Sari la conținut

0730297204

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 2 minute, mihpetrescu a spus:

Am sunat dar nu a rapuns

Vad ai cont din 2023, daca nu stii pana acum ca peste 98% prefera contact pe WhatsApp prin mesaje, inseamna ca ai pierdut vremea pe aici degeaba !!

• Oras:Cta
Postat
Acum 25 minute, novice2018 a spus:

Vad ai cont din 2023, daca nu stii pana acum ca peste 98% prefera contact pe WhatsApp prin mesaje, inseamna ca ai pierdut vremea pe aici degeaba !!

Ba frate văd că tu contabilizezi toată lumea,de când are cont,ce culoare are pula,chiar nu te-ai saturat așa sa te tot bagi aiurea în seamă?Acum m-am băgat eu că te-ai luat de el,stai frate cuminte,sa nu te împiedici de vreo pula 

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, Chumly a spus:

Ba frate văd că tu contabilizezi toată lumea,de când are cont,ce culoare are pula,chiar nu te-ai saturat așa sa te tot bagi aiurea în seamă?Acum m-am băgat eu că te-ai luat de el,stai frate cuminte,sa nu te împiedici de vreo pula 

Vad ca te cam bagi aiurea in seama de ceva vreme, esti avocat sau ce...pur si simplu ii explicam o chestie simpla si ajutatoare..dar tu te bagi ca musca in ra.at

Vezi-ti de ale tale, ca eu nu ma bag peste aberatiile tale !!

Postat
Acum 38 minute, novice2018 a spus:

Vad ca te cam bagi aiurea in seama de ceva vreme, esti avocat sau ce...pur si simplu ii explicam o chestie simpla si ajutatoare..dar tu te bagi ca musca in ra.at

Vezi-ti de ale tale, ca eu nu ma bag peste aberatiile tale !!

Pai culmea că mereu te-ai găsit sa te bagi...🖕

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare