omulinvizibil Reputație: -447 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Aprilie 2, 2014 http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?&categ_id=&categ_name=&news_id=113917&action=display_news
cassy Reputație: 16362 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 2, 2014 Ce articol pervers pune semn de egalitate intre un homosexual si pederast (Pederasty or paederasty is a (usually erotic) homosexual relationship between an adult male and a pubescent or adolescent male), insufla ideea ca cine are hiv sigur e homosexual, sau ca toti homosexualii o sa aiba HIV
za.njka Reputație: 67 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:vestul tarii Oras:vestul tarii Postat Aprilie 2, 2014 orientarea sexuala nu ar trebui sa fie un element discriminatoriu. adevarul e undeva la mijloc si probabil cele mai multe persoane infecatate cu hiv sunt din aceasta categorie. trist este ca nu poti sa iti exprimi orientarea sexuala sau obiceiurile sexulae fara sa fii etichetat sau blamat in aceasta zona din europa.
cassy Reputație: 16362 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 2, 2014 Motivul pt care gayii au fost mai atinsi este sexul anal neprotejat, cel mai usor mod de a contacta boala. Dar riscul scade la aproape zero daca fac cu prezervativ. Deci nu homosexualitatea e problema..
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 2, 2014 Acest text (articol nu-l pot numi) nici nu trebuia bagat in seama. Cei de la Bihoreanul nu merita nici o ceapa degerata.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2014 Postat Aprilie 2, 2014 Ai dreptate,Cassy,nu homosexualitatea e problema.Problema este la cei care ii insufla,ca fiind gay oricum va contacta SIDA mai devreme sau mai tarziu.Si naivitatea lor,pentru ca ii si cred.Sunt multi gay,care fac sex neprotejat in ideea,ca oricum vor primi boala si atunci macar sa se simta bine.Ce porcarie!No,ca m-am si enervat,cum vorbeste de ei....de zici ca ar fi niste monstri...Pai cui fac ei rau?SIDA se ia doar prin contact sexual si sange...daca nu ai asemenea contacte cu un bolnav nu ai de ce sa te temi,plus ca nici nu sunt toti bolnavi,dar astia vorbesc de parca si aerul din jurul lor ar fi contagios.......vai de pulele mele!!!
tr3aba Reputație: 460 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 5, 2014 Deci sa fim intelesi. Eu personal, nu am nimic cu cei gay. Ba dimpotriva, nu m-ar supara 90% sa fie gay. Poate asa as avea femeia visurilor mele si alte mii din care sa aleg. Dar, Hetero = Hetero, Gay = Gay. Daca esti gay, iti cauti unul gay ... nu ? Eu cand vad astia care vor sa corupa un hetero, sa-i suga pula, automat ii etichetez ca niste gunoaie. Fara suparare. Daca iti faci un cont pe un site de matrimoniale, ramai uimit cati gay iti scriu. Si chiar daca scrii mare Ca nu cauti gay, si nu esti gay, ei tot incearca. Si daca intri si in chat cu ei, sa le zici : BA, nu vreau. Caut femei, ei incearca sa te convinga ce muie fac ei, ca ei stiu cum trebuie, si vrajeala de asta de rahat. Asta e pe net. Mie mi s-a intamplat si in viata de zi cu zi. Odata in fostul Seven, mai demult. Odata in Iosia la baraj, si odata noaptea nene .. cand mergeam acasa. S-a tinut unu scai dupa mine tot cu intrebari de alea idioate, de parca era un copil de 12 ani. Cand i-am zis : hai ca am ajuns si eu acasa, pa pa pa, a zis-o direct ... stiii baiatu .. ca vreau sa te sug... deci pentru asa gay, eu nu am respect. Cat despre reportaj, e irelevant. E scris mult si prost, o povestire a unei doctorite. A lungit-o pana i-a scos pe astia gay vinovati si mototoliti, din toata povestea asta. 2
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2014 Postat Aprilie 5, 2014 Este de inteles,ca nu ai respect si nu-ti plac,astfel de oameni.Dar asta nu e pentru ca sunt gay,e pentru ca asa e firea lor.Daca era hetero,era la fel de insistent cu femeile.Faptul ca e gay,schimba doar sexul catre care se orienteaza,firea lor nu
cassy Reputație: 16362 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 5, 2014 Hehe, si uite asa si baietii afla cat de neplacute pot fi avansurile facute in mod direct de persoane cu care nu ai nici cel mai mic gand de natura sexuala Caut femei, ei incearca sa te convinga ce muie fac ei, ca ei stiu cum trebuie, si vrajeala de asta de rahat. Asta e pe net.Asa fac barabatii cu noi pe net cica ce limbi adanci in vagin pot sa dea Mie mi s-a intamplat si in viata de zi cu zi. Odata in fostul Seven, mai demult. Odata in Iosia la baraj, si odata noaptea nene .. cand mergeam acasa. S-a tinut unu scai dupa mine tot cu intrebari de alea idioate, de parca era un copil de 12 ani. Cand i-am zis : hai ca am ajuns si eu acasa, pa pa pa, a zis-o direct ... stiii baiatu .. ca vreau sa te sug... deci pentru asa gay, eu nu am respect. Mai patim si noi, femeile asa, doar ca noua ne e si teama, putem fi violate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum