snoop147 Reputație: 21 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 18, 2015 Se poate oral si cim cu ambele in acelasi timp??? Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 28, 2015 disponibile... pupici Link spre comentariu
silviu123 Reputație: 62 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Partajează Postat Iulie 28, 2015 Salut. Zilele trecute am fost si eu la Ana si Roxana Recenzia mea e pentru cei care ajung in bacau si vor sa meargă la sigur. Fetele sant drăguțe si încearcă sa te simți bine de la început . Locația e centrală ușor de gasit . Am ales o ora cu amândouă cu de toate. Pot spune ca am ales bine fetele m-au încântat cu măiestria lor. Oralul reușit făcut de amândouă fetele se înțeleg din priviri si se cunosc foarte bine.curate am făcut si eu oral amândurora . Schimbat cred toate pozițiile posibile in trei eu sub, eu deasupra ele doua între ele eu penetrand pe cealaltă.pe ansamblu de revenit.totul cu preservativ. In final am capitulat in oral totul pare sa le facă plăcere si simțindu-se bine si ele.facut dus eu si ele înainte si dupa. Plătit 400 RON la final. Meritat dupa mine Va pup fetelor. 1 Link spre comentariu
snoop147 Reputație: 21 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 28, 2015 Niste poze cu voi doua, pe cand?? Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Iulie 29, 2015 Salut. Zilele trecute am fost si eu la Ana si Roxana Recenzia mea e pentru cei care ajung in bacau si vor sa meargă la sigur. Fetele sant drăguțe si încearcă sa te simți bine de la început . Locația e centrală ușor de gasit . Am ales o ora cu amândouă cu de toate. Pot spune ca am ales bine fetele m-au încântat cu măiestria lor. Oralul reușit făcut de amândouă fetele se înțeleg din priviri si se cunosc foarte bine.curate am făcut si eu oral amândurora . Schimbat cred toate pozițiile posibile in trei eu sub, eu deasupra ele doua între ele eu penetrand pe cealaltă.pe ansamblu de revenit.totul cu preservativ. In final am capitulat in oral totul pare sa le facă plăcere si simțindu-se bine si ele.facut dus eu si ele înainte si dupa. Plătit 400 RON la final. Meritat dupa mine Va pup fetelor. Multumim si te mai asteptam pe la noi cu drag. Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 11, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 11, 2015 Salut. Zilele trecute am fost si eu la Ana si Roxana Recenzia mea e pentru cei care ajung in bacau si vor sa meargă la sigur. Fetele sant drăguțe si încearcă sa te simți bine de la început . Locația e centrală ușor de gasit . Am ales o ora cu amândouă cu de toate. Pot spune ca am ales bine fetele m-au încântat cu măiestria lor. Oralul reușit făcut de amândouă fetele se înțeleg din priviri si se cunosc foarte bine.curate am făcut si eu oral amândurora . Schimbat cred toate pozițiile posibile in trei eu sub, eu deasupra ele doua între ele eu penetrand pe cealaltă.pe ansamblu de revenit.totul cu preservativ. In final am capitulat in oral totul pare sa le facă plăcere si simțindu-se bine si ele.facut dus eu si ele înainte si dupa. Plătit 400 RON la final. Meritat dupa mine Va pup fetelor.Multumim pt. aprecieri. Te mai asteptam cu drag pe la noi. 1 Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat August 17, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 17, 2015 Disponibile!!! Va asteptam cu drag la noi! Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 25, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 25, 2015 2 Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat August 31, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat August 31, 2015 disponibile Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Disponibile. 1 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Buna dimineata! Suntem disponibile. Pupici 1 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Neata! Disponibile!! * 1 Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 10, 2015 2 Link spre comentariu
Vizitator capusanu Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 nice Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Pana la ce ora lucrati astazi suntem in doi acceptati si care e un pret? 💋💋💋💋 Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Pina la ce ora lucrati astazi suntem in doi acceptati si care e un pret?💋💋💋💋 Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Dorim sa venim maine anandoi se poate si cit costa Pupici? Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Dorim sa venim maine anandoi se poate si cit costa Pupici?Nu am inteles. Sunteti cuplu? Sau doi barbati? 1 Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Doi barbati Link spre comentariu
alabalab Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Un număr de telefon se poate ? Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Se poate?💋💋💋💋la pasaricA Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Un număr de telefon se poate ?Imi pare rau, dar nu am incercat dubla penetrare niciodata... Si nici nu intentionez prea curand.. Scuze. 1 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Daca la asta te refereai. Puteti veni amandoi. Si noi suntem doua. Preturi: 250 h, 150, 1\2 h. * 1 Link spre comentariu
snoop147 Reputație: 21 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Buna gagici! Saptamana asta, joi, sunteti disponibile? M.ar interesa.o partida cu amandoua 1 ora...costumatii sexy si finalizare CIM la.amandoua.....se poate?? Ms mult Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Buna gagici! Saptamana asta, joi, sunteti disponibile? M.ar interesa.o partida cu amandoua 1 ora...costumatii sexy si finalizare CIM la.amandoua.....se poate?? Ms multDa. Se poate. Suna pt. programare. * 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum