar orice postare de-a lui (pe alte orașe, pe alte Topice, la DG)  é, cel puțin, aiurea. 

P.S. Recunosc.. și eu (mai) minusez, dar DOAR postări nepotrivite: spam excesiv, troll, injurii.. 

Si-a angajat Semaka avocat?

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

Era o simplă întrebare.. 

Chiar nu-nțeleg intervenția matále.. sau îmi trebuie viză să scriu pe DG Arad?!

• Membru Premium
Postat
Acum 51 minute, M0ff0ss a spus:

Era o simplă întrebare.. 

Chiar nu-nțeleg intervenția matále.. sau îmi trebuie viză să scriu pe DG Arad?!

Nici eu nu am înțeles intervenția matale.

Postat
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Si-a angajat ... avocat?

Aș putea și eu să te-ntreb același lucru, este?  Dar, n-o s-o fac! 

Era o-ntrebare pt. rafa.. dacă binevoiește să-mi răspundă, bine. Dacă nu.. ș-așa-i bine!  

P.S. Nu mai fi răuț!

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, M0ff0ss a spus:

P.S. Nu mai fi răuț!

Eu nu sunt răuț daca tu nu esti justițiar universal.

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, unsuflet a spus:

O simplă-ntrebare mă face justițiar universal?! 😂  Te simți.. sau?  

Mă repet: întrebarea era adresată lu' rafa! Dacă va răspunde sau nu, e alegerea lui! Nu e nevoie de intervenții sau avocați ori bețe-nfipte. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 8 ore, Rafaelooo a spus:

Amu drept să spun, nu mai știu. Fularu' a rămas de alaltăieri, pă fotografu' am făcut și dimineață, .... Ancuța știe, al ei tel a fost. 🤔😏

Tuuu ești bandit mare 🤣🤣🤣🤞

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, unsuflet a spus:

Nu-mi trebuie mi-e avocat...

Mă descurc singur cu voi...

🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 5 ore, M0ff0ss a spus:

Ok, să-ți spun pe scurt. 

E o vorbă: ce ție nu-ți place, altuia nu face. 

Și el a ajuns albastru, ce a făcut? A luat toate postările mele din urmă și le-a minusat, .... am trecut peste.

De peste un an nu încape de mine, de jumătate de an mă hărțuiește. Zilnic, chiar de două, trei ori îmi verifică contul să vadă ce și pe unde am scris ceva. De orice amănunt, oricât de nesemnificativ ar fi se agață și-o ține o vreme. Ultima a fost o acuzație aiurea că aș fi scris o recenzie ..... asta o știi, chiar tu i-ai atras atenția că " de trei pagini tot asta o ții"(tu ai spus așa). 

De ce crezi că nimeni de pe Arad nu a pus această întrebare? Pentru că toți îl știu câte parale face, toți știu că nu încape de mine și de nimeni care nu e de acord cu el. De ce crezi că Antonio, Flx nu mai scriu pe forum? Și Unsuflet și-a redus foarte mult activitatea, din cauza atacurilor lui, ca de altfel și eu. 

A, nu găsesc chiar nici o satisfacție sau bucurie cum mă întrebi, .... întreabă-te de ce e singurul pe care l-am minusat.

Eu zic să-l întrebi pe el, cel mai bine, știe el foarte bine de ce și cum. 

Ps, întreabă de ce îmi verifică în permanență contul, chiar și acum. Pentru alte nelămuriri îmi poți scrie și în PM. Weekend fain îți doresc.

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 26 minute, Rafaelooo a spus:

Ok, să-ți spun pe scurt. 

E o vorbă: ce ție nu-ți place, altuia nu face. 

Și el a ajuns albastru, ce a făcut? A luat toate postările mele din urmă și le-a minusat, .... am trecut peste.

De peste un an nu încape de mine, de jumătate de an mă hărțuiește. Zilnic, chiar de două, trei ori îmi verifică contul să vadă ce și pe unde am scris ceva. De orice amănunt, oricât de nesemnificativ ar fi se agață și-o ține o vreme. Ultima a fost o acuzație aiurea că aș fi scris o recenzie ..... asta o știi, chiar tu i-ai atras atenția că " de trei pagini tot asta o ții"(tu ai spus așa). 

De ce crezi că nimeni de pe Arad nu a pus această întrebare? Pentru că toți îl știu câte parale face, toți știu că nu încape de mine și de nimeni care nu e de acord cu el. De ce crezi că Antonio, Flx nu mai scriu pe forum? Și Unsuflet și-a redus foarte mult activitatea, din cauza atacurilor lui, ca de altfel și eu. 

A, nu găsesc chiar nici o satisfacție sau bucurie cum mă întrebi, .... întreabă-te de ce e singurul pe care l-am minusat.

Eu zic să-l întrebi pe el, cel mai bine, știe el foarte bine de ce și cum. 

Ps, întreabă de ce îmi verifică în permanență contul, chiar și acum. Pentru alte nelămuriri îmi poți scrie și în PM. Weekend fain îți doresc.

😂😂😂😂😂.

Așa te plângi, .....ți-am dat minus da nu chiar atâtea ...pe cum dai tuuu.

Te plângi că te hartuiesc ...mai ți minte ce ai scris când mi-a fost Banat primul cont...

Ai cerut public la împărăției să-mi baneze contul .

Îți răspund eu de ce nimeni din Arad nu ia răspuns ...voi umblați cu cioară vopsită 😅..

Am văzut să ai pomenit de Antonio...păi cum sa mai scrie..ai văzut ce a zis Emadelice ...daca vrei dezvoltam subiectul...Ce am eu cu Flx ,el a scris public că i-au vb fetele despre mine....

Eu nu mă laud că tine că fac poze lla fete.

Și nici nu le postez disponibilitate cum faceți voi...

PS ..cine vrea înțelege 😎

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, unsuflet a spus:

Eu am văzut cu ai public disponibilitate la m-ai multe fete desi nu aveau cont plătit 😂.

Îmi cer scuze că am observat acest aspect 😅😎.!!!

Postat
Acum 7 minute, Semakoone a spus:

Eu am văzut cu ai public disponibilitate la m-ai multe fete desi nu aveau cont plătit 😂.

Îmi cer scuze că am observat acest aspect 😅😎.!!!

Pe tine te interesează doar membri, nu fetele, tu ești aici doar pentru scandal.

• Like 2
Vizitator
Postat
Chiar acum, Rafaelooo a spus:

Pe tine te interesează doar membri, nu fetele, tu ești aici doar pentru scandal.

Chiar acum, Rafaelooo a spus:

Nuuuu.

Zic doar , adevărul ce vad ....

Pe tine voi te deranjeza că observ unele lucruri care sunt evidente.

PS. Când m-am lăudat eu că tine că fac poze la fete

Postat
Acum 4 minute, Semakoone a spus:

Nuuuu.

Zic doar , adevărul ce vad ....

Pe tine voi te deranjeza că observ unele lucruri care sunt evidente.

PS. Când m-am lăudat eu că tine că fac poze la fete

De când trebuie să scriem după cum vrei tu, scriu ce vreau și nu trebuie să-ți dau ție socoteală. 

Cum am spus, ..... singur confirmi, ești aici doar pentru scandal. 👎

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 7 minute, Rafaelooo a spus:

De când trebuie să scriem după cum vrei tu, scriu ce vreau și nu trebuie să-ți dau ție socoteală. 

Cum am spus, ..... singur confirmi, ești aici doar pentru scandal. 👎

Ok😂😂😂...scrie ce vrei.....

Noi înțelegem ce vrem 😂

Vizitator
Postat
La 07.06.2025 la 13:44, Rafaelooo a spus:

Ai văzut? El comentează aiurea (agramat 😂), are filmele și fluturi lui în cap și înțelege ce vrea, ..... pierdere de vreme. 🤗😘😘😘

Da ea a pus conversație cu mine...

Te deranjat..eu nu i-am făcut poze cum te-ai lăudat public...

Pierdere de vreme cum zici.🤭

• Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, Semakoone a spus:

😂😂😂😂😂.

Îți răspund eu de ce nimeni din Arad nu ia răspuns ...voi umblați cu cioară vopsită 😅..

Un șofer ascultă știrile la radio, in timp ce  conducea pe autostradă.

"Vă aveetizăm că pe autostradă circulă un nebun pe contrasens". La care el exclamă:

- Unul??? Toți sunt nebuni și circulă pe contrasens in fața mea🙃🤣🤣🤣.

• Like 2
  • Haha 2
Vizitator
Postat
La 20.06.2025 la 13:47, Rafaelooo a spus:

Unde lași recenzia daca tot ai fost 😎😅

Postat
Acum 7 ore, Semakoone a spus:

Unde lași recenzia daca tot ai fost 😎😅

Le-am lăsat, pe grupul de WhatsApp, dacă tot ești curios și nu poți dormi din cauza asta. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Vestul salbatic
Postat
4 minutes ago, unsuflet said:

Ti-ai făcut cont in urmă cu 15 minute special să scrii recenzia asta?

Locul tău e pe Arad, hai acasă Onesoul/curvarul888 și nu mai rețin numele celorlalte 5 conturi de anul acesta fiindcă unele ți-au fost banate in mai puțin de 24 h.

si care e problema ta?

esti pestele ei?

am scris ce am patit

ce te fute grija pe tine

are dreptate @M0ff0ss cu tine

va mirati ca nu scrie nimeni

imediat apari tu sa sari pe toti

semaka e de vina pt ce se intampla pe Arad 😂😂😂😂

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, curvarul8 a spus:

si care e problema ta?

esti pestele ei?

am scris ce am patit

ce te fute grija pe tine

are dreptate @M0ff0ss cu tine

va mirati ca nu scrie nimeni

imediat apari tu sa sari pe toti

semaka e de vina pt ce se intampla pe Arad 😂😂😂😂

Tu ai scris o semirecenzie la Beatrice pe Arad, nu văd rostul a ceea ce ai scris pe Tm, dar înteleg că ai nevoie de postări aiurea  pe topice, așa cum ai scris si la Deea_Andreea acum.

Decât ce și cum scrii tu, mai bine nimic.

Postat
Just now, unsuflet said:

Tu ai scris o semirecenzie la Beatrice pe Arad, nu văd rostul a ceea ce ai scris pe Tm, dar înteleg că ai nevoie de postări aiurea  pe topice, așa cum ai scris si la Deea_Andreea acum.

Decât ce și cum scrii tu, mai bine nimic.

iti spun frumos sa iti vezi de treaba ta

oricare ar fi ea

iti spun frumos

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...