Sari la conținut

Mia (Maya 0750161613 ) veche pe orasul vaslui dar cu servicii bunisoare

Postări Recomandate

Reputație: -22
Postat

Numarul este cel din titlul topicului

Doamna este o femeie trecuta zic eu de 35 de primaveri.

Cu un corp tare bine proportionat , inalta cred ca peste 1,70, bruneta

Face deplasari sau lucreaza la masina , eu am intalnit-o de 2 ori o data in masina si odata la hotel .

Ce ma facut sa scriu topicul  e faptul ca are servicii foarte ok pentru vaslui.

Putin scumpe ce e drept dar se merita.

La oral nu exceleaza dar daca stii cum sa o iei iti face o treaba chiar foarte buna , face si finalizare orala si oral neprotejat.

La normal , are un fund foarte frumos si mare , o pasarica rozie frumoasa si fierinte care iti face juniorul sa tremure de extaz . 

La fata doamna e de un 8-9.

La corp e de 9 chiar 10 .

Pe langa fund si pasarica , are si niste tate naturale destule de mari , rotunde si ferme .

Din punctul meu de vedere nu e de ratat , e de incercat  macar un numar, eu voi mai reveni.

Spor la ciocane .

• Proffmod a schimbat titlul în Mia (Maya 0750161613 ) veche pe orasul vaslui dar cu servicii bunisoare
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
La 26.05.2025 la 14:27, anrod a spus:

Numarul este cel din titlul topicului

Doamna este o femeie trecuta zic eu de 35 de primaveri.

Cu un corp tare bine proportionat , inalta cred ca peste 1,70, bruneta

Face deplasari sau lucreaza la masina , eu am intalnit-o de 2 ori o data in masina si odata la hotel .

Ce ma facut sa scriu topicul  e faptul ca are servicii foarte ok pentru vaslui.

Putin scumpe ce e drept dar se merita.

La oral nu exceleaza dar daca stii cum sa o iei iti face o treaba chiar foarte buna , face si finalizare orala si oral neprotejat.

La normal , are un fund foarte frumos si mare , o pasarica rozie frumoasa si fierinte care iti face juniorul sa tremure de extaz . 

La fata doamna e de un 8-9.

La corp e de 9 chiar 10 .

Pe langa fund si pasarica , are si niste tate naturale destule de mari , rotunde si ferme .

Din punctul meu de vedere nu e de ratat , e de incercat  macar un numar, eu voi mai reveni.

Spor la ciocane .

Nu o mai ridica asa in slavi sa nu  te îndrăgostești, nu e chiar cine știe ce tipa, e scumpa pentru servicii in masina, am fost la ea. Nu are 35 de ani, are sub 30 dar  e ofilita de la  verdeață sau  prafuri. Sânii nu sunt naturali, are silicoane dar s-a îngrășat fata.

• Like 1

• Oras:Neamt
  • Oras:Neamt
Postat
On 6/28/2025 at 6:35 AM, stefandesign said:

Nu o mai ridica asa in slavi sa nu  te îndrăgostești, nu e chiar cine știe ce tipa, e scumpa pentru servicii in masina, am fost la ea. Nu are 35 de ani, are sub 30 dar  e ofilita de la  verdeață sau  prafuri. Sânii nu sunt naturali, are silicoane dar s-a îngrășat fata.

Salutare!Intradevar pentru un numar cere 200lei,o ora doua numere 500 lei,sex doar in masina.Ca punct de intalnire indica in fata liceului X.

Ciocanele tari si mult spor!

PS:Am incercat cu doamna un numar in aer liber caprita!Pentru o descarcare rapida merge,dar cam atat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...