Sari la conținut

0731810826 Larisa

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 48 minute, suburbie a spus:

Nu mai înțeleg nimic,ba are tatuaj pe partea dreaptă ba nu are.

Da e ciudat faptul ca (si nu doar ea) pune poze vechi si cu o calitate nu prea ok, cand in 2025 e atat de simplu, poti face 2 3 poze in oglinda, sau sa ti le faca colega, sau sa puna telefonul undeva pe self timer, deci variante sunt destule. Ar fi mult mai ok zic eu si ar fi in avantajul ei (lor) ca este o fata chiar simpatica si arata bine.

Reputație: 103
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 17 ore, suburbie a spus:

Nu mai înțeleg nimic,ba are tatuaj pe partea dreaptă ba nu are.

Te pot face eu să înțelegi sunt anumite poze care le am de când nu aveam tatuajul nu schimbă cu nimic asta corpul e același😊

• Inimioara 3
Postat
Acum 16 ore, Suprafive a spus:

Da e ciudat faptul ca (si nu doar ea) pune poze vechi si cu o calitate nu prea ok, cand in 2025 e atat de simplu, poti face 2 3 poze in oglinda, sau sa ti le faca colega, sau sa puna telefonul undeva pe self timer, deci variante sunt destule. Ar fi mult mai ok zic eu si ar fi in avantajul ei (lor) ca este o fata chiar simpatica si arata bine.

Da e foarte usor sa faci o poza doar ca sunt anumite poze care mie imi plac și as vrea sa le împărtășesc și cu voi nu cred ca e asta o problema cei care mă știți vă puteți da seama ca sunt eu😉

• Inimioara 3
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Bianca2404 a spus:

Te pot face eu să înțelegi sunt anumite poze care le am de când nu aveam tatuajul nu schimbă cu nimic asta corpul e același😊

Pai o fi acelasi, dar ar fi mai ok mai recente, despre asta e vorba. Mai ales in meseria asta, ca degeaba o tipa acu 2 ani arata intr-un fel si ea le posteaza tot p-alea de atunci si acum poate a mai luat in greutate sau a mai dat jos etc. Dupa cum ziceam, este maxim de simplu in era in care suntem acu, sa faci cateva poze, daca nici acum nu e usor despre ce sa mai vorbim. Nu vad nimic rau, din contra, in a posta poze la 2 sapt sau 1 luna de ex. Din contra e mai ok decat poze vechi.

Postat
Acum 2 ore, Suprafive a spus:

Pai o fi acelasi, dar ar fi mai ok mai recente, despre asta e vorba. Mai ales in meseria asta, ca degeaba o tipa acu 2 ani arata intr-un fel si ea le posteaza tot p-alea de atunci si acum poate a mai luat in greutate sau a mai dat jos etc. Dupa cum ziceam, este maxim de simplu in era in care suntem acu, sa faci cateva poze, daca nici acum nu e usor despre ce sa mai vorbim. Nu vad nimic rau, din contra, in a posta poze la 2 sapt sau 1 luna de ex. Din contra e mai ok decat poze vechi.

Așa pentru a informa în pozele fără tatuaj nu sunt schimbată deloc porobabil așa e felul meu și m-aș bucura să vă încânte și pe voi pozele astea …

vă pup❤️

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 10 minute, Bianca2404 a spus:

Așa pentru a informa în pozele fără tatuaj nu sunt schimbată deloc porobabil așa e felul meu și m-aș bucura să vă încânte și pe voi pozele astea …

vă pup❤️

Ar trebui sa te mandresti cum esti in prezent, ca esti foarte ok. Nu sa te feresti sa faci poze noi. Asta e ideea.

Reputație: 79
  • Oras:moreni
Postat

Salutare tuturor, tocmai ce am iesit de la Larisa:

dup un oral de nota 7, unde am rugat-o in nenumărate randuri sa nu se oprească, pare clar ca nu ii place oral, fără atentie la sateliții, plictisita clar, am trecut la normal, unde a obosit dupa 5 minute deasupra si m a rugat sa  schimbam :((!

Sanii ei par ca niste smochine stafidite, plus ca este vânătă sub sani, probabil cine stie cine a bătut-o!!! 

Nu recomand!!!

era si Maria acolo!!! Super top versus ea!!

nu merita!!!

doar daca vrei sa arunci banii pe geam!!! Mai bine laba!!!

nota 5 de la mine!

mai bine de banii Ia faci laba la ceva frumos pe net!

spor futăcioși!!!

Postat
Acum 14 ore, Suprafive a spus:

Ar trebui sa te mandresti cum esti in prezent, ca esti foarte ok. Nu sa te feresti sa faci poze noi. Asta e ideea.

Cum arat in prezent am arătat mereu dupa cum se vede singura diferență e ca nu aveam tatuajul😉 

Postat
Acum 10 ore, fane22 a spus:

dup un oral de nota 7, unde am rugat-o in nenumărate randuri sa nu se oprească, pare clar ca nu ii place oral, fără atentie la sateliții, plictisita clar, am trecut la normal, unde a obosit dupa 5 minute deasupra si m a rugat sa  schimbam :((!

Sanii ei par ca niste smochine stafidite, plus ca este vânătă sub sani, probabil cine stie cine a bătut-o!!! 

Nu recomand!!!

nu merita!!!

nota 5 de la mine!

spor futăcioși!!!

Hei nu știu de ce ești așa de răutăcios pare ca sunteți schimbători la locație nu ai mai spus așa păi hai să revenim la ce am făcut și să spuneam adevărul ca erai în al 9 le-a cer după oral mă rugai să mai fac ca se simte super bine etc și nu în ultimul rând ca ai terminat în maxim 5 minute dacă nu te simțeai în al 9 le-a cer nu cred ca se întâmpla asta😂

Chiar nu vă înțeleg de ce sunteți așa de răutăcioși și frustrați…

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Chiar acum, Bianca2404 a spus:

Hei nu știu de ce ești așa de răutăcios pare ca sunteți schimbători la locație nu ai mai spus așa păi hai să revenim la ce am făcut și să spuneam adevărul ca erai în al 9 le-a cer după oral mă rugai să mai fac ca se simte super bine etc și nu în ultimul rând ca ai terminat în maxim 5 minute dacă nu te simțeai în al 9 le-a cer nu cred ca se întâmpla asta😂

Chiar nu vă înțeleg de ce sunteți așa de răutăcioși și frustrați…

O notă ar fi trebuit să-ți dau eu ție în nici un caz tu mie hai să fim realiști😁

• Inimioara 1
Postat
Acum 11 ore, fane22 a spus:

Nu recomand!!!

nu merita!!!

nota 5 de la mine!

spor futăcioși!!!

A și încă ceva neagră sub sâni nu sunt dragul meu ar fi trebuit să-ți ștergi ochelari mai bine și vedeai ca sub sân am un tatuaj😉

Postat

A și încă ceva vânătă sub sâni nu sunt dragul meu ar fi trebuit să-ți ștergi ochelari mai bine și vedeai ca sub sân am un tatuaj😉

Postat

Hei futaciosilor🤪

Disponibila pentru voi❤️

Va aștept sa ne simțim bine ce ziceți?🥰

• Inimioara 2
Postat

Hei futaciosilor🤪

Disponibila pentru voi❤️

Va aștept sa ne simțim bine ce ziceți?🥰

Postat

Hei băieți mă mai găsiți în Pitești până Duminică seara❤️

• Inimioara 2
Postat

Hei sunt disponibilă pentru voi❤️

Sex oral protejat sau functie de igiena

Normal obligatoriu protejat

Finalizarea se face pe corp sau in prezervativ

Diferite pozitii, sarutari pe corp, mangaieri, masaj de relaxare

Se poate si dus asistat

Preturile vor fi:

150 lei o fin (30 min,)

250 lei ora (se poate 2 fin sau o fin plus masaj)

Programările se pot face pe WhatsApp😘

Va pup❤️❤️

• Inimioara 2
Postat

Salutare, am fost si eu la ea recent. Pot sa confirm ce a spus colegul mai sus. Pe langa ce a zis colegul legat de sâni, m-am speriat când am văzut ca are 1 metru jumate si 30kg toată. Legat de prestație, in fiecare poziție dupa 3 minute zicea sa schimbam ca a obosit, ca o doare, ca s-a plictisit. O experiența neplacuta, nu recomand.

Postat
Acum 8 minute, elegantul1 a spus:

Salutare, am fost si eu la ea recent. Pot sa confirm ce a spus colegul mai sus. Pe langa ce a zis colegul legat de sâni, m-am speriat când am văzut ca are 1 metru jumate si 30kg toată. Legat de prestație, in fiecare poziție dupa 3 minute zicea sa schimbam ca a obosit, ca o doare, ca s-a plictisit. O experiența neplacuta, nu recomand.

Jur nu-mi vine sa cred cat de frustrați sunteți ca bărbați ba frate baa când sunteți aici lăudați femeile ca vă simțiți în al 9 le-a cer ca nimeni nu va mai făcut un oral atat de bun etc și când ajungeți acasă vă frustrați și nu vă înțeleg de ce deci nu-mi vine să cred de ce oameni poți da în viața asta …. 

Postat

Jur nu-mi vine sa cred cat de frustrați sunteți ca bărbați ba frate baa când sunteți aici lăudați femeile ca vă simțiți în al 9 le-a cer ca nimeni nu va mai făcut un oral atat de bun etc și când ajungeți acasă vă frustrați și nu vă înțeleg de ce deci nu-mi vine să cred de ce oameni poți da în viața asta …. 

În locul vostru numai comentam îmi vedeam de treaba mea 

Postat
Acum 3 minute, Bianca2404 a spus:

În locul vostru numai comentam îmi vedeam de treaba mea 

În nici un moment n-am spus ca mă doare sub nici o formă spuneți mă frate adevărul numai fiți mă așa de frustrați pe voi ca bărbați ca nu puteți duce mai mult de 3 minute cu tot cu îmbrăcat și dezbrăcat…

dacă tot comentați aiurea hai să spunem adevărul pur nu frustrările voastre ca bărbați pe bune 

Reputație: 79
Postat
Acum 16 ore, elegantul1 a spus:

Adevarat!!!

Postat
Acum 1 oră, fane22 a spus:

Adevarat!!!

Tare frustrați sunteți încercați să vă respectați mai mult pe voi ca bărbați😂

Postat

Hei mai sunt disponibilă până mâine după amiază❤️

Va aștept pe wapp pentru programări❤️‍🔥

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...