Sari la conținut

0731810826 Larisa

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 103
  • Oras:Pitești
Postat

Bună dragilor sunt liberă azi pentru voi❤️

Va voi lăsa mai jos lista de prețuri și servicii

❤️O finalizare in 30 min (150 lei)

❤️2 finalizari 1h (250 lei)

🤍Normal protejat 

🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 

🤍Diferite poziții/pozitia 69 

🤍Sarutari corporale 

🤍Finalizare corporală 

Programarile le putem face împreună pe whatsapp la numărul 0731810826🙈❤️

• Inimioara 1
  • Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Reputație: 1194
Postat

Salutare, 

Vizitat ieri @Bianca2404, programat whatsapp cu câteva ore înainte totul ok, locația bine cunoscută Lidl Găvana, apartamentul dotat corespunzător curat, spațios îl împarte cu colega ei Maria, am întâlnit o fată foarte drăguță, comunicativă, părul negru cabanos, corp frumos armonios, sâni micuți cu sfârcuri erectile, funduleț frumos conturat, poza de mai sus este de actualitate, am stat puțin la discuții diverse, mai o glumă, zâmbește frumos, înmânat cadoul pentru o oră, am cerut un prosop și am mers la baie, întors în cameră am început cu un mic masaj din partea mea și pe spate și pe față după care a zis că este rândul ei, a început cu ON l-a alegerea ei, umed, adânc, lent, susținut, se simte foarte puțin piersul din limbă, montat prezervativul și am început NP cu ea deasupra se mișcă foarte bine, are o păsărică foarte generoasă, schimbat misionar reacționează plăcut cu gemete naturale, pupici pe sâni, pe gât, trecut în căpriță se simte bine și se vede frumos din această poziție contribuie cu contre ușoare, continuat minute bune, finalizat în prezervativ nu s‐a retras imediat, șters puțin cu șervețele și am stat la rând la baie, în concluzie, o întâlnire foarte plăcută raportatul servicii-calitate-preț foarte bun, pentru mine este de revenit de câte ori am ocazia și îmi permite timpul! 
Domnilor, cu respect! 🫡 

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 2 minute, tsexterone a spus:

Salutare, 

Vizitat ieri @Bianca2404, programat whatsapp cu câteva ore înainte totul ok, locația bine cunoscută Lidl Găvana, apartamentul dotat corespunzător curat, spațios îl împarte cu colega ei Maria, am întâlnit o fată foarte drăguță, comunicativă, părul negru cabanos, corp frumos armonios, sâni micuți cu sfârcuri erectile, funduleț frumos conturat, poza de mai sus este de actualitate, am stat puțin la discuții diverse, mai o glumă, zâmbește frumos, înmânat cadoul pentru o oră, am cerut un prosop și am mers la baie, întors în cameră am început cu un mic masaj din partea mea și pe spate și pe față după care a zis că este rândul ei, a început cu ON l-a alegerea ei, umed, adânc, lent, susținut, se simte foarte puțin piersul din limbă, montat prezervativul și am început NP cu ea deasupra se mișcă foarte bine, are o păsărică foarte generoasă, schimbat misionar reacționează plăcut cu gemete naturale, pupici pe sâni, pe gât, trecut în căpriță se simte bine și se vede frumos din această poziție contribuie cu contre ușoare, continuat minute bune, finalizat în prezervativ nu s‐a retras imediat, șters puțin cu șervețele și am stat la rând la baie, în concluzie, o întâlnire foarte plăcută raportatul servicii-calitate-preț foarte bun, pentru mine este de revenit de câte ori am ocazia și îmi permite timpul! 
Domnilor, cu respect! 🫡 

Cu mare drag aștept să ne revedem mă bucur ca te-ai simțit bine, asta intenționez prin serviciile mele să vă fac să vă simțiți bine❤️ pupi😘

• Inimioara 1
Postat

DISPONIBILA FUTACIOSILOR  :* :*

Sex oral protejat sau functie de igiena

Normal obligatoriu protejat

Finalizarea se face pe corp sau in prezervativ

Diferite pozitii, sarutari pe corp, atingerimangaieri, masaj de relaxare

Se poate si dus asistat

Preturile vor fi:

150 lei o fin (30 min,)

250 lei ora (se poate 2 fin sau o fin plus masaj)

• Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, elegantul1 a spus:

Buna, pana la ce ora mai esti astazi? Poti sa pui o poza si din fata?

E09C1EB1-FFFE-43F5-98FF-9D77A6A32C12.jpeg

• Inimioara 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare, am fost si eu aseara din nou la Larisa.

Fata era intr o rochita mulata pe corp, misto rau. zicea ca bause si ea un pahar de vin asa de 1 Mai 😆era misto dispusa oricum e foarte de treaba e de obicei.

Ca de obicei programare pe whatsapp, respectata, un dus pentru refresh ea prima (bine pana sa intru, ca i-am scris cu 5-10 min ca am parcat si a zis fata sa stau sa faca dus) apoi eu cand am intrat si dupa ce am schimbat 2 3 vorbe, prosop curat uscat, apa de gura, gel de dus etc.

Actul a constat in oral nep misto, apoi schimbat cateva pozitii pana am gasit pozitia castigatoare sa pot sa termin 😄adica capra. 150 lei investiti ok pentru 1 fin.

Este o fata foarte de treaba, foarte simpatica, a zis ca o sa plece azi pe seara, dar ca o sa revina peste 1 saptamana ceva de genul.

Astea fiind zise, o sa revin la ea cu placere cand o sa revina. te pup Larisa @Bianca2404 😘

Postat
Acum 2 ore, Suprafive a spus:

Salutare, am fost si eu aseara din nou la Larisa.

Fata era intr o rochita mulata pe corp, misto rau. zicea ca bause si ea un pahar de vin asa de 1 Mai 😆era misto dispusa oricum e foarte de treaba e de obicei.

Ca de obicei programare pe whatsapp, respectata, un dus pentru refresh ea prima (bine pana sa intru, ca i-am scris cu 5-10 min ca am parcat si a zis fata sa stau sa faca dus) apoi eu cand am intrat si dupa ce am schimbat 2 3 vorbe, prosop curat uscat, apa de gura, gel de dus etc.

Actul a constat in oral nep misto, apoi schimbat cateva pozitii pana am gasit pozitia castigatoare sa pot sa termin 😄adica capra. 150 lei investiti ok pentru 1 fin.

Este o fata foarte de treaba, foarte simpatica, a zis ca o sa plece azi pe seara, dar ca o sa revina peste 1 saptamana ceva de genul.

Astea fiind zise, o sa revin la ea cu placere cand o sa revina. te pup Larisa @Bianca2404 😘

Pupi dulce te aștept cu drag când revin😘❤️

Postat
Acum 1 minut, Bianca2404 a spus:

Pupi dulce te aștept cu drag când revin😘❤️

O să fiu disponibilă azi până la ora 20:00 ❤️

• Inimioara 1
Reputație: 99
  • Oras:Vatra lui Bucur
Postat

Vizitată Larisa, contact pe wapp la numărul 0731810826, răspunde destul de rapid.
Stabilit întâlnirea pentru ziua x la ora y, puțină întârziere din partea ei însă fusese să mănânce împreună cu Maria, colega cu care împarte apartamentul. Am înțeles, am așteptat răbdător și după un timp m-a anunțat cǎ pot urca.

Locatia este intr-un bloc rezidențial, în proximitatea Lidl Gavana de pe N. Balcescu.

Am fost întâmpinat de Larisa, am făcut cunoștință și m-a poftit în camera de acțiune.

Am socializat puțin, am glumit pentru ca abia se întorsese de la masă și nu avusese timp să-și tragă sufletul iar cu mine deja întârziase.

Larisa este o tipă misto, micuță, brunetă, arată bine la corp, este drăguță, are sânii micuți însă sfarcurile erectile și se văd bine, are fundul bombat și mi-a plăcut cum se vede în doggy.

Este comunicativă, dezinhibată, oferă sărutări corporale în timpul actului sexual, este permisivă și nu comentează si nici nu se sustrage în vreun fel, încearcă să te facă să te simți bine cu ea, lucru pe care l-am apreciat. 

A mers întâi ea la duș, apoi eu, am primit prosop curat iar după refreshing m-a poftit în pat. 
A început cu OP la cererea mea, are o tehnică bună, a reușit să mă trezească destul de repede, se simte bine și piercingul din limbă. 
Am trecut în NP, m-a întrebat ce poziție prefer și am început în misionar, mi-a plăcut cum se simte atunci când pompam cu pofta în ea, este destul de strâmtă și se umezește natural.

Am mai schimbat încă 2 sau 3 poziții "amestecându-i bine masa de prânz", am reușit să finalizez cu ea în lateral admirându-i tatuajul superb de pe picior în timp ce o futeam.

Dupa finalizare am mers din nou la duș iar la retur am văzut-o și pe colega ei Maria, era întinsă pe burtă în pat în camera de vizavi și îmi zâmbea în timp ce mă uscam. 
I-am cerut Larisei să-mi facă cunoștință și cu Maria, o altă prezență plăcută căreia i-am promis ca ne vom cunoaște în curând la revenirea mea în Pitești.

ON: 8, suficient de bun

NP: 8, se implică, geme frumos nederanjant, mi-a plăcut. 

DTD: 30 minute 

Halat: 150 lei

De revenit? Da, am avut o experiență corectă și plăcutǎ, la un preț foarte bun.

Larisa, mi-a părut bine să te cunosc, Maria, ne vom vedea în curând, așa cum am promis. 

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
1 oră în urmă, fullspy a spus:

Vizitată Larisa, contact pe wapp la numărul 0731810826, răspunde destul de rapid.
Stabilit întâlnirea pentru ziua x la ora y, puțină întârziere din partea ei însă fusese să mănânce împreună cu Maria, colega cu care împarte apartamentul. Am înțeles, am așteptat răbdător și după un timp m-a anunțat cǎ pot urca.

Locatia este intr-un bloc rezidențial, în proximitatea Lidl Gavana de pe N. Balcescu.

Am fost întâmpinat de Larisa, am făcut cunoștință și m-a poftit în camera de acțiune.

Am socializat puțin, am glumit pentru ca abia se întorsese de la masă și nu avusese timp să-și tragă sufletul iar cu mine deja întârziase.

Larisa este o tipă misto, micuță, brunetă, arată bine la corp, este drăguță, are sânii micuți însă sfarcurile erectile și se văd bine, are fundul bombat și mi-a plăcut cum se vede în doggy.

Este comunicativă, dezinhibată, oferă sărutări corporale în timpul actului sexual, este permisivă și nu comentează si nici nu se sustrage în vreun fel, încearcă să te facă să te simți bine cu ea, lucru pe care l-am apreciat. 

A mers întâi ea la duș, apoi eu, am primit prosop curat iar după refreshing m-a poftit în pat. 
A început cu OP la cererea mea, are o tehnică bună, a reușit să mă trezească destul de repede, se simte bine și piercingul din limbă. 
Am trecut în NP, m-a întrebat ce poziție prefer și am început în misionar, mi-a plăcut cum se simte atunci când pompam cu pofta în ea, este destul de strâmtă și se umezește natural.

Am mai schimbat încă 2 sau 3 poziții "amestecându-i bine masa de prânz", am reușit să finalizez cu ea în lateral admirându-i tatuajul superb de pe picior în timp ce o futeam.

Dupa finalizare am mers din nou la duș iar la retur am văzut-o și pe colega ei Maria, era întinsă pe burtă în pat în camera de vizavi și îmi zâmbea în timp ce mă uscam. 
I-am cerut Larisei să-mi facă cunoștință și cu Maria, o altă prezență plăcută căreia i-am promis ca ne vom cunoaște în curând la revenirea mea în Pitești.

ON: 8, suficient de bun

NP: 8, se implică, geme frumos nederanjant, mi-a plăcut. 

DTD: 30 minute 

Halat: 150 lei

De revenit? Da, am avut o experiență corectă și plăcutǎ, la un preț foarte bun.

Larisa, mi-a părut bine să te cunosc, Maria, ne vom vedea în curând, așa cum am promis. 

Pup dulce mi-a făcut plăcere să te cunosc sper să ne revedem curând❤️

Multumesc pentru complimente😘

Postat

Hei băieți eu am încheiat vizita la voi😘

Ne revedem curând vă pup dulce😘

• Inimioara 3
Reputație: 99
Postat
1 oră în urmă, Bianca2404 a spus:

Pup dulce mi-a făcut plăcere să te cunosc sper să ne revedem curând❤️

Multumesc pentru complimente😘

😘

Postat

Hei băieți revin astăzi la voi❤️

Va aștept pe wapp pentru programări😘

• Inimioara 2
Postat
Acum 30 minute, alexcfr66 a spus:

Vii și cu colega ? 😋

Da

Postat

Hei băieți am ajuns la locație în zona Trivale🙈

Va aștept pentru a vă oferi serviciile mele:

sex normal (protejat)

sex oral (în funcție de igienă)

diferite poziții, masaj , sărutări corporale❤️

Preț: 150 ( o finalizare)

250 o oră (2 finalizări)

Vă aștept pe wapp pentru programări❤️

Vă pup😘😘😘

• Inimioara 2
Postat
La 01.05.2025 la 13:07, Bianca2404 a spus:

IMG_0673.jpeg

Hei băieți am ajuns la locație în zona Trivale🙈

Va aștept pentru a vă oferi serviciile mele:

sex normal (protejat)

sex oral (în funcție de igienă)

diferite poziții, masaj , sărutări corporale❤️

Preț: 150 ( o finalizare)

250 o oră (2 finalizări)

Vă aștept pe wapp pentru programări❤️

Vă pup😘😘😘

IMG_0821.jpeg

• Inimioara 5
Postat

DISPONIBILA FUTACIOSILOR  :* :*

Se poate si dus asistat

Preturile vor fi:

150 lei o fin (30 min,)

250 lei ora (se poate 2 fin sau o fin plus masaj)

• Inimioara 3
Postat

Hei sunt disponibilă pentru voi❤️

Se poate si dus asistat

Preturile vor fi:

150 lei o fin (30 min,)

Programările se pot face pe WhatsApp😘

Va pup❤️❤️

• Inimioara 3
Reputație: 13
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Bună!

Ne poți spune locatia te rog?

Mulțumesc :inlovee

Postat
Acum 6 ore, olyxxx a spus:

Bună!

Ne poți spune locatia te rog?

Mulțumesc :inlovee

În cartierul Trivale pe Str Mihai Lungeanu iubire😘

Postat

Hei băieți țin să vă anunț ca m-am mutat în altă locație cu colega mea Maria❤️

Acum mă găsiți la Lidl Gavana😊

Pupici😘

• Inimioara 3

Postat

Hei sunt disponibilă pentru voi❤️

Sex oral protejat sau functie de igiena

Se poate si dus asistat

Preturile vor fi:

150 lei o fin (30 min,)

Programările se pot face pe WhatsApp😘

Va pup❤️❤️

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...