Sari la conținut

Cine vrea ca Sorina4U sa vina la Constanta ?

Postări Recomandate

• Oras:Cta
Postat

Eu deja ies suparat din treaba asta...vin acasa si stau doar 2 sapt... deci nu o apuc... Bine ca am ceva treaba prin Bucuresti totusi :D sper sa nu se aplice treaba cu punctele de reputatie.

Postat

Daca esti acasa in perioada 2-15 mai ai sanse sa o prinzi. Daca nu ai si alte variante locale bune. Si la Bucuresti la fel.

N-am mai fost acasa de vara trecuta si am vazut ca au nai aparut ceva fete. Oricum pe la anonna e de trecut asta stiu sigur :)) pe 26 revin in uk deci n-o prind in cta. Iar experienta mea cu buc cat am fost student acolo e ca mai repede dai o tura prin caminul de ase straini si ai reprezentante din rep md decat sa dai de acvarii prin alte apartamente.

Postat

Pentru Bucuresti iti putem face niste recomandari, deci nu e o problema.

...si aici intervine momentul in care mi-as fi dorit sa am access la pm.... :D

• Oras:Constanta
Postat

E simplu , iti mai trebuie 86 de postari. Daca joci putin fazan si mai comentezi cu noi pe topice in maxim 5 zile poti sa ai acces la PM. 

Sau..plateste 8 euro lui Pisicuts si devine "Premium Member" cu drepturi depline!

Postat

Nu stiu daca poate face plata din strainatate, de aceea am evitat sa fac referire la acea metoda de plata.

Cardul merge peste tot!  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

a fost prin Constanta? sau ii folosea cineva pozele?

cu siguranta pozele fetei erau acum ceva timp in telegraf.

Poftim?!?

Ea a declarat ca are ceva radacini pe aici. Deci e posibil ca vara sa fi activat. Am sa o rog sa ne confirme daca a activat sau nu , ca alta data sa fim atenti la cine ii foloseste pozele. 

NU am lucrat NICIODATA in Constanta =)) am altfel de radacini acolo...

Dupa 1mai va fi pentru prima data (dar nu si ultima :P ) cand voi "presta" servicii sexuale in Constanta! 

P.S. NU am imprumutat nimanui pozele mele si nici nu o voi face, deci cne mi le-a folosit, le-a FURAT!!!

• Like 2
Postat

Sorina nu s-a pus niciodata problema de a fiimprumutat tu poze cuiva. Colegul nostru iti remarcase pozele pe un topic din C-ta si a intrebat daca ai mai lucrat pe la noi. Cum tu ne-ai confirmat ca nu ai lucrat, acum stim cu siguranta ca pozele au fost furate de acea doamna, deci putem sa o propunem sa mearga la de evitat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...