Sari la conținut

Poze reale - 0727049083

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Poze reale - 0727049083
  • Oras:Timișoara
Postat

Am fost vineri la ia arata ca în poze

Postat
Acum 42 minute, shady_boy a spus:

tarife? merita?

Da 150 fin calitate preț e ok

Postat

Prestație cum sa comportat .. reputație -59 hmm .. așa ea arata bine are sânii aia mari .. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum ai fost când scrie doar deplasări în anunț? 😂

• Membru Premium
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
  • Oras:Everywhere.. and nowhere.
Postat
Acum 6 minute, SeqenenraTaa a spus:

Cum ai fost când scrie doar deplasări în anunț? 😂

Are locație prin Lipovei.

Partea cu "doar deplasări".. cred că s-a inspirat de la o colegă cu nr. de tel. foarte.. asemănător. 🙂

"When we understand that each day isn't one more day, but one less..          we'll start giving more value to the things that truly matter."

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Locatia pe Holdelor. In anunt scria că doar deplasări. Domnișoara din anunț era disponibilă pe WhatsApp, unde prețurile au fost comunicate ca 150 / 350. Comunicarea inițială părea normală,  mi-a spus că nu face programări în prealabil – tipic de pe Publi24.

Adresa e pe Holdelor , aproape de strada Lipovei. La sosire, m-a întâmpinat o fată care semăna oarecum cu cea din poze, dar în realitate era mult mai puțin atrăgătoare – puțin plinuță, cu piele deschisă. Are colegă, așa că m-a grăbit să intru în cameră.

Camera a fost o mare dezamăgire: mobilă veche, mediu dezordonat, scaunele erau pline cu haine, iar patul era neîngrijit, cu lenjerie oarecare. În acel moment m-am gândit deja să plec, dar am zis să văd ce urmează.

Fata a mers să facă duș, apoi am vrut și eu să mă spăl, dar nu am primit prosop, iar baia era într-o stare inacceptabilă. În toaletă nu era tras apa, hârtie igienică etc…, haine murdare aruncate prin toate părțile – pur și simplu murdar și respingător.

A fost momentul în care am ieșit și am plecat. Mi s-a întors stomacul de la ce am văzut.

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
La 07.04.2025 la 14:52, georgez8 a spus:

Locatia pe Holdelor. In anunt scria că doar deplasări. Domnișoara din anunț era disponibilă pe WhatsApp, unde prețurile au fost comunicate ca 150 / 350. Comunicarea inițială părea normală,  mi-a spus că nu face programări în prealabil – tipic de pe Publi24.

Adresa e pe Holdelor , aproape de strada Lipovei. La sosire, m-a întâmpinat o fată care semăna oarecum cu cea din poze, dar în realitate era mult mai puțin atrăgătoare – puțin plinuță, cu piele deschisă. Are colegă, așa că m-a grăbit să intru în cameră.

Camera a fost o mare dezamăgire: mobilă veche, mediu dezordonat, scaunele erau pline cu haine, iar patul era neîngrijit, cu lenjerie oarecare. În acel moment m-am gândit deja să plec, dar am zis să văd ce urmează.

Fata a mers să facă duș, apoi am vrut și eu să mă spăl, dar nu am primit prosop, iar baia era într-o stare inacceptabilă. În toaletă nu era tras apa, hârtie igienică etc…, haine murdare aruncate prin toate părțile – pur și simplu murdar și respingător.

A fost momentul în care am ieșit și am plecat. Mi s-a întors stomacul de la ce am văzut.

Ceva mai multe detalii legat la felul în care lucrează 

Oral, Normal, etc ne poți da 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
La 06.04.2025 la 20:34, rock10 a spus:

Prestație cum sa comportat .. reputație -59 hmm .. așa ea arata bine are sânii aia mari .. 

O recenzie bine făcută  putem avea 

Mersi mult pentru ajutor 

Postat
La 06.04.2025 la 19:25, jonn8 a spus:

Am fost vineri la ia arata ca în poze

O recenzie complecta as dori dacă se poate bro 

Ms mult și ciocan tare sa ai 

• Like 1
Postat
8 hours ago, boss men said:

O recenzie complecta as dori dacă se poate bro 

Ms mult și ciocan tare sa ai 

Doamne, da ești disperat rău după o recenzie cu ea,  nu vezi că nici anunțul numai e valabil. 

• Minus 1

Postat

Vb frumos eu am întrebat, nu sunt disperat 

Dacă vrei faci recenzia dacă nu, nu o faci 

O zii buna sa ai 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare