johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 era "doamna" de 36, 37, 39 de ani care "imprumutase" pozele sorinei si le folosea prin telegraf! exista un topic pe undeva, am scris si eu pe el si imi aduc aminte, insa nu era vorba se sorina ca fiind in cta!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Poi vezi de ce spun eu ca ce e scris e bine sa ramana scris ? Uite acum daca ne apucam sa cautam , putem sa le gasim.
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 3, 2014 Eu deja ies suparat din treaba asta...vin acasa si stau doar 2 sapt... deci nu o apuc... Bine ca am ceva treaba prin Bucuresti totusi sper sa nu se aplice treaba cu punctele de reputatie.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Daca esti acasa in perioada 2-15 mai ai sanse sa o prinzi. Daca nu ai si alte variante locale bune. Si la Bucuresti la fel. 1
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 3, 2014 Daca esti acasa in perioada 2-15 mai ai sanse sa o prinzi. Daca nu ai si alte variante locale bune. Si la Bucuresti la fel.N-am mai fost acasa de vara trecuta si am vazut ca au nai aparut ceva fete. Oricum pe la anonna e de trecut asta stiu sigur ) pe 26 revin in uk deci n-o prind in cta. Iar experienta mea cu buc cat am fost student acolo e ca mai repede dai o tura prin caminul de ase straini si ai reprezentante din rep md decat sa dai de acvarii prin alte apartamente.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Pentru Bucuresti iti putem face niste recomandari, deci nu e o problema.
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Postat Aprilie 3, 2014 Pentru Bucuresti iti putem face niste recomandari, deci nu e o problema....si aici intervine momentul in care mi-as fi dorit sa am access la pm....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 E simplu , iti mai trebuie 86 de postari. Daca joci putin fazan si mai comentezi cu noi pe topice in maxim 5 zile poti sa ai acces la PM.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 E simplu , iti mai trebuie 86 de postari. Daca joci putin fazan si mai comentezi cu noi pe topice in maxim 5 zile poti sa ai acces la PM. Sau..plateste 8 euro lui Pisicuts si devine "Premium Member" cu drepturi depline!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Nu stiu daca poate face plata din strainatate, de aceea am evitat sa fac referire la acea metoda de plata.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Nu stiu daca poate face plata din strainatate, de aceea am evitat sa fac referire la acea metoda de plata.Cardul merge peste tot!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Dar nu se mai face de pe telefon ?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Dar nu se mai face de pe telefon ? Nu! http://nimfomane.com/forum/store/product/4-abonament-2-luni/
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 si de cand asta ? Chiar sint curios cat de defazat sint.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Problema asta s-a dezbatut acum ceva vreme.Gabriele, ne sperii. Esti bine? ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Sint bine Dar habar nu am de schimbarea asta. Noroc cu Cool ca m-a trezit Da ` macar cu aproximatie de cata vreme e ?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Mmm, pai cateva luni (2-3?), sa-mi fie cu iertare daca gresesc. )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Si eu ce pielea mea faceam ?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Iti bateai capul cu Senya. 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 3, 2014 Gata am gasit vinovatul . Ce m-am scos!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2014 Iti bateai capul cu Senya. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 4, 2014 a fost prin Constanta? sau ii folosea cineva pozele?cu siguranta pozele fetei erau acum ceva timp in telegraf. http://nimfomane.com/forum/topic/14540-37-de-ani/
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2014 a fost prin Constanta? sau ii folosea cineva pozele?cu siguranta pozele fetei erau acum ceva timp in telegraf. Poftim?!? Ea a declarat ca are ceva radacini pe aici. Deci e posibil ca vara sa fi activat. Am sa o rog sa ne confirme daca a activat sau nu , ca alta data sa fim atenti la cine ii foloseste pozele. NU am lucrat NICIODATA in Constanta am altfel de radacini acolo... Dupa 1mai va fi pentru prima data (dar nu si ultima ) cand voi "presta" servicii sexuale in Constanta! P.S. NU am imprumutat nimanui pozele mele si nici nu o voi face, deci cne mi le-a folosit, le-a FURAT!!! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 8, 2014 Sorina nu s-a pus niciodata problema de a fiimprumutat tu poze cuiva. Colegul nostru iti remarcase pozele pe un topic din C-ta si a intrebat daca ai mai lucrat pe la noi. Cum tu ne-ai confirmat ca nu ai lucrat, acum stim cu siguranta ca pozele au fost furate de acea doamna, deci putem sa o propunem sa mearga la de evitat
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Am inteles. Iti multumesc frumos pentru clarificare! See you soon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum