Sari la conținut

Sefii Departamentului de Pricing, respectiv al Politiei Recenziilor...pozitive

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Lomeo,nickname de cacat si homosexual agresiv care esti! :)

Pai de ce iti expui poftele si fanteziile tale homosexuale intr-un mod atat de evident...de pussy? :)

Esti genul de barbat care e inebunit dupa alti barbati si care agaseaza barbati,cand el(adica tu)vrea sa futa! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Lomeo,nickname de cacat si homosexual agresiv care esti! :)

Pai de ce iti expui poftele si fanteziile tale homosexuale intr-un mod atat de evident...de pussy? :)

Esti genul de barbat care e inebunit dupa alti barbati si care agaseaza barbati,cand el(adica tu)vrea sa futa! :)

@de ce?, imi place sa-mi bag pula in ma-ta, s-o fut in cur si apoi sa-i dau muie, iar lapticul  eventual ti-l dau tie !? sau ei? ( oricum sa nu va certati pe el, da? am din belsug :)   )

Iar prietenei tale, imi place sa ma pis in gura ei, iar apoi  cand ma apuca cacarea sa-i dau sa inghita tot cacatul!!( sper sa se sature :) )

@Pisicuts, baneaza-l  te rog pe de ce –ul pizdii!

@Ceilalti, imi cer scuze de limbaj, dar am fost provocat de tampitul asta avortat, baga mi-as pula in el si in tot neamul lui!

Link spre comentariu

@de ce?, imi place sa-mi bag pula in ma-ta, s-o fut in cur si apoi sa-i dau muie, iar lapticul eventual ti-l dau tie !? sau ei? ( oricum sa nu va certati pe el, da? am din belsug :) )

Iar prietenei tale, imi place sa ma pis in gura ei, iar apoi cand ma apuca cacarea sa-i dau sa inghita tot cacatul!!( sper sa se sature :) )

@Pisicuts, baneaza-l te rog pe de ce –ul pizdii!

@Ceilalti, imi cer scuze de limbaj, dar am fost provocat de tampitul asta avortat, baga mi-as pula in el si in tot neamul lui!

Ce viata trista ai!!!...fuck,sunt fericit ca nu sunt in pielea ta! :)...

Link spre comentariu
  • Oras:in cer

Nu bre,da cica e distractiv :slap2

Cred ca ne putem distra/intepa/injecta si fara a ne lua mamele si nevestele/iubitele la pula,dar de,fiecare percepe distractia in felul lui...d-aia suntem atat de diferiti,nu?

Spor la........ce vreti voi :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there

Cred ca ne putem distra/intepa/injecta si fara a ne lua mamele si nevestele/iubitele la pula,dar de,fiecare percepe distractia in felul lui...d-aia suntem atat de diferiti,nu?

Spor la........ce vreti voi :hihat

Eram ironic,de aia am spus "cica" si iconu` :slap2

Link spre comentariu

Eram ironic,de aia am spus "cica" si iconu` :slap2

Stiu nene,nu ma trece pe numele lui Chris :laugh2

Comm-ul meu era o trimitere catre Lomeo si De ce?,e pacat...amandoi au hazul lor,cand vor :bow (mie imi plac amandoi in zilele lor bune).

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Montreal
  • Oras:Montreal

Bai Roberto, tu esti prea dobitoc pt secolul asta!!

Imi bag pula in tine de om handicapt ce estii!! Sa-mi iei coaiele in gura!!! ( parca ti-am mai zis asta nu? :D )

Sa te fut in gura si sa-mi inghiti tot lapticul  :D

Hai pa ca imi pierd timpul cu tine, du-te-n coaiele mele de zdreanta ordinara ce esti!!!

Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum.

• Like 6
Link spre comentariu

Ti-am dat punct intr-o  postare(pe topicul Deliei parca) in care am fost de acord cu tine, dobitocule, atat

Oircum tot imi bag pula in tine si iti dau muie!!! :D  aaa, uitasem de coaie, alea mi le iei direct in gura la cina si le lingi ca pe acadele!!!

Sa ai pofta!! Totusi in caz ca  iti vine sa borasti, iti mai dau o muie cu lapte proaspat  ca sa-ti revii  :D

Lomeo tu ai pula???? Pfff, ce chestie?!?! Si se scoala invers,nu?!?! Vezi ca aia se numeste "pasarica" =))

Sunt permise contrele intre membrii la fel ca si caterinca, pe care toti o iubim dealtfel dar tu ai depasit limita bunului simt ..... Ai primit vacanta permanenta acum.

Buna decizie! :bow  Incep sa te iubesc!  :girly

P.S. AMR 2 :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...