Sari la conținut

ANA&ROXANA 0755362594

Postări Recomandate

• Oras:bacau
  • Oras:bacau

Am incercat sa va sun azi de 20 de ori dar nu ati raspuns deloc si am renuntat voiam o programare inainte de a decola din romanica

Maine de la ce ora vasi putea gasi sa ne facem de cap???

Noi am mai vorbit si erai in dubii... ai zis o data ca revii la nu stiu ce ora... si nu ai mai sunat. De aici trage tu concluzia. Asta e. Imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Link spre comentariu

Azi am trecut si eu pe la fete.bine inteles nu poti refuza pe nici una din ele,asa ca am mers cu amandoua.nu trec la detalii din actul in sine ca deja sa discutat destul si concret.fetele sunt super in ceea ce fac.o singura problema din partea mea,ma presa timpul si am.stat doar un sg nr.mare pacat...dar de aceea o sa mai revin.gusturile nu se discuta ,dar in ceea ce presteaza nu ai ce sa le zici.asa ca terminati cu topocuri rautacioase sau de insulta.pt ca fetele nu le merita.sunt atente in tot ceea ce fac,inclusiv de cand intri pe usa.te simti de parca le cunosti de o viata.din partea mea 10 in toate privintele.prestatie exceptionala.daca vreti sa le cunoasteti mergeti la ele nu mai cereti atate informatii.cel mai bn vezi cu ochii tai.la cate review-uri bune au fetele.intrebati doar de programari.consider ca aia de intrb de o suta de ori ce a intrb altul,probabil a spart pusculita de 2ani si vrea si el o data.fetele sunt de mers nelimitat.poate se gand sa fac si un abonament😂😂.bv fetele.ne mai vedem

• Like 1
Link spre comentariu

Azi am trecut si eu pe la fete.bine inteles nu poti refuza pe nici una din ele,asa ca am mers cu amandoua.nu trec la detalii din actul in sine ca deja sa discutat destul si concret.fetele sunt super in ceea ce fac.o singura problema din partea mea,ma presa timpul si am.stat doar un sg nr.mare pacat...dar de aceea o sa mai revin.gusturile nu se discuta ,dar in ceea ce presteaza nu ai ce sa le zici.asa ca terminati cu topocuri rautacioase sau de insulta.pt ca fetele nu le merita.sunt atente in tot ceea ce fac,inclusiv de cand intri pe usa.te simti de parca le cunosti de o viata.din partea mea 10 in toate privintele.prestatie exceptionala.daca vreti sa le cunoasteti mergeti la ele nu mai cereti atate informatii.cel mai bn vezi cu ochii tai.la cate review-uri bune au fetele.intrebati doar de programari.consider ca aia de intrb de o suta de ori ce a intrb altul,probabil a spart pusculita de 2ani si vrea si el o data.fetele sunt de mers nelimitat.poate se gand sa fac si un abonament.bv fetele.ne mai vedem

Sunt destul de sparte la pizda si arata cum arata...Ca dracu adica. La pretul de 400 poate ca ar merita daca ar fi o implicare totala si ar oferi ceva senzational. Chiar si asa, se vede ca sunt uzate si dai in ele ca in sacul de cartofi. Ma rog, multi dintre cei care vin la curve nu mai analizeaza ce fut, fiind orbiti de senzatia de nou, insa daca te uiti mai atent vezi ca asa pizda gasesti moca in club (curve expirate pe care nu le mai plateste nimeni).

Acum depinde si de standardele fiecaruia. PLM

Link spre comentariu

Da.ce sa zic fiecare cu parerea lui.acu sti si u cum e odata ce a intrat ceva la loc nu se mai face.dar depinde in ce situatie ai prins.avand implicare si dorinta din cealalta parte a fost ok de la inceput pana la final.cel putin ana era ca dupa o luna fara contact sexual.nici roxi.nu era pe departe.dar zic,poate chiar a fost norocul meu.acu iti dai seama ca daca ai nimerit si u dupa o programare recenta inaintea ta.si o mai fi fost si-o cioata te cred.si ar mai fi si obiectul muncii in definitie.pt mn a fost k.si nu ca e ceva nou.vazusem ca fetele au experienta si au demonstrat.ca pustioaice asa gasesti la orice ce colt si nu trebuie decat un pepsi,plus ca mai au si aere de diva pe ele.per total roxi & ana a fost k.nu zic ca e ieftin dar se merita.ce sa zic,mai incearca.sau mai bn nu ,ca mai putini clienti mai bn pt.mine😂.fara suparare fetele😉

• Like 1
Link spre comentariu

Da.ce sa zic fiecare cu parerea lui.acu sti si u cum e odata ce a intrat ceva la loc nu se mai face.dar depinde in ce situatie ai prins.avand implicare si dorinta din cealalta parte a fost ok de la inceput pana la final.cel putin ana era ca dupa o luna fara contact sexual.nici roxi.nu era pe departe.dar zic,poate chiar a fost norocul meu.acu iti dai seama ca daca ai nimerit si u dupa o programare recenta inaintea ta.si o mai fi fost si-o cioata te cred.si ar mai fi si obiectul muncii in definitie.pt mn a fost k.si nu ca e ceva nou.vazusem ca fetele au experienta si au demonstrat.ca pustioaice asa gasesti la orice ce colt si nu trebuie decat un pepsi,plus ca mai au si aere de diva pe ele.per total roxi & ana a fost k.nu zic ca e ieftin dar se merita.ce sa zic,mai incearca.sau mai bn nu ,ca mai putini clienti mai bn pt.mine.fara suparare fetele

Parerea mea asta ramane...

Sunt destul de sparte la pizda si arata cum arata...Ca dracu adica. La pretul de 400 poate ca ar merita daca ar fi o implicare totala si ar oferi ceva senzational. Chiar si asa, se vede ca sunt uzate si dai in ele ca in sacul de cartofi. Ma rog, multi dintre cei care vin la curve nu mai analizeaza ce fut, fiind orbiti de senzatia de nou, insa daca te uiti mai atent vezi ca asa pizda gasesti moca in club (curve expirate pe care nu le mai plateste nimeni).

Acum depinde si de standardele fiecaruia. PLM

Link spre comentariu

Da.ce sa zic fiecare cu parerea lui.acu sti si u cum e odata ce a intrat ceva la loc nu se mai face.dar depinde in ce situatie ai prins.avand implicare si dorinta din cealalta parte a fost ok de la inceput pana la final.cel putin ana era ca dupa o luna fara contact sexual.nici roxi.nu era pe departe.dar zic,poate chiar a fost norocul meu.acu iti dai seama ca daca ai nimerit si u dupa o programare recenta inaintea ta.si o mai fi fost si-o cioata te cred.si ar mai fi si obiectul muncii in definitie.pt mn a fost k.si nu ca e ceva nou.vazusem ca fetele au experienta si au demonstrat.ca pustioaice asa gasesti la orice ce colt si nu trebuie decat un pepsi,plus ca mai au si aere de diva pe ele.per total roxi & ana a fost k.nu zic ca e ieftin dar se merita.ce sa zic,mai incearca.sau mai bn nu ,ca mai putini clienti mai bn pt.mine.fara suparare fetele

Asta e text de pizda..... Luati-va un PR fetelor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...