Vizitator Reputație: 0 Postat August 4 Postat August 4 Acum 4 ore, curvarut a spus: zice bine nea nicu ar trebui sa avem mai multe variante 100 de lei sa bagi numa capu si varianta la minut 10 lei minutu io fut 30 secunde si platesc ca sefu care da limbi si provoaca orgasme. oricum el nu ar trebui sa plateasca. ele ar trebui sa ii dea bani lui ca au onoarea sa fie penetrate pai e corect? tzac pac si gata dau de 3 ori din cur si termin sa fie 10 lei la minut si dusu 5 lei fiecare 3 lei prosop curat prosop folosit de altu sa fie gratis socializare 5 lei Apa sa fie la preț de Kaufland 😁
curvarut Reputație: -3 Postat August 4 Postat August 4 1 hour ago, zicol99 said: Apa sa fie la preț de Kaufland 😁 de la robinet sa fie gratis
Alita Reputație: 902 Postat August 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 5 @unsufletdin punctul meu de vedere faci o mare greșeală ca nu mai scrii recenzii. Din cauza unora? Doamne ferește, dar sincer de aia nu poți tu dacă latră unii ? Ignor total și sa zică pana nu mai pot. Odată se plictisesc și renunță dacă nu sunt băgați în seamă. Uite cazul simo. Dacă nimeni nu ar fii scris, mulți nu mergeau, clienți putini, dezamăgire pt domnișoară și nu mai venea. Acum sigur ca include Aradul pt vizite în viitor. Asa ia pune mana și scrie. Acum dacă nu mai vizitezi fete ca nu mai funcționează juniorul inteleg🤣, ma gândesc ca nu e cazul încă, asa ca ia scrie. Ți-am spus odată, deșteptul lasă și prostul suferă. Sa te vad ca scrii , ca altfel te minusez. 😄😀 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2683 Postat August 5 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 5 Acum 4 minute, Alita a spus: @unsufletdin punctul meu de vedere faci o mare greșeală ca nu mai scrii recenzii. Din cauza unora? Doamne ferește, dar sincer de aia nu poți tu dacă latră unii ? Ignor total și sa zică pana nu mai pot. Odată se plictisesc și renunță dacă nu sunt băgați în seamă. Uite cazul simo. Dacă nimeni nu ar fii scris, mulți nu mergeau, clienți putini, dezamăgire pt domnișoară și nu mai venea. Acum sigur ca include Aradul pt vizite în viitor. Asa ia pune mana și scrie. Acum dacă nu mai vizitezi fete ca nu mai funcționează juniorul inteleg🤣, ma gândesc ca nu e cazul încă, asa ca ia scrie. Ți-am spus odată, deșteptul lasă și prostul suferă. Sa te vad ca scrii , ca altfel te minusez. 😄😀 Simo e doar una. E păcat să nu fie apreciată la adevărata ei valoare. Dacă vor mai fi altele ca ea, voi scrie. 1
Alita Reputație: 902 Postat August 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 5 Acum 27 minute, curvarut a spus: deci l ai nimerit perfect 😂😂😂😂 de mult nu mai functioneaza cum trebuie trebuie “intaritoare” 😂😂😂😂 n am intrebat dar nah povesti si nu il mai peria atata. a scris si el acum ca au scris altii. si nu cumva sa nu fie si el acolo. nenea influensaru daca nu scria el recenzia celorlanti nu conteaza 😂😂😂😂 Acum sincer nu cred ca era cazul te bagi și sa scoți o frază din ce am scris Eu am glumit cu el , probabil nu trebuia. Acum dacă el este influenser și tu ești aici la tâmpenii oraș. Dar aștept și recenzia ta la simo. Ai zis ca mergi, în teorie. Și să-ți spun ceva de întăritoare. Poate nu ai nevoie, e ok. Dar anii trec și la tine, nu uita. Am o cunoștință bună farmacista și chiar din Arad. Odată venind vb mia spus ca foarte mulți clienți tineri apelează la fel și fel de întăritoare. Toți care sunteți tineri armăsari acum, timpul trece și la voi , nu uita. O sa vina alți armăsari și tu ramii influenser. Hai pa, fii mai bun 2
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nu va m-ai certați ,sau contraziceți.😁🤦. O spun din proprie experiență pe acest minunat forum. Nimeni nu are nimic de câștigat,. Toate ne vorbesc și se rad de noi ..pe altul îl vorbesc la mine pe mine la altul. Și cred că știu ce zic...daca eu nu am fost sunat acasă și mesaje in privat care s-au pus convenția ,na fost nimeni 😁 3 1 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2683 Postat August 5 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 5 Acum 3 minute, Semakonne a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nu va m-ai certați ,sau contraziceți.😁🤦. O spun din proprie experiență pe acest minunat forum. Nimeni nu are nimic de câștigat,. Toate ne vorbesc și se rad de noi ..pe altul îl vorbesc la mine pe mine la altul. Și cred că știu ce zic...daca eu nu am fost sunat acasă și mesaje in privat care s-au pus convenția ,na fost nimeni 😁 De data asta iți dau dreptate😅😅😅. Like incă nu pot😅. 2
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 Acum 7 minute, unsuflet a spus: De data asta iți dau dreptate😅😅😅. Like incă nu pot😅. Nici nu trebuie 🤣🤣🤣. Numai eu știu ce mi-am primit 😁 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 Acum 47 minute, Semakonne a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nu va m-ai certați ,sau contraziceți.😁🤦. O spun din proprie experiență pe acest minunat forum. Nimeni nu are nimic de câștigat,. Toate ne vorbesc și se rad de noi ..pe altul îl vorbesc la mine pe mine la altul. Și cred că știu ce zic...daca eu nu am fost sunat acasă și mesaje in privat care s-au pus convenția ,na fost nimeni 😁 Vezi de ce ii bine sa nu mergi cu userul de forumist🤣🤣🤣 De caștigat poate ai dacs scri de bine și când îi rau In rest îi pierdere de vreme și discretia dispare Mai bagați multe laude la Simo și și o ia la cap 🤣 🤣 🤣 . Asa au facut toate Din puicuțe japițe Sa nu mi spuneți ca nu am dreptate Noi suntem fraieri și lor lise cuvine totul
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 Acum 8 minute, zicol99 a spus: Vezi de ce ii bine sa nu mergi cu userul de forumist🤣🤣🤣 De caștigat poate ai dacs scri de bine și când îi rau In rest îi pierdere de vreme și discretia dispare Mai bagați multe laude la Simo și și o ia la cap 🤣 🤣 🤣 . Asa au facut toate Din puicuțe japițe Sa nu mi spuneți ca nu am dreptate Noi suntem fraieri și lor lise cuvine totul Ce sa zic . Cate au pus convenția cu mine și pentru ce ?? Dora nu am vrut sa iau pe niciuna acasă. Ele m-au contactat dora sau văzut mesaje. Pe mine m-au înjurat multe acasă Pentru mine sunt niste doamne 😁🍺 1 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2683 Postat August 5 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 5 Acum 43 minute, zicol99 a spus: Vezi de ce ii bine sa nu mergi cu userul de forumist🤣🤣🤣 De caștigat poate ai dacs scri de bine și când îi rau In rest îi pierdere de vreme și discretia dispare Mai bagați multe laude la Simo și și o ia la cap 🤣 🤣 🤣 . Asa au facut toate Din puicuțe japițe Sa nu mi spuneți ca nu am dreptate Noi suntem fraieri și lor lise cuvine totul Atunci ar trebui sa scriem o recenzie falsă, negativă, doar de dragul de a arunca cu noroi in ea, desi TOATA lumea s-a simtit f bine cu ea? Tu asa făceai cu Sara, haterule? Imi am8ntesc ca ii săreai in apărare dacă nu rezona cu cineva... 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 2683 Postat August 5 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat August 5 S-a ajuns prea departe, sa imi fie amenințată familia de @curvarut!!! Pt ce? Aveti grijă cu el, e deosebit de prost. Adio! 1 1
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 Acum 20 minute, unsuflet a spus: S-a ajuns prea departe, sa imi fie amenințată familia de @curvarut!!! Pt ce? Aveti grijă cu el, e deosebit de prost. Adio! Așa repede te sperii. Pe mine m-au sunat fetele acasă că vin ele cu țigani 😁și Io știu cine,🤣🤣🤣. Și nu-mi schimb Nknemul sa ști cine sunt 😁 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 Acum 17 minute, unsuflet a spus: S-a ajuns prea departe, sa imi fie amenințată familia de @curvarut!!! Pt ce? Aveti grijă cu el, e deosebit de prost. Adio! Unde pleci? Simo oferta ce trebuie sa ofere o excorta Bibi, Amelya, Eliza, Elisa, Anca, Katja, Diana 23, Tania, Sara și mai sunt cateva care au fost arădence c are si au luat o in cap dupa ce au ajuns la bani Eu sufar de curiozitate și merg sa incerc am mers și la Simo Bravo voua ca va simți bine dar mai va zic ca mai e drum pana O ajunge pe Sara sau pe Elisa La aspect e departe Când pleci tu plec și eu😁
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 Acum 7 minute, zicol99 a spus: Unde pleci? Simo oferta ce trebuie sa ofere o excorta Bibi, Amelya, Eliza, Elisa, Anca, Katja, Diana 23, Tania, Sara și mai sunt cateva care au fost arădence c are si au luat o in cap dupa ce au ajuns la bani Eu sufar de curiozitate și merg sa incerc am mers și la Simo Bravo voua ca va simți bine dar mai va zic ca mai e drum pana O ajunge pe Sara sau pe Elisa La aspect e departe Când pleci tu plec și eu😁 Unde vreți să plecați. Eu cu cine mai glumesc 🤣 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 Acum 28 minute, Semakonne a spus: Unde vreți să plecați. Eu cu cine mai glumesc 🤣 Eu plec la futut imediat😁 Dorm mai bine dupa ce dau o muie😁
Semakonne Reputație: 6 Postat August 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 5 Acum 7 minute, zicol99 a spus: Eu plec la futut imediat😁 Dorm mai bine dupa ce dau o muie😁 Voiam să dau o muie la Anca dar nu-i în oraș 😁 1
Alita Reputație: 902 Postat August 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 6 Acum 12 ore, unsuflet a spus: S-a ajuns prea departe, sa imi fie amenințată familia de @curvarut!!! Pt ce? Aveti grijă cu el, e deosebit de prost. Adio! Îmi pare rău că se ajunge aici. Se ia prea în serios de unii forumul , încât să ajungă să amenințe. Este urât și arată un caracter de ultima speță. Asta e, trebuie lăsați cei trei crai singuri aici, sa vb între ei, care unde da muie, care fete cum se schimbă. Atit pot, asta este. Sincer, acum înțeleg hotărârea ta. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6 Postat August 6 Acum 7 ore, Alita a spus: Îmi pare rău că se ajunge aici. Se ia prea în serios de unii forumul , încât să ajungă să amenințe. Este urât și arată un caracter de ultima speță. Asta e, trebuie lăsați cei trei crai singuri aici, sa vb între ei, care unde da muie, care fete cum se schimbă. Atit pot, asta este. Sincer, acum înțeleg hotărârea ta. Cand vei avea vreo 7 ani de forum vei înțelege treaba asta Eu compar trecutul cu prezentul și e mare diferența Sa spuna cei cu vechime ca nu am dreptate Daca futi mai mult de trei minute își dau ochi peste cap Daca scriu ceva de rau e vina mea Nu am mers cu atitudinea potrivita De parca ne ar lua acasa 😁 Platesti își faci treaba liniștit și pleci Tu vezi ca acum majoritatea au la extrauri de depaseste taxa Altele nu fac deloc on De cim nici nu mai zic Orice grasa cere tarif de lux Și au și poze din clasa a 10 Și tot ele au gura mare daca scriu ceva Se mai și șterge ca ele au ultimul cuvant Scrie tu ce vrei și unde vrei Eu cer prea mult cand vreau sa fut liniștit 10 minute Am noroc cu publi ca aici doar dive Și unsuflet se lauda ca a primit servici proaste dupa zeci de vizite Unde credea ca va fi mereu totul bine Esti bun ești luat de fraier Aici nu amenintarile e urata treaba Chiar nu știu pe cine a supărat așa tare și cu ce?
Alita Reputație: 902 Postat August 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 6 Acum 15 minute, zicol99 a spus: Cand vei avea vreo 7 ani de forum vei înțelege treaba asta Eu compar trecutul cu prezentul și e mare diferența Sa spuna cei cu vechime ca nu am dreptate Daca futi mai mult de trei minute își dau ochi peste cap Daca scriu ceva de rau e vina mea Nu am mers cu atitudinea potrivita De parca ne ar lua acasa 😁 Platesti își faci treaba liniștit și pleci Tu vezi ca acum majoritatea au la extrauri de depaseste taxa Altele nu fac deloc on De cim nici nu mai zic Orice grasa cere tarif de lux Și au și poze din clasa a 10 Și tot ele au gura mare daca scriu ceva Se mai și șterge ca ele au ultimul cuvant Scrie tu ce vrei și unde vrei Eu cer prea mult cand vreau sa fut liniștit 10 minute Am noroc cu publi ca aici doar dive Și unsuflet se lauda ca a primit servici proaste dupa zeci de vizite Unde credea ca va fi mereu totul bine Esti bun ești luat de fraier Aici nu amenintarile e urata treaba Chiar nu știu pe cine a supărat așa tare și cu ce? Hai sa împart în patru. 1 cu vechimea strict pe forum da e un an. De mers la femei vreo 25. Sa zic asa, mulți,foarte mulți ani nu am considerat sa ma înscriu, alții au vechime de 15 ani și nu au scris un cuvânt. Deci nu cred ca asta contează. 2. Da aici ai multa dreptate cu multe extra și restul. Dar e corpul lor și asta este. Oricum multe exagerează la prețuri și servicii pula. 3. Tot ce scrie cineva indiferent cum se numește e treaba lui, ca scrie, sau nu scrie, cai mulțumit sau nu , nu e treaba lui nimeni. De ex sa încep sa contest tot ce scrii, sa ma leg de tine cu orice, etc. Tiar place?. Nu cred. Ar trebui fiecare sa vadă de ale lui , nu sa ajungem la amenințări. 4. Pe cine a supărat? Scrie mai sus cine la amenințat. Prietenul tău curvarut. Deci mi se pare strigător la cer sa ajungem aici.. În fine nare rost . Atunci ar fii interesant dacă sar închide iară topicul ăsta , fără a putea deschide altu. Oare unii cum ar supraviețui sa nu poată sa scrie timpenii.. Dar e cel mai ok, și se evita multe, rămâneți voi trei și totul ok. PS. Sa fim sănătoși și sa avem parte de domnisoare frumoase. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6 Postat August 6 Acum 14 minute, Alita a spus: Hai sa împart în patru. 1 cu vechimea strict pe forum da e un an. De mers la femei vreo 25. Sa zic asa, mulți,foarte mulți ani nu am considerat sa ma înscriu, alții au vechime de 15 ani și nu au scris un cuvânt. Deci nu cred ca asta contează. 2. Da aici ai multa dreptate cu multe extra și restul. Dar e corpul lor și asta este. Oricum multe exagerează la prețuri și servicii pula. 3. Tot ce scrie cineva indiferent cum se numește e treaba lui, ca scrie, sau nu scrie, cai mulțumit sau nu , nu e treaba lui nimeni. De ex sa încep sa contest tot ce scrii, sa ma leg de tine cu orice, etc. Tiar place?. Nu cred. Ar trebui fiecare sa vadă de ale lui , nu sa ajungem la amenințări. 4. Pe cine a supărat? Scrie mai sus cine la amenințat. Prietenul tău curvarut. Deci mi se pare strigător la cer sa ajungem aici.. În fine nare rost . Atunci ar fii interesant dacă sar închide iară topicul ăsta , fără a putea deschide altu. Oare unii cum ar supraviețui sa nu poată sa scrie timpenii.. Dar e cel mai ok, și se evita multe, rămâneți voi trei și totul ok. PS. Sa fim sănătoși și sa avem parte de domnisoare frumoase. 1 cei vechi și au dat seama că forumul merge pe direcția greșita Și nu le mai pasa 2.... 3 decât sa scri o recenzie dubiectiva mai bine nu o scri Nu ajuta pe nimeni Am facut și stânga împrejur când nu mi a placut ce am vszut Alteori se acopera cu o toala sa nu vezi cum curge burta Surpriza o vezi dupa ce achiti Pierdere de vreme din ambele parti 4 eu nu am nici un prieten aici Toti își vad interesele lor și vor sa te imbarlige Daca a scris acasa la unsuflet îi un nesimtit un nemernic și prost Daca îmi face mie așa ceva nu va mai vedea vreo doua saptamani cu un ochi și cu celalalt o luna Fete for fi tot timpul Meseria asta nu dispare Sa fim sanatosi
Flx01 Reputație: 7643 Postat August 6 Postat August 6 Acum 2 ore, zicol99 a spus: 1 cei vechi și au dat seama că forumul merge pe direcția greșita Și nu le mai pasa 2.... 3 decât sa scri o recenzie dubiectiva mai bine nu o scri Nu ajuta pe nimeni Am facut și stânga împrejur când nu mi a placut ce am vszut Alteori se acopera cu o toala sa nu vezi cum curge burta Surpriza o vezi dupa ce achiti Pierdere de vreme din ambele parti 4 eu nu am nici un prieten aici Toti își vad interesele lor și vor sa te imbarlige Daca a scris acasa la unsuflet îi un nesimtit un nemernic și prost Daca îmi face mie așa ceva nu va mai vedea vreo doua saptamani cu un ochi și cu celalalt o luna Fete for fi tot timpul Meseria asta nu dispare Sa fim sanatosi Cum fiecare aici intelege ce vrea..., ma iau de tine acum!, pai cum nu ai prieteni! nu eram prieteni domnule Sogor,? ... Bine este adevarat ca dupa ce am avut un an si ceva de război CIVILIZAT SI CU BUN SIMȚ, Am iubit aceiasi "DIVA", acum avem o dorinta arzatoars pt o alta "DIVĂ" care se pare ca a disparut fara urmă 🤦♂️🫣. DA AVETI DREPTATE FETELE S-AU SCHIMBAT, SI NU IN BINE... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Cum vine una care se apropie de cum eram noi obișnuiți, cum nu mai ai loc decit cu prog de pe o zi pe alta, de parca stiu eu daca mâine am chef sau timp. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ps' ai pus mai sus in lista aia cu fete care s-au schimbat un nume cu care nu sunt de acord,... Iubeste si acum ca si la inceput😜 1
Flx01 Reputație: 7643 Postat August 6 Postat August 6 A iar legat de amenintari la adresa FAMILIEI un astfel de individ ar trebui marvinalizat, exclus de pe forum definitiv si...🤜. 👊🤛. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6 Postat August 6 1 oră în urmă, Flx01 a spus: Ps' ai pus mai sus in lista aia cu fete care s-au schimbat un nume cu care nu sunt de acord,... Iubeste si acum ca si la inceput Acum as șterge parca doua nume nu unul dar asta e ... 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 On 8/5/2025 at 9:52 PM, unsuflet said: Tu asa făceai cu Sara, haterule? Imi am8ntesc ca ii săreai in apărare dacă nu rezona cu cineva... 9 hours ago, Flx01 said: Cum fiecare aici intelege ce vrea..., ma iau de tine acum!, pai cum nu ai prieteni! nu eram prieteni domnule Sogor,? ... Bine este adevarat ca dupa ce am avut un an si ceva de război CIVILIZAT SI CU BUN SIMȚ, Am iubit aceiasi "DIVA", acum avem o dorinta arzatoars pt o alta "DIVĂ" care se pare ca a disparut fara urmă 🤦♂️🫣. DA AVETI DREPTATE FETELE S-AU SCHIMBAT, SI NU IN BINE... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Cum vine una care se apropie de cum eram noi obișnuiți, cum nu mai ai loc decit cu prog de pe o zi pe alta, de parca stiu eu daca mâine am chef sau timp. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ps' ai pus mai sus in lista aia cu fete care s-au schimbat un nume cu care nu sunt de acord,... Iubeste si acum ca si la inceput😜 Sa incepem....cu inceputul! Userul zicol NU e hateru. Nu inteleg de unde ati dedus asta, dar nu e hateru. Nu inteleg de ce vrea sa pastreze aceasta aparenta, ma asteptam sa zica el. In fine... As aprecia sa il lasati pe hateru in pace. Daca va fi sa revin, voi reveni tot ca si hateru. Nu cred ca e nevoie sa fiu "zicol" ca sa fac recenzii corecte si sa spun lucrurile "direct". Unsuflet....vad ca ai pastrat frustrarile la adresa mea. Stai linistit, e ok. Vad ca se ajunge la amenintari la adresa familiei...urat..foarte urat! Pana la urma e un forum cu si despre futut...Dar....oare s-a intrebat cineva cum a ajuns sa stie informatii si detalii despre familie? Oare cine a dat aceste detalii? De ce dam aceste detalii si ne punem increderea in cine nu trebuie? Stim foarte bine ca aici se vand iluzii! Azi esti "cel mai bun client" sau "doar cu tine fac asta" sau "daca ar fi toti ca tine" si maine....esti zero. Nu mai stati toata ziua pe forum si traiti viata!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum