de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Lomeo,nickname de cacat si homosexual agresiv care esti! Pai de ce iti expui poftele si fanteziile tale homosexuale intr-un mod atat de evident...de pussy? Esti genul de barbat care e inebunit dupa alti barbati si care agaseaza barbati,cand el(adica tu)vrea sa futa! Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Nu e frumos ce scrieti aici! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Nu e frumos ce scrieti aici! Ti-a fost dor?De asta ai revenit? Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Absolut.. Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Lomeo,nickname de cacat si homosexual agresiv care esti! Pai de ce iti expui poftele si fanteziile tale homosexuale intr-un mod atat de evident...de pussy? Esti genul de barbat care e inebunit dupa alti barbati si care agaseaza barbati,cand el(adica tu)vrea sa futa! @de ce?, imi place sa-mi bag pula in ma-ta, s-o fut in cur si apoi sa-i dau muie, iar lapticul eventual ti-l dau tie !? sau ei? ( oricum sa nu va certati pe el, da? am din belsug ) Iar prietenei tale, imi place sa ma pis in gura ei, iar apoi cand ma apuca cacarea sa-i dau sa inghita tot cacatul!!( sper sa se sature ) @Pisicuts, baneaza-l te rog pe de ce –ul pizdii!@Ceilalti, imi cer scuze de limbaj, dar am fost provocat de tampitul asta avortat, baga mi-as pula in el si in tot neamul lui! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 @de ce?, imi place sa-mi bag pula in ma-ta, s-o fut in cur si apoi sa-i dau muie, iar lapticul eventual ti-l dau tie !? sau ei? ( oricum sa nu va certati pe el, da? am din belsug ) Iar prietenei tale, imi place sa ma pis in gura ei, iar apoi cand ma apuca cacarea sa-i dau sa inghita tot cacatul!!( sper sa se sature ) @Pisicuts, baneaza-l te rog pe de ce –ul pizdii!@Ceilalti, imi cer scuze de limbaj, dar am fost provocat de tampitul asta avortat, baga mi-as pula in el si in tot neamul lui! Ce viata trista ai!!!...fuck,sunt fericit ca nu sunt in pielea ta! ... Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Si eu sunt fericit ca i-am dat muie lu ma-ta si am futut-o in cur! (spune-i te rog sa nu mai zgarie cu dintii ) Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Lomeo,nu-i prost cine fute,ci e prost cine stă;așa prost si inofensiv cum il considerati pe de ce,mulți ați intrat in jocul lui și ai faceti horă la masă 4 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Si e singurul troll care a ajuns vip dupa noul regulament, adica a depasit 1000 postari. Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cata vulgaritate,domnilor Ajuta? Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Nu bre,da cica e distractiv Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Nu bre,da cica e distractiv Cred ca ne putem distra/intepa/injecta si fara a ne lua mamele si nevestele/iubitele la pula,dar de,fiecare percepe distractia in felul lui...d-aia suntem atat de diferiti,nu? Spor la........ce vreti voi Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cred ca ne putem distra/intepa/injecta si fara a ne lua mamele si nevestele/iubitele la pula,dar de,fiecare percepe distractia in felul lui...d-aia suntem atat de diferiti,nu? Spor la........ce vreti voi Eram ironic,de aia am spus "cica" si iconu` Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Eram ironic,de aia am spus "cica" si iconu` Stiu nene,nu ma trece pe numele lui Chris Comm-ul meu era o trimitere catre Lomeo si De ce?,e pacat...amandoi au hazul lor,cand vor (mie imi plac amandoi in zilele lor bune). 1 Link spre comentariu
mod1 Reputație: 586 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Montreal Oras:Montreal Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Bai Roberto, tu esti prea dobitoc pt secolul asta!! Imi bag pula in tine de om handicapt ce estii!! Sa-mi iei coaiele in gura!!! ( parca ti-am mai zis asta nu? ) Sa te fut in gura si sa-mi inghiti tot lapticul Hai pa ca imi pierd timpul cu tine, du-te-n coaiele mele de zdreanta ordinara ce esti!!! Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum. 6 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Pacat Sa speram ca revine cu ganduri mai bune Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ti-am dat punct intr-o postare(pe topicul Deliei parca) in care am fost de acord cu tine, dobitocule, atat Oircum tot imi bag pula in tine si iti dau muie!!! aaa, uitasem de coaie, alea mi le iei direct in gura la cina si le lingi ca pe acadele!!!Sa ai pofta!! Totusi in caz ca iti vine sa borasti, iti mai dau o muie cu lapte proaspat ca sa-ti revii Lomeo tu ai pula???? Pfff, ce chestie?!?! Si se scoala invers,nu?!?! Vezi ca aia se numeste "pasarica" Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum.Buna decizie! Incep sa te iubesc! P.S. AMR 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ma cam calca pe nervi individul Ia sa vedem cine mai urmeaza Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Revine cu forte proaspete,nu-ti fa griji Sfantu,asta-i trendu` Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 De apreciat reactia prompta a moderatorilor. Deci se poate... Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ai aparut `iubirea` mea? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 O daaaa, de data revine cu brebenelul in frunte Sofi, vezi ca S.C. Sorina Bank S.A. a dat faliment, nu se mai acorda credite 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ma cam calca pe nervi individul Ia sa vedem cine mai urmeaza Vezi ca si tu mai ai scapari d-astea din cand in cand,ai grija Nervosule Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cred ca ma place maestrul pisicuts Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum