Sluggs Reputație: 170 Postat Iunie 10 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 10 Acum probabil urmează o rebrenduire.
Japo1 Reputație: 322 Postat Iunie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 10 Acum 13 ore, sexart2019 a spus: Veni, Vidi dar nu si Vici... Am vizitat zilele astea pe aceasta domnisoara, plictisita care sta doar cu capul in telefon, pe tot parcursul intalniri, care mi-a facut o muie slaba rau de tot, a pus prezervativul pe pula moarta si apoi cand s-a trezit nu statea cum trebuie, se simtea ca draqu si la oral si la normal... Deci nici macar de "GFE"-ul ala al ei, ala specificat de ea, nu am avut parte... Nimic! Asa ca @Japo1 nu ii mai lua apararea ca nu are rost. Ca aspect arata bine, poate un pic mai bine in poze, dar degeaba daca iti taie tot cheful cu ignoranta ei... M-am simtit ca la una de pe Publi24! Ce iubita, ce amanta... Pentru mine este de evitat si nu isi merita banii ceruti. Pentru extra-uri nici atat! Note: Aspect: 9 Atitudine: 3 GFE: -1 OP: 5 NP: 6 Acum 13 ore, sexart2019 a spus: Veni, Vidi dar nu si Vici... Am vizitat zilele astea pe aceasta domnisoara, plictisita care sta doar cu capul in telefon, pe tot parcursul intalniri, care mi-a facut o muie slaba rau de tot, a pus prezervativul pe pula moarta si apoi cand s-a trezit nu statea cum trebuie, se simtea ca draqu si la oral si la normal... Deci nici macar de "GFE"-ul ala al ei, ala specificat de ea, nu am avut parte... Nimic! Asa ca @Japo1 nu ii mai lua apararea ca nu are rost. Ca aspect arata bine, poate un pic mai bine in poze, dar degeaba daca iti taie tot cheful cu ignoranta ei... M-am simtit ca la una de pe Publi24! Ce iubita, ce amanta... Pentru mine este de evitat si nu isi merita banii ceruti. Pentru extra-uri nici atat! Note: Aspect: 9 Atitudine: 3 GFE: -1 OP: 5 NP: 6 Daca îmi arăți un singur cuvânt unde ii iau apărarea, îmi șterg contul de pe forum. Nu am fost la fată și nici nu aveam de gând să mă duc. Am comentat pentru cei câti-va care în 2 pagini aveau treabă doar cu preturile. Și nu m-aș fi băgat în vorbă, dar mi s-a părut de-a dreptul penibil când s-a apucat marele învățat GreyGoose69 să ii de-a lecții de gramatică. Acum îmi pare rău că i-am răspuns, pentru că mi-am dat seama că nu are toate țiglele pe casă. Sunt convins că tu nu te-ai fi dus la fata asta daca ți s-ar fi pătuț prețul mult prea mare față de al celorlalte. Tot respectul pentru tine. Ai fost, ai văzut și ne-ai spus și nouă la ce să ne așteptăm. Fară comentarii de rahat. 1
Jhonny99 Reputație: 3 Postat Iunie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 10 Acum 3 ore, sexart2019 a spus: Am uitat sa va zic ca, dupa ce am terminat treaba, sa sters cu servetele umede si sa imbracat cu unul din costumele din poza, fara sa faca dus! Exact ca la Publi24... Deci si la igiena sta prost... Acuma ca mi-ai spus mi-e frică să nu fi luat și ceva de la ea 🤦♂️ tu ai făcut oral protejat ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10 Postat Iunie 10 Acum 9 ore, Japo1 a spus: Daca îmi arăți un singur cuvânt unde ii iau apărarea, îmi șterg contul de pe forum. Nu am fost la fată și nici nu aveam de gând să mă duc. Am comentat pentru cei câti-va care în 2 pagini aveau treabă doar cu preturile. Și nu m-aș fi băgat în vorbă, dar mi s-a părut de-a dreptul penibil când s-a apucat marele învățat GreyGoose69 să ii de-a lecții de gramatică. Acum îmi pare rău că i-am răspuns, pentru că mi-am dat seama că nu are toate țiglele pe casă. Sunt convins că tu nu te-ai fi dus la fata asta daca ți s-ar fi pătuț prețul mult prea mare față de al celorlalte. Tot respectul pentru tine. Ai fost, ai văzut și ne-ai spus și nouă la ce să ne așteptăm. Fară comentarii de rahat. Nu i-ai luat apărarea fetei...dar ți se pare penibil că am luat apărarea limbii române🤔? Pai ce facem shogore , ne batem joc? Da, m-ai ginit! Eu fac o testare încrucișată a curvelor înainte să merg la ele, le dau inclusiv un test grilă de IQ + Gramatică, iar dacă le iese IQ-ul mai mic decât 2 treimi din prețul cerut pe o finalizare, le dau flit învârtindu-se. Pula mea are școală băi tată, voi ce credeați?! 🎓😆
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum