Andradax Reputație: 105 Postat Decembrie 21, 2025 Postat Decembrie 21, 2025 Disponibila azi pentru 1-2 programari.O zi excelenta tuturor.💋
Andradax Reputație: 105 Postat Decembrie 27, 2025 Postat Decembrie 27, 2025 Disponibila dupa ora 17:30 💋.O zi excelenta tuturor.
Davidluky Reputație: 67 Postat Ianuarie 17 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Ianuarie 17 Mai activeaza? Ca i-am scris pe wapp si apare inactiva dinainte de sarbatori.Ca as fi vrut sa ii fac o vizita.
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 21 Postat Ianuarie 21 Buna dimineata.Disponibila. O zi excelenta tuturor.💋 1 1 5
mariuss39 Reputație: 27 Postat Ianuarie 21 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Ianuarie 21 Acum 8 ore, Andradax a spus: Buna dimineata.Disponibila. O zi excelenta tuturor.💋 Ești superbă 😍😋👅
Toma1 Reputație: 17 Postat Ianuarie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 21 Locația este aceeași sau ai schimbat-o?
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 25 Postat Ianuarie 25 Buna dimineata.Disponibila azi pentru 2-3 programari.Pupici💋 4
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 26 Postat Ianuarie 26 Buna dimineata.Disponibila pentru programari atat singura cat si cu Ella.Pupici 💋
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 28 Postat Ianuarie 28 Disponibila incepand cu ora 12:30 singura cat si cu Ella pentru trio.Pupici🥰💋
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 29 Postat Ianuarie 29 Disponibila atat singura cat si cu Ella.Pupici💋🥰
Andradax Reputație: 105 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Disponibila pentru 1-2 programari in seara asta 💋
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 2 Postat Februarie 2 Buna dimineata.Disponibila astazi atat singura cat si cu Ella.Pupici 💋
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 Disponibila azi pentru 1-2 programari.Pup si o zi frumoasa💋
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 5 Postat Februarie 5 Disponibila 💋si impreuna si cu Ella.O zi excelenta. 1 4
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 7 Postat Februarie 7 Buna disponibila azi cu Ella si singura 💋 1 6
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 Disponibila in seara asta incepand cu ora 21:00 singura cat si cu Ella.Pupici 💋
Andradax Reputație: 105 Postat Februarie 19 Postat Februarie 19 Buna dimineata.Disponibila pentru 1-2 programari azi singura cat si cu Ella 😘.Zi frumoasa.
Florincarp Reputație: 79 Postat 57 minute în urmă Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Postat 57 minute în urmă Trecut pe la Andrada si a fost o experienta f faina. Programat pe wapp dupa ce a avut concediu. M-a primit intr o lenjerie f sexy rosie,cu sanii aia imensi siliconati. Am stat de vorba putin dupa a inceput sa ma suga in genunchi la marginea patului oral f bun umed si adanc.Dupa am trecut la pompat si mi-a placut ca imi spunea fute-ma in pizda mea mica si chiar are dreptate chiar e mica. Am dat un nr de vreo 40 de minute si cam atat ca nu ma mai tineau genunchii. On: 9 Np:10+ chiar mi-a placut. Achitat 600 si dus am fost. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum