Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 1 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 1 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibilă pentru programări,contact whatsapp Ultimele zile aici: Luni/ Marti și Miercuri
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 1 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 1 Astăzi mai am următoarea disponibilitate: 14:00-16:00 / 19:00:23:30 pentru programări pot fi contactată pe whatsapp,doar whatsapp . Voi începe sa iau programări și pentru ultimele 3 zile în care voi mai fi aici( Luni, Marți,Miercuri) cine isi stie programul și ca nu va interveni nimic îmi poate scrie pe whatsapp pentru programare , cine nu își știe programul inca îmi pot scrie în ziua respectiva și în funcție de disponibilitatea amândurora vedem atunci ce putem stabili . 2
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 2 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibila pentru programări DOAR ASTĂZI - MARȚI SI MIERCURI MAI SUNT DE GĂSIT ÎN PITEȘTI 1
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 2 Locuri libere pentru programări 3
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 3 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 3 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibilă pentru programări DOAR ASTĂZI ȘI MÂINE VOI MAI FI DE GĂSIT ÎN PITEȘTI 2
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 3 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 3 Edit* Pentru astăzi mai am următoarea disponibilitate: 16:30-20:00 22:30- 00:00 Iau programări și pentru mâine, contact whatsapp. 1
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 4 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 4 Buna dimineața, dragilor! 🤗 Disponibilă pentru programări ULTIMA ZI ÎN CARE VOI MAI FI DISPONIBILĂ 1
Ana.Maria Reputație: 3748 Postat Iunie 4 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iunie 4 Dragilor, vizita mea aici sa încheiat ❌️INDISPONIBILĂ ❌️ O seara frumoasa în continuare!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum