Sari la conținut

Tâmpenii oraș😎

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
Acum 10 ore, Rafaelooo a spus:

Unul dintre motive este exact același cu al lui LUMIAR. Ai încercat să intri și pe D.G. cu un "comentariu" ..... te-a minusat și un singur cuvânt (care spune multe) ți-a spus, "Analfabetule". 

De atunci n-ai mai "călcat" pe acolo.... ți-a tăiat ..... elanul. 😅

Torturezi gramatica, ucizi limba română, ..... da scrii...🤔

🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

Lasă astea ,,Jooo,,,

Am o curiozitate, te-ai lăudat public la DG Timișoara că ai avut,, lăteii,,,.

Ce sunt ăia ,eu nu știu 😅???.

Jo după tine nu mai umblu la fetițe.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

Doamna @cleopatra01 știu că sunteți corectă.

Dorec să aveți un cont sub supraveghere al domnului @Rafaelooo.

De ce spun asta.

AVând in vedere faptul că domnul respectiv de când are contul nu a ieși din oraș la alte fete..

Am văzut ceva dubios 😎, și am scris 

De atunci sunt minusat incontinuu 😁.

Va las pe dumneavoastră ,sau mai  scriu eu 😜

• Haha 1
  • Minus 1
Reputație: 7664
Postat
Acum 26 minute, Semakonne a spus:

Bine că n-am zis eu 🤣.

Că iară ziceți că din cauza mea nu vin fetele.😁.

Acuma îmi place 😜😁!!!

Am zis sa te scutesc de comentarii😁

Postat
Chiar acum, Flx01 a spus:

Am zis sa te scutesc de comentarii😁

Dacă poți și de minusuri 😁.

Dau bere 🍻😅!!!

• Haha 2
Reputație: 7664
Postat
Acum 6 minute, Semakonne a spus:

Dacă poți și de minusuri 😁.

Dau bere 🍻😅!!!

Am incercat dar tu nu ai ascultat! 🤦‍♂️Ai crezut ca eu vreau cearta cu tine🤦‍♂️

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Flx01 a spus:

Am incercat dar tu nu ai ascultat! 🤦‍♂️Ai crezut ca eu vreau cearta cu tine🤦‍♂️

Nu caut eu aici certă cu nimeni 😁! Doar îmi place adevărul 😎.

• Haha 1
Postat
Acum 5 ore, Alita a spus:

Bă da ce aveți  fraților?. Atâta revolta la ce a scris domnișoara..  Altele nu mai revin deloc, atunci e problema ca nu vin fete. Acum   a zis și ea că mai da o șansă după vizită plină de țepe, programări fictive.    Tot aceleași cuvinte am citit și eu, mă rog mie nu mi-au părut  așa  de revoltatoare. Dar fiecare vede altceva.. 

Alita nu este vorba de nici o revolta! Domnița a lamurit ce a vrut sa zica. 

Cred cu tarie ca fiecare om rezoneaza bine in unele locuri (orașe) si mai puțin bine sau deloc in alte locuri. 

Carinasw se simtea bine in Tm dar nu a fost ok in Arad desi a incercat de doua ori in Arad. Eu am vizitato si in Tm si in Arad, in Tm era alt om. Anax27 rezona cu Aradul nu cu Tm. 

Daca nu rezonezi cu locul unde mergi nu este bine, pt fetele vesele este f important acest lucru. 

• Like 3
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 8 minute, Flx01 a spus:

Alita nu este vorba de nici o revolta! Domnița a lamurit ce a vrut sa zica. 

Cred cu tarie ca fiecare om rezoneaza bine in unele locuri (orașe) si mai puțin bine sau deloc in alte locuri. 

Carinasw se simtea bine in Tm dar nu a fost ok in Arad desi a incercat de doua ori in Arad. Eu am vizitato si in Tm si in Arad, in Tm era alt om. Anax27 rezona cu Aradul nu cu Tm. 

Daca nu rezonezi cu locul unde mergi nu este bine, pt fetele vesele este f important acest lucru. 

Ai  dreptate,, știu ca asa este.   Ea mai vrea sa încerce,poate a fost ghinion data trecută.     Acum revolta am scris ca după tine au venit alții.   Nu e vorba cai țin partea,   dar   e ok din partea ei ca vrea sa mai încerce. Poate o fii ok, poate nu.  Acum la ce reacții au venit sincer eu renunțăm, poate și tu.  Multe au cedat din prima și nu mai revin.  Oricum e interesant ca la unele merge bine în anumite orașe, și în altele defel,parca  în  Moldova ar fii negrii, în Trans chinezi , și Oltenia indieni.   .       Spor la fete frumoase. 🤣

• Like 1
Postat

Stimabili sogori eu am o mare problema! Cu marfa asta noua din vitrină eu nu stiu cum sa fac vreau sa gust din toate dar toate stau 2-3 zile!? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

CUM NAIBA SA FAC CA PARCA NU-MI MAI PLACE 2-3 PE ZI, FRASTU STIE CA TARE AM DEVENIT ARDELEAN CU 2 VITEZE INCET SI F INCET🫣🫣🫣

SI SA NU VA SPUN CA DE MIINE MAI AVEM O SURPRIZA SUPER, MEGA PLĂCUTĂ 🫣😜🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
Postat
17 hours ago, Flx01 said:

Stimabili sogori eu am o mare problema! Cu marfa asta noua din vitrină eu nu stiu cum sa fac vreau sa gust din toate dar toate stau 2-3 zile!? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

CUM NAIBA SA FAC CA PARCA NU-MI MAI PLACE 2-3 PE ZI, FRASTU STIE CA TARE AM DEVENIT ARDELEAN CU 2 VITEZE INCET SI F INCET🫣🫣🫣

SI SA NU VA SPUN CA DE MIINE MAI AVEM O SURPRIZA SUPER, MEGA PLĂCUTĂ 🫣😜🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

carei mega ultra surpriza?

aia cu 1000 ora? 🤯

io deja am scos credit sa o fut da vad ca nu e la noi

pula mea amu tre sa platesc dobanda dupa bani si nici nu am fututo

• Haha 3
Postat
44 minutes ago, maxuser said:

Salut ! ce mai este nou la Arad?

nu multe

Bibart tot primar

zilele aradului au fost

au marit astia tva rovinieta

no d astea clasice

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 57 minute, maxuser a spus:

Salut ! ce mai este nou la Arad?

Bine ai revenit!

Alinuța e demult plecată,  in rest zilele astea avem invazie de fete. Incă spărtura nu e reparată, mai vin si altele.

Maxuserița ce mai face😅?

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Postat
Acum 3 ore, unsuflet a spus:

Bine ai revenit!

Alinuța e demult plecată,  in rest zilele astea avem invazie de fete. Incă spărtura nu e reparată, mai vin si altele.

Maxuserița ce mai face😅?

Este bine maxuserita , fete ca și Alinush nu mai sunt, le mai vedem în  amintiri vise , poze . E măritată poate și poate are copii frumoși și trăiește viața liniștită , nu am apreciat ce era bun când erau, acuma parcă e tot mai rău! Bolojan a reașezat taxele și parcă a fost reașezate și fetele. Cele mai faine parcă nu mai sunt în vest, trist . Nu mai avem nici” sinji de moldoveancă “ Bella studenta școlăriță , acum avem influență Ucraineană se pare.  Taxele mai mari și servicii mai slabe, a crescut și la fete Tva -ul , am înțeles ca vor să le bage casă de marcat la toți care închiriază în regim hotelier de la anul, în ritmul acesta vom rămâne cu nevestele noastre fără bătăi de cap care mai au , mai este și criza de alergii ambrozie gradul 10 plus covid! Sperăm să nu ne bage în război  și nevestele să rămână singure facand videochat .  Gânduri bune și apreciez faptul ca cei vechi au rămas în comunitate la bine și la greu! Gânduri bune ! Am avut mii de postări dar s-au șters , contul a fost șters dar amintirile au rămas! Cat mai multe amintiri frumoase să aveți băieți!

• Like 5

Postat
1 oră în urmă, maxuser a spus:

Este bine maxuserita , fete ca și Alinush nu mai sunt, le mai vedem în  amintiri vise , poze . E măritată poate și poate are copii frumoși și trăiește viața liniștită , nu am apreciat ce era bun când erau, acuma parcă e tot mai rău! Bolojan a reașezat taxele și parcă a fost reașezate și fetele. Cele mai faine parcă nu mai sunt în vest, trist . Nu mai avem nici” sinji de moldoveancă “ Bella studenta școlăriță , acum avem influență Ucraineană se pare.  Taxele mai mari și servicii mai slabe, a crescut și la fete Tva -ul , am înțeles ca vor să le bage casă de marcat la toți care închiriază în regim hotelier de la anul, în ritmul acesta vom rămâne cu nevestele noastre fără bătăi de cap care mai au , mai este și criza de alergii ambrozie gradul 10 plus covid! Sperăm să nu ne bage în război  și nevestele să rămână singure facand videochat .  Gânduri bune și apreciez faptul ca cei vechi au rămas în comunitate la bine și la greu! Gânduri bune ! Am avut mii de postări dar s-au șters , contul a fost șters dar amintirile au rămas! Cat mai multe amintiri frumoase să aveți băieți!

Max ce ai scris tu aici sună a "bine v- am gasit si adio" in acelasi timp! 

Ai venit doar ca sa pleci? Sau mai ramâi cu noi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...