Membru Premium papura voda Reputație: 2160 Postat Aprilie 29 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 29 Nu i aș fi deschis topic la piticania asta dacă nu mă făcea la portofel! Pentru că unele nu mai vin din vacanță,altele au plecat mai devreme,unora le a venit ciclul,altele ori nu răspund ori nu lucrează târziu și pula m a luat târâș,am fost la duduia asta,o jumătate de buletin,curată,servicii anoste,banale și fără chef,atitudine 0 barat,parcă era drogată că a alcool nu mirosea,nu vorbește aproape deloc,oral de nota 5,la normal i am dat la buci că să termin doar misionar. Obsedat de curățenie, după ce am finalizat cu chiu,cu vai, m am cerut la duș,a venit după mine să vadă ce fac,eu am crezut că din politețe,prosop unic și plecai,mai mult trist decât supărat. Acasă am văzut că din portofel lipseau 120 ron,am avut noroc că nu erau bani mulți în portofel dar merită spus că ultimul și primul atac la portofel data din octombrie 2010! Văd că nu mai este în Craiova, bântuie prin țară, am văzut-o prin Tg.Jiu, Tr.Severin și pe unde o mai umbla după fraieri,stă 2 zile și o șterge. Interesant este că am sunat o și a răspuns dar nu a scos niciun cuvânt. Să I fie de bine! Dar fiți prudenți, cu toate că nu cred că va veți îngrămădi,doar n o să aveți ghinion că mine să căutați 7-8 fete și să dați în bară. Să aveți spor! 1
DonJuan05 Reputație: 43 Postat Aprilie 29 Oras:Madrid Oras:Madrid Postat Aprilie 29 Acum 13 minute, papura voda a spus: Nu i aș fi deschis topic la piticania asta dacă nu mă făcea la portofel! Pentru că unele nu mai vin din vacanță,altele au plecat mai devreme,unora le a venit ciclul,altele ori nu răspund ori nu lucrează târziu și pula m a luat târâș,am fost la duduia asta,o jumătate de buletin,curată,servicii anoste,banale și fără chef,atitudine 0 barat,parcă era drogată că a alcool nu mirosea,nu vorbește aproape deloc,oral de nota 5,la normal i am dat la buci că să termin doar misionar. Obsedat de curățenie, după ce am finalizat cu chiu,cu vai, m am cerut la duș,a venit după mine să vadă ce fac,eu am crezut că din politețe,prosop unic și plecai,mai mult trist decât supărat. Acasă am văzut că din portofel lipseau 120 ron,am avut noroc că nu erau bani mulți în portofel dar merită spus că ultimul și primul atac la portofel data din octombrie 2010! Văd că nu mai este în Craiova, bântuie prin țară, am văzut-o prin Tg.Jiu, Tr.Severin și pe unde o mai umbla după fraieri,stă 2 zile și o șterge. Interesant este că am sunat o și a răspuns dar nu a scos niciun cuvânt. Să I fie de bine! Dar fiți prudenți, cu toate că nu cred că va veți îngrămădi,doar n o să aveți ghinion că mine să căutați 7-8 fete și să dați în bară. Să aveți spor! O fi venit la baie să te țină de pulă 😁,... Lucrează în doi probabil, dar a venit după tine să-ți lase impresia că nu are cum să te fure ea, și tu să nu verifici in acel moment. Îmi pare rău de tine, dar e bn că nai avut sumă mare
Versace83 Reputație: 9 Postat Mai 2 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 2 Vezi daca nu astepti sa te bagi la dus cand ajungi acasa! Prosopul ala unic nu e dezinfectat, poti lua negi si altele chiar daca e spalat ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum