Sari la conținut

Monica - 0799287283

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Vizitat domnișoara..locația pe lângă Lidl la gara, sociabila, incearca sa se facă plăcută, servicii normale, frumușică la fața, mica de înălțime, priveliște frumoasă în poziția mama iedului, strâmtă. La ce "marfa" e pe Focșani..eu zic că merită de o tragere, două..

Vizitator
Reputație: 0
Postat
17 hours ago, Freelancer24 said:

Vizitat domnișoara..locația pe lângă Lidl la gara, sociabila, incearca sa se facă plăcută, servicii normale, frumușică la fața, mica de înălțime, priveliște frumoasă în poziția mama iedului, strâmtă. La ce "marfa" e pe Focșani..eu zic că merită de o tragere, două..

200/30min

150/15-20min

E pitică și dacă o ai peste medie cică cometează, vezi recenziile de la alte orașe.

Vizitator
Postat
On 4/26/2025 at 6:03 PM, Spaghetti said:

150- 15min?

Eu le aștept pe cele cu cont roșu care fac 150-30min vezi @bryanna  @andreea_02  @Giulia17 etc.

O pitică fără cont care făcea prin vestul țării spuneau baieții că 150/30 min ea la Focșani: "Cum dom'le? 20min maxim." nu mai încurajați așa ceva!

Ori face deplasare de vrea avans?... mulți au rămas  fără bani/fără servicii cu așa ceva.

Postat
Acum 2 ore, Spaghetti a spus:

Și eu le aștept, dar l-am așteptat și pe Moș Crăciun când eram mic și în zadar....deci dragi tovarăși ce ii in mana nu-i minciuna, dați la buci, unde nu îți place nu stai, Focsaniul stă prost de vreo câțiva ani la capitolul fete de treabă așa că avem mult de asteptat

Vizitator
Postat
1 minute ago, Freelancer24 said:

Și eu le aștept, dar l-am așteptat și pe Moș Crăciun când eram mic și în zadar....deci dragi tovarăși ce ii in mana nu-i minciuna, dați la buci, unde nu îți place nu stai, Focsaniul stă prost de vreo câțiva ani la capitolul fete de treabă așa că avem mult de asteptat

@andreea_02  a spus că vine @Giulia17  a fost 11.04

Nu toată lumea e mulțumită de Monica, caută recenziile, în general da opinii bune dar nu e de 200/30min, astea sunt tarife de București la fete verificate bine.

Uite așa cu nazuri și prețuri mari apar doar obiceiuri proaste prin Focșani de devine magnet pentru japițe.

Postat
Acum 8 ore, Freelancer24 a spus:

Gogut daca tie iti place de piticania fast fuck cu 200 / 30 de min e fix problema ta dar nu incerca sa le dai idei ai altora sa.strice piata preturilor autohtone 

Postat
Acum 8 ore, madmax fucker a spus:

Gogut daca tie iti place de piticania fast fuck cu 200 / 30 de min e fix problema ta dar nu incerca sa le dai idei ai altora sa.strice piata preturilor autohtone 

150 a fost tragerea pretenash...am zis eu că am dat 200? 

Postat
Acum 2 minute, Freelancer24 a spus:

Nu am fost grăbit, nu mi-a zis nici că 15 min costa 150 sau 30 min 200 lei, a durat vreo 40 min întâlnirea

Vizitator
Postat
4 hours ago, Freelancer24 said:

Atât mi-a cerut și am zis nu.

nu mi-a zis nici că 15 min costa 150 sau 30 min 200 lei, a durat vreo 40 min întâlnirea

Mie mi-a zis 150/15-20min.

Vizitator
Postat
23 hours ago, Spaghetti said:

200/30min

150/15-20min

E pitică și dacă o ai peste medie cică cometează, vezi recenziile de la alte orașe.

O pitică fără cont care făcea prin vestul țării spuneau baieții de acolo, pe forum că 150/30 min, ea la Focșani: "Cum dom'le? 20min maxim." nu mai încurajați așa ceva!

din conversație personală cu ștrumfa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...