aprilia Reputație: 4 Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Cred ca ar fi o idee mai buna, avand in vedere ca va cunoasteti locatia. Din postarile anterioare nu mai stiu care din voi practica si analul. Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 7, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 7, 2016 Cred ca ar fi o idee mai buna, avand in vedere ca va cunoasteti locatia. Din postarile anterioare nu mai stiu care din voi practica si analul.Eu ana practic sex anal,dar ocazional. 2 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 8, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 8, 2016 Buna fetelor ati încercat si dominare? In două ar iesi o treaba super!!sau macat v-ați gândit?? Eu Ana am mai avut cateva tentative de acest gen, dar doar tentative... Am fost deschisa acestei provocari, dar nu cred ca se potriveste cu personalitatea mea, iar de Roxana...ce sa zic...este o romantica incurabila. * 1 Link spre comentariu
patratzel Reputație: 4 Postat Iulie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 10, 2016 Sunat vineri la fete, facut programare pentru sambata. Au respectat programarea si pentru asta le multumesc ( ca au facut o exceptie de la orarul normal L-V), am optat pentru varianta cu amandoua. Am ajuns usor la locatie, un apartament micut dar cu o camera de "actiune" spatioasa (ai loc de acobatii daca te duce capul, pe mine nu m-a prea dus), papuci de casa vreo 3 marimi (apreciat tare acest aspect), baie micuta dar cu o cada misto pe colt, prosop tocmai scos din dulap, geluri de dus si sampoane la alegere (Nivea, Avon, etc). Am stat la cioace (Ana vorbareata, deschisa, Roxana mai retrasa, nici nu prea era in apele ei), un pahar de apa, o tigara, un dus rapid, inca un pahar de apa, inca o tigara (de data asta in costumul lui Adam ) apoi in camera. Au venit fetele si au inceput un ON sustinut de amandoua de totata frumusetea, finalizat CIM, locul de munca a ramas curat imaculat Am mers la baie pentru o igienizare scurta, apoi la bucatarie...o tigara, un pahar cu apa, o ciocolata de import , apoi inapoi in camera si a inceput DISTRACTIA ! ...doar ca nu e aia la care va ganditi voi... La scurt timp dupa inceperea reprizei a 2-a (repriza la care finalizez cam greu), a inceput muzica de pertecere (era o nunta pe scara si venisera lautarii sa ia mireasa de acasa). Am incercat si au incercat, le-am facut masaj, am mai facut o pauza si am incercat din nou dar mie imi era acum de dansat (am o MARE slabiciune pentru muzica de petrecere)...nu am mai reusit sa finalizez cu toate ca fetele si-au dat toata silinta ! Door-to-door 2 1/2 ore, achitat 400 (apreciat ca nu i-au cerut inainte). Multumesc pasaricilor pentru rabdare !! Pupici 3 Link spre comentariu
eshade Reputație: 256 Postat Iulie 10, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Partajează Postat Iulie 10, 2016 Bravo patratezel , bine ai venit in randul celor cu recenzii Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 10, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 10, 2016 Sunat vineri la fete, facut programare pentru sambata. Au respectat programarea si pentru asta le multumesc ( ca au facut o exceptie de la orarul normal L-V), am optat pentru varianta cu amandoua.Am ajuns usor la locatie, un apartament micut dar cu o camera de "actiune" spatioasa (ai loc de acobatii daca te duce capul, pe mine nu m-a prea dus), papuci de casa vreo 3 marimi (apreciat tare acest aspect), baie micuta dar cu o cada misto pe colt, prosop tocmai scos din dulap, geluri de dus si sampoane la alegere (Nivea, Avon, etc).Am stat la cioace (Ana vorbareata, deschisa, Roxana mai retrasa, nici nu prea era in apele ei), un pahar de apa, o tigara, un dus rapid, inca un pahar de apa, inca o tigara (de data asta in costumul lui Adam ) apoi in camera. Au venit fetele si au inceput un ON sustinut de amandoua de totata frumusetea, finalizat CIM, locul de munca a ramas curat imaculat Am mers la baie pentru o igienizare scurta, apoi la bucatarie...o tigara, un pahar cu apa, o ciocolata de import , apoi inapoi in camera si a inceput DISTRACTIA ! ...doar ca nu e aia la care va ganditi voi...La scurt timp dupa inceperea reprizei a 2-a (repriza la care finalizez cam greu), a inceput muzica de pertecere (era o nunta pe scara si venisera lautarii sa ia mireasa de acasa). Am incercat si au incercat, le-am facut masaj, am mai facut o pauza si am incercat din nou dar mie imi era acum de dansat (am o MARE slabiciune pentru muzica de petrecere)...nu am mai reusit sa finalizez cu toate ca fetele si-au dat toata silinta !Door-to-door 2 1/2 ore, achitat 400 (apreciat ca nu i-au cerut inainte).Multumesc pasaricilor pentru rabdare !! Pupici Si noi iti multumim pt masaj... faza cu nunta a fost super amuzanta, totusi ne cerem scuze, nu aveam cum sa prevenim acest eveniment... cu toate acestea,tot timpul petrecut impreuna a fost frumos. Te mai asteptam pe la noi. Pupici. ** Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 16, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 16, 2016 Ziua buna dragilor!!! Link spre comentariu
scatteredfeelingd Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 16, 2016 O programare pentru luni se poate Link spre comentariu
scatteredfeelingd Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 16, 2016 Duminica noaptea ajung in Bacău de aceea întreb..... Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Iulie 17, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 17, 2016 Desigur, suna luni dimineata.:* Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Iulie 25, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 25, 2016 Disponibile:* Link spre comentariu
klausklaus Reputație: 3432 Postat Iulie 29, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 29, 2016 la zecile de recenzii cu FB - impreuna si separate cred ca ar trebui mutate la TOP 2 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 29, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 29, 2016 la zecile de recenzii cu FB - impreuna si separate cred ca ar trebui mutate la TOP* Link spre comentariu
klausklaus Reputație: 3432 Postat Iulie 29, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 29, 2016 Link spre comentariu
alexandru09 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Oras:neamt Oras:neamt Partajează Postat Iulie 30, 2016 Fetelor dominare nu încercați?? Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Iulie 31, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 31, 2016 Fetelor dominare nu încercați??Nu cred ca ni se potriveste... sory Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 1, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 1, 2016 Neata dragilor. Sa aveti o zi minunata! Va asteptam sa va racoriti in ziua aceasta caniculara!!! * Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 3, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 3, 2016 Neata dragilor. Daca vreti sa va incalziti in aceasta zi rece... va asteptam. * Link spre comentariu
klausklaus Reputație: 3432 Postat August 3, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 3, 2016 sunteti ca termosul : "bune" la rece dar si la cald ! Link spre comentariu
dadu95 Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 4, 2016 Azi sunteti disponibile? Poti sa ma programezi si pe mine pe la ora 2:30? Am incercat sa va sun dar numaru e inchis Link spre comentariu
cristi92md Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Buna fetelor! Prin Suceava nu veniti? Sper sa trec prin Bacau cat de curand si poate ne intalnim! Pupici! :* Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat August 5, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 5, 2016 Azi sunteti disponibile? Poti sa ma programezi si pe mine pe la ora 2:30? Am incercat sa va sun dar numaru e inchisDaca nu raspundem poti lasa un mesaj. ne pare rau ca nu ne-am putut intalnii. Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat August 5, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 5, 2016 Buna fetelor! Prin Suceava nu veniti? Sper sa trec prin Bacau cat de curand si poate ne intalnim! Pupici! :* Buna idee. Trebuie meditat... Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat August 20, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 20, 2016 Disponibile:* Link spre comentariu
iuly30 Reputație: 4 Postat August 25, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 25, 2016 Buna, disponibila astazi pe la 20.00?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum