adelina 26 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:TIMISOARA Oras:TIMISOARA Postat Aprilie 2, 2014 Buna...ma bucur foarte mult ca am gasit acest forum ...
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 2, 2014 Ti s-a deschis deja un topic la sectiunea potrivita http://nimfomane.com/forum/topic/22940-bruneta-senzuala-0720579399-complex/
shiva Reputație: 3141 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Aprilie 2, 2014 Mai vedem noi daca e de TOP....
buxcont Reputație: 221 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 2, 2014 ce face pisicu ... unde este regulamentu
tera Reputație: 63 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 2, 2014 Ba da ce sut are.Buxcont laso ca e buna rau ,dal dracu de regulament.Pisicule,retrogradeazale pe toate de la top,si las-o doar pe ea si pe Carmen.Doar muieri ca ele trebuie sa fie la top,
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Aprilie 2, 2014 A intrat direct in top fara nici o recenzie?!super tare!
tera Reputație: 63 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 2, 2014 Locatie langa nova tim,,etaj 5,apartament doua camere,este superba fata,corp frumos,atitudine,comportament ,oral nep,normal prot,Am luat doar un nr din lipsa de timp,decartat 200 ron.Stie meserie,este de top.Scuzati scurta recenzie, dar revin mai detailat.
mazarin Reputație: 89 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 3, 2014 Ba da ce sut are.Buxcont laso ca e buna rau ,dal dracu de regulament.Pisicule,retrogradeazale pe toate de la top,si las-o doar pe ea si pe Carmen.Doar muieri ca ele trebuie sa fie la top, @tera, chiar daca te admir ca user acum trebuie sa-ti fac o observatie. Nu trebuie sa generalizezi deoarece jignesti (involuntar sper eu) ceilalti useri. Daca din punctul tau de vedere celelalte fete nu sunt in regula si nu sunt potrivite pentru tine cu siguranta noi ceilalti iti vom respecta opinia, dar subliniez, este valabil doar pentru tine. Ceilalti useri s-ar putea sa aiba gusturi diferite de ale tale si implicit preferinte proprii care cu siguranta nu coincid cu ale tale. Prin afirmatia ta la modul general ii jignesti pe acesti useri si nu ai acest drept si nici nu este etic.Cu siguranta avem loc cu totii pe platformele de socializare si cu siguranta se gasesc fete potrivite pentru fiecare dintre noi. In rest numai de bine si te salut.Cu respect, @mazarin ps. fata asta chiar este frumusica........
neros Reputație: 520 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 3, 2014 ramane definitiv sau pe perioada mai lunga in TM sau e doar in vizita ?
tera Reputație: 63 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 3, 2014 @tera, chiar daca te admir ca user acum trebuie sa-ti fac o observatie. Nu trebuie sa generalizezi deoarece jignesti (involuntar sper eu) ceilalti useri. Daca din punctul tau de vedere celelalte fete nu sunt in regula si nu sunt potrivite pentru tine cu siguranta noi ceilalti iti vom respecta opinia, dar subliniez, este valabil doar pentru tine. Ceilalti useri s-ar putea sa aiba gusturi diferite de ale tale si implicit preferinte proprii care cu siguranta nu coincid cu ale tale. Prin afirmatia ta la modul general ii jignesti pe acesti useri si nu ai acest drept si nici nu este etic.Cu siguranta avem loc cu totii pe platformele de socializare si cu siguranta se gasesc fete potrivite pentru fiecare dintre noi. In rest numai de bine si te salut.Cu respect, @mazarin ps. fata asta chiar este frumusica........Mazarine iarta-ma,a fost fara intentie Daca se simte cineva jignit sa ma ierte,nu am vrut si nu vreau sa jignesc pe cineva ,si astept cu nerabdare sa vad un model de fata care iti place tie de exemplu,nu vorbesc de alti useri aici,sa fie asistenta la Capatos,sa prezinte vremea la pag 5,ori sa fie pe coperta unei reviste de barbati,ori sa danseze din buric manele ,dealea de ne pune pisic noua .Eu cred ca asa trebuie sau cel putin ar trebui sa arate ceva ce se vrea de top,ca avem gusturi diferite e alta povesteRespecte
Postări Recomandate